BuRRRza 43 Opublikowano 27 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2015 Na jakiej czułości gracie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
VeSD 29 Opublikowano 28 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2015 Na 5, ale tu już musisz sam sobie wyczuć balans między celnością, a czasem reakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 28 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2015 Skonczylem wlasnie halo 2 i nie dostalem aczkow za skonczenie calej kampani, dostane pozniej czy znowu jakis bug? pisałem o tym niedawno. Miałem to samo, mi wpadły 3 albo 4 dni po skończeniu gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
FafikIX 8 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 Witam. Szukam wraz z kolegą ludzi chętnych do wspólnego grania w Halo:MCC. Gramy głównie późnym wieczorem. Nie jesteśmy jacyś pro, ale coś tam gramy. Jeżeli jest ktoś chętny to piszcie GT: FafikPL, TirecesIX. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 Sa problemy z dolaczeniem do gry w multi H2 i innych czesci ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2015 Wszystko OK tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 Trochę cisza w tym wątku, rozumiem, że nowe gry zawróciły w głowach. Grę powinienem mieć jutro i teraz pytanie, czy wszystko już jest ok? Nie jakiś bugów? Popatchowali wszystko ładnie? Grają ludzie online? Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 Trochę cisza w tym wątku, rozumiem, że nowe gry zawróciły w głowach. Grę powinienem mieć jutro i teraz pytanie, czy wszystko już jest ok? Nie jakiś bugów? Popatchowali wszystko ładnie? Grają ludzie online? Już poprawili prawie wszystko, jedynie zdarzają się z czasem ale naprawdę rzadko błędy w menu głównym. Ogólnie to masa ludzi gra w każdą część patrząc na to że dość szybko znajduje mecze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 Ja nie gram, ale u mnie pod względem popularności wśród znajomych MCC wyprzedzają jedynie Wiedźmin 3, Forza Horizon 2 i Forza Motorsport 5. Generalnie ruch w grach śledzę na bieżącą i na MCC jest ewidentnie cały czas tendencja w górę. TitanFall słabł, a MCC cały czas zyskiwało, szczególnie po większej serii patchy było to zauważalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 Bugi sie zdarzaja, mi poki co przytrafil sie z aczkami (nie wpadly mi za przejscie singla w Halo2), ale gra jest juz porzadnie zalatana i naprawde warto ja kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 (edytowane) Ma ktoś problemy z uruchomieniem HALO ODST ? - bo jak się ją odpala? - osobno nie można, a w meny głównym "COLEKCJI SZEFA" nie widać H:ODST. Już 2 razy ściągnąłem/zainstalowałem ODST, w grach widać ją obok KOLEKCJI SZEFA jako dodatek "HALO3: ODST" (7,9GB) a gry z nikąd nie można uruchomić. Edytowane 6 sierpnia 2015 przez Paweł Dziuba Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Menu głównym wchodzisz w zakładkę Halo 3 i tam masz do wyboru podstawowa kampania czy dodatek odst 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 W lobby pustki pewnie, nie oplaca sie brac gry przed premiera H5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 Menu głównym wchodzisz w zakładkę Halo 3 i tam masz do wyboru podstawowa kampania czy dodatek odst Jest; działa; doceniam expresową odpowiedź, kubson :-)} Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 W Lobby nie ma pustek dziś chwilę wreszcie pograłem . Od razu mi mecz znalazło. Ta kampania ODST to darmowa czy płatne dlc ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 6 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2015 18zl trzeba zabulic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2015 (edytowane) Panowie, a język w H4 w sytuacji, gdy mamy ustawiony w konsoli na Polski nam poprawili już? Ogrywam ostatnio H1A, ale gdyby ktoś aktualnie inną część przechodził - chętnie dołączę wieczorami. Edytowane 7 sierpnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 693 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2015 Tzn. co poprawili ? Ja tam nie spotkałem się z żadnym problemem. No chyba, że chodzi o ściągniecie gry z angielskiego sklepiku, wtedy na polskim dashu nie ma dubbingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 7 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2015 Właśnie o brak dubbingu mi chodzi. Zostało to jakoś rozwiązane? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 8 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2015 (edytowane) Dobra, Hum się zadeklarował, że pograłby w coopie. Ja grę zamówię i będę ją miał pewnie wtorek. Czy ktoś jeszcze miałby chęci i czas? Żeby nie było, że ktoś może tylko raz w tygodniu albo raz na dwa tygodnie czy coś tylko dosyć regularne granie. Granie raczej od pierwszej, ew. od 2 części. Edytowane 8 sierpnia 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
sznyta. 9 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2015 (edytowane) Pany mam problem. Pare dni temu chciałem z kolesiami ponerdzić w halo cała noc na 2 xboxy + na każdym spli-screen i po zaproszeniu wszystkich do druzyny i próbie wyszukania meczu nie chciało wyszukać tylko wyświetlało że" trwa pobieranie najnowszych danych matchmakingowych". Jak sprobowalismy na 1 klocu w 4 osoby to smigało. Wtf? Czy to może być wina tego ze bylismy podłączeni do jednej sieci przez Wifi? Przez rj-45 tez nie szło. W ogóle brak gry po linku to żenada, a w Guardians ma nie być nawet splita to Edytowane 8 sierpnia 2015 przez sznyta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 Mam pytanie - może głupie - ale dopiero zaczynam moją przygodę z Halo i jeszcze tego nie ogarnąłem: po zakończeniu meczu multi Halo 4 jest wyświetlona tablica wyników. Jak nic nie naciskam to jest tabela, jak nacisnę B (opisany chyba POWRÓT) to wywala mnie do menu głównego. Od początku wyszukiwani są gracze. Co mam nacisnąć (albo czego mam NIE nacisnąć) aby pozostać w lobby z tymi samymi graczami. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 nie ma możliwości grania z tymi samymi ludźmi dalej, zawsze bedzie nowych szukac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2015 (edytowane) nie ma możliwości grania z tymi samymi ludźmi dalej, zawsze bedzie nowych szukac. Dzięki za odpowiedź. Szkoda że tak to jest rozwiązane, bo czasami długo trwa wyszukiwanie i nie zawsze chce mi się czekać... Edytowane 9 sierpnia 2015 przez Kris77 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 Dobra, Hum się zadeklarował, że pograłby w coopie. Ja grę zamówię i będę ją miał pewnie wtorek. Czy ktoś jeszcze miałby chęci i czas? Żeby nie było, że ktoś może tylko raz w tygodniu albo raz na dwa tygodnie czy coś tylko dosyć regularne granie. Granie raczej od pierwszej, ew. od 2 części. ja mogę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi