kubson 3 189 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 ja na coopa rowniez zawsze jestem chetny Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 Ja z chęcią dołączę. Mam golda, headset i smaka na coop Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 Ale macie zapłon. Sam też nieraz pisałem, że szukam ludzi i zero odzewu ze strony forumka było. Jedynka i dwójka jest tylko na dwie osoby do co-opa, ale do trójki i czwórki byłoby miło zebrać cały skład. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 Myślę, że to kwestia wysłania wiadomości. Na forum to takie zgadywanie się na zasadzie "wpadnij kiedyś do mnie" lub "koniecznie musimy się spotkać". Frazesy. Z doświadczenia wiem, że najlepiej dziala zwykła wiadomość na XBL o treści "grasz?" jeśli osoba jest online. Więc jak będziesz widział, że jestem online a szukasz kogoś to zwyczajnie napisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 (edytowane) No właśnie Cię dodałem na xbl do znajomych i na pewno zapamiętam propozycję, jak również kubsona i blantmana. Edytowane 10 sierpnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 No 1 i 2 będę grał z Humem, pierwszy się odezwał więc sorry chłopaky. Ale 3 i 4 super jak zagramy w czwórkę. No i liczę na sesyjki w multi w kilka osób. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 Zawsze jakby mnie nie było, a miałbyś ochotę/czas oraz z kim grać, to nie czekaj specjalnie na mnie tylko grajcie. Ja Halo 1 i 2 już w życiu kilka razy przeszedłem. Ale 3 i 4 na 4 os. byłby ogień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 Jeśli 3 i 4 to tylko na legendary Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 A no to spoko. Jutro rano się dowiem czy sprzedawca nie zawalił z wysyłką, bo przeważnie do mnie paczki przychodzą ok. 9/10. Jak zwykle mnie zbudzą i będę nieprzytomny odbierał paczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 (edytowane) Się przygotuj na instalowanie ponad 60 gb danych z czego sporo się pobiera z sieci. Jeśli 3 i 4 to tylko na legendary roblem: Edytowane 10 sierpnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 (edytowane) Jakby ktoś chciał to też mogę pograć w coopie. Aktualnie jestem przy 2. Jak coś to dodawać do znajomych kto nie ma i wysyłać zapro do gry jak jestem online. Edytowane 10 sierpnia 2015 przez creatinfreak Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Jakby ktoś chciał to też mogę pograć w coopie. Aktualnie jestem przy 2. Jak coś to dodawać do znajomych kto nie ma i wysyłać zapro do gry jak jestem online. 2 ma spierniczone granie kampani w coopie; 1 i 3 część jest ok; 4 nie sprawdzałem jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 (edytowane) Co z nią było nie tak? Na razie jestem na 4 misji i nie gram, bo nie jara mnie singiel, a soczyste multi :3 Czołgiem nie można w jednym kierunku jechać i w innym strzelać + celownik jest całkowicie rozregulowany; "latadło" też ma rozregulowany celownik, a nawet poduszkowiec (choć jak się strzela w poziomie to to nie przeszkadza). No, chyba że w końcu to poprawili w patchu (w co wątpię). Poza tym, w każdej części, w półotwartych/zewnętrznych lewelach animacja potrafi przyciąć dość często. nie wiem, to mamy chyba inne gry i inne konsole bo u mnie wszystko jest tak jak byc powinno Przeszedlem Halo 1 juz jakis czas temu i zadnych problemow. Probowales reinstallowac? Lub uzyc innego pada? Bo kur... tak gracie że nic nie "widzicie" - wczoraj odpaliłem HALO 1 (nowa instalka gry) i ciągle nie poprawili sterowania i strzelania pojazdami; w międzyczasie odkryłem że w HALO 2 kampania w coopie jest spierniczona jeśli chodzi o respy po śmierci obu graczy (1 i 3 jest ok), co jest uciążliwsze im wyższy poziom trudności (na LEGENDARY uniemożliwia to praktycznie granie); widać dorzucają patche tylko z poprawkami w multi, kampanie olewając. Edytowane 11 sierpnia 2015 przez Paweł Dziuba Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Skończyłem kilka misji i nie miałem żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Skończyłem kilka misji i nie miałem żadnych problemów. i oczywiście w 2,3 i 4 części się tak samo precyzyjnie strzela z czołgu i go prowadzi jak w 1 częśći? - to dziwne, bo w 2,3 i 4 mogę czołgiem strzelać w jedną stronę w inną stronę jadąc, czego w 1 ni ma (a co było też w oryginale). Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Może jest jak mówisz, ale zwyczajnie nie sprawiło mi to jakiś kłopotów. Współczuję Ci jeśli Cię to tak męczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 (edytowane) Pograłem dosłownie z kilkadziesiąt minut. Na początek poszło na ogień multi i lamiłem w uj, zabiłem 7 luda(+1 swojego xd) na 14 zgonów. Jak na pierwszy raz nie było w sumie tragicznie, ale co tam ludzie robią to głowa mała. Jestem taki suaby. W kampanii pograłem dwie misje z jedynki. Gra się całkiem spoko, no i te przełączanie się między wersjami bardzo spoko. Szczerze mówiąc to miejscami stara wersja jest dla mnie jakoś lepsza i nawet dzisiaj nie wygląda tak tragicznie. Gram na normalu i gra wcale nie jest taka prosta, właśnie mam moment gdzie mam tylko jeden pasek zdrowia + tarczę i jest ciężko zwłaszcza, że mam grupkę przeciwników przed sobą. Ogólnie na razie pozytywnie. Edytowane 12 sierpnia 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 No jedynka daje czasami popalić. Są momenty, że kilkanaście razy można powtarzać dany checkpoint. W co-opie jest już nieco prościej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 No 1ka byla miejscami naprawde trudna, 3ka jest juz dosc latwa na normalu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=odRxe91p9PM Chyba od godziny słucham. Piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 To zremasterowana wersja prawda? Oryginal wydawal mi sie lepszy Halo najlepszy soundtrack ever <3 wracaj Marty Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 (edytowane) To zremasterowana wersja prawda? Oryginal wydawal mi sie lepszy Halo najlepszy soundtrack ever <3 wracaj Marty To remaster. Moim zdaniem brzmi o wiele lepiej niż oryginalna wersja - Mjolnir. Gungnir po pierwszym usłyszeniu katowałem długimi godzinami Edytowane 12 sierpnia 2015 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 No dwójeczka ma najlepszą muzę, i te rockowe kawałki Breaking Benjamin . miodzik Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Mnie najbardziej przypadl do gusty soundtrack trojki ( ale mam swoje ulubione utwory w kazdej czesci, nawet w czworce "117" ) Co do poziomu trudnosci, 2 chyba najtrudniejsza Za to od 3 czesci rekomendowany poziom trudnosci na start to heroic Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Dwójka w co-opie na heroicu jakimś wielkim wyzwaniem nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi