Opublikowano 10 sierpnia 20159 l Ale macie zapłon. Sam też nieraz pisałem, że szukam ludzi i zero odzewu ze strony forumka było. Jedynka i dwójka jest tylko na dwie osoby do co-opa, ale do trójki i czwórki byłoby miło zebrać cały skład.
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l Myślę, że to kwestia wysłania wiadomości. Na forum to takie zgadywanie się na zasadzie "wpadnij kiedyś do mnie" lub "koniecznie musimy się spotkać". Frazesy. Z doświadczenia wiem, że najlepiej dziala zwykła wiadomość na XBL o treści "grasz?" jeśli osoba jest online. Więc jak będziesz widział, że jestem online a szukasz kogoś to zwyczajnie napisz
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l No właśnie Cię dodałem na xbl do znajomych i na pewno zapamiętam propozycję, jak również kubsona i blantmana. Edytowane 10 sierpnia 20159 l przez Hum
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l No 1 i 2 będę grał z Humem, pierwszy się odezwał więc sorry chłopaky. Ale 3 i 4 super jak zagramy w czwórkę. No i liczę na sesyjki w multi w kilka osób.
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l Zawsze jakby mnie nie było, a miałbyś ochotę/czas oraz z kim grać, to nie czekaj specjalnie na mnie tylko grajcie. Ja Halo 1 i 2 już w życiu kilka razy przeszedłem. Ale 3 i 4 na 4 os. byłby ogień.
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l A no to spoko. Jutro rano się dowiem czy sprzedawca nie zawalił z wysyłką, bo przeważnie do mnie paczki przychodzą ok. 9/10. Jak zwykle mnie zbudzą i będę nieprzytomny odbierał paczkę.
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l Się przygotuj na instalowanie ponad 60 gb danych z czego sporo się pobiera z sieci. Jeśli 3 i 4 to tylko na legendary [emoji14]roblem: Edytowane 10 sierpnia 20159 l przez Hum
Opublikowano 10 sierpnia 20159 l Jakby ktoś chciał to też mogę pograć w coopie. Aktualnie jestem przy 2. Jak coś to dodawać do znajomych kto nie ma i wysyłać zapro do gry jak jestem online. Edytowane 10 sierpnia 20159 l przez creatinfreak
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Jakby ktoś chciał to też mogę pograć w coopie. Aktualnie jestem przy 2. Jak coś to dodawać do znajomych kto nie ma i wysyłać zapro do gry jak jestem online. 2 ma spierniczone granie kampani w coopie; 1 i 3 część jest ok; 4 nie sprawdzałem jeszcze.
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Co z nią było nie tak? Na razie jestem na 4 misji i nie gram, bo nie jara mnie singiel, a soczyste multi :3 Czołgiem nie można w jednym kierunku jechać i w innym strzelać + celownik jest całkowicie rozregulowany; "latadło" też ma rozregulowany celownik, a nawet poduszkowiec (choć jak się strzela w poziomie to to nie przeszkadza). No, chyba że w końcu to poprawili w patchu (w co wątpię). Poza tym, w każdej części, w półotwartych/zewnętrznych lewelach animacja potrafi przyciąć dość często. nie wiem, to mamy chyba inne gry i inne konsole bo u mnie wszystko jest tak jak byc powinno Przeszedlem Halo 1 juz jakis czas temu i zadnych problemow. Probowales reinstallowac? Lub uzyc innego pada? Bo kur... tak gracie że nic nie "widzicie" - wczoraj odpaliłem HALO 1 (nowa instalka gry) i ciągle nie poprawili sterowania i strzelania pojazdami; w międzyczasie odkryłem że w HALO 2 kampania w coopie jest spierniczona jeśli chodzi o respy po śmierci obu graczy (1 i 3 jest ok), co jest uciążliwsze im wyższy poziom trudności (na LEGENDARY uniemożliwia to praktycznie granie); widać dorzucają patche tylko z poprawkami w multi, kampanie olewając. Edytowane 11 sierpnia 20159 l przez Paweł Dziuba
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Skończyłem kilka misji i nie miałem żadnych problemów. i oczywiście w 2,3 i 4 części się tak samo precyzyjnie strzela z czołgu i go prowadzi jak w 1 częśći? - to dziwne, bo w 2,3 i 4 mogę czołgiem strzelać w jedną stronę w inną stronę jadąc, czego w 1 ni ma (a co było też w oryginale).
Opublikowano 11 sierpnia 20159 l Może jest jak mówisz, ale zwyczajnie nie sprawiło mi to jakiś kłopotów. Współczuję Ci jeśli Cię to tak męczy
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Pograłem dosłownie z kilkadziesiąt minut. Na początek poszło na ogień multi i lamiłem w uj, zabiłem 7 luda(+1 swojego xd) na 14 zgonów. Jak na pierwszy raz nie było w sumie tragicznie, ale co tam ludzie robią to głowa mała. Jestem taki suaby. W kampanii pograłem dwie misje z jedynki. Gra się całkiem spoko, no i te przełączanie się między wersjami bardzo spoko. Szczerze mówiąc to miejscami stara wersja jest dla mnie jakoś lepsza i nawet dzisiaj nie wygląda tak tragicznie. Gram na normalu i gra wcale nie jest taka prosta, właśnie mam moment gdzie mam tylko jeden pasek zdrowia + tarczę i jest ciężko zwłaszcza, że mam grupkę przeciwników przed sobą. Ogólnie na razie pozytywnie. Edytowane 12 sierpnia 20159 l przez suteq
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l No jedynka daje czasami popalić. Są momenty, że kilkanaście razy można powtarzać dany checkpoint. W co-opie jest już nieco prościej.
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l No 1ka byla miejscami naprawde trudna, 3ka jest juz dosc latwa na normalu
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l https://www.youtube.com/watch?v=odRxe91p9PM Chyba od godziny słucham. Piękne.
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l To zremasterowana wersja prawda? Oryginal wydawal mi sie lepszy Halo najlepszy soundtrack ever <3 wracaj Marty
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l To zremasterowana wersja prawda? Oryginal wydawal mi sie lepszy Halo najlepszy soundtrack ever <3 wracaj Marty To remaster. Moim zdaniem brzmi o wiele lepiej niż oryginalna wersja - Mjolnir. Gungnir po pierwszym usłyszeniu katowałem długimi godzinami Edytowane 12 sierpnia 20159 l przez Hum
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l No dwójeczka ma najlepszą muzę, i te rockowe kawałki Breaking Benjamin . miodzik
Opublikowano 12 sierpnia 20159 l Mnie najbardziej przypadl do gusty soundtrack trojki ( ale mam swoje ulubione utwory w kazdej czesci, nawet w czworce "117" ) Co do poziomu trudnosci, 2 chyba najtrudniejsza Za to od 3 czesci rekomendowany poziom trudnosci na start to heroic