bid0n 3 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Po tych wszystkich patchach gra już nie frezuje i zawiesza konsoli? Bo słyszałem sporo negatywnych opinii. Będe grał gównie w singlu. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Niedawno przechodziłem wszystkie części i jedyne problemy jakie były to freezy w Halo 3 gdy grałem w coopie. Jak grałem sam to było wszystko ok. Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Niedawno przechodziłem wszystkie części i jedyne problemy jakie były to freezy w Halo 3 gdy grałem w coopie. Jak grałem sam to było wszystko ok. Freezy animacji czy zupełne freezy konsoli? dzieki za info Cytuj
Gość suteq Opublikowano 1 września 2015 Opublikowano 1 września 2015 Freezy animacji, konsoli ani razu nie zwiesiło przez 35h. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 2 września 2015 Opublikowano 2 września 2015 Po tych wszystkich patchach gra już nie frezuje i zawiesza konsoli? Bo słyszałem sporo negatywnych opinii. Będe grał gównie w singlu. Ja zabralem sie za przechodzenie w wolnych (malo ich) chwilach singlii... dobilem nareszcie do H3 (ODST juz zaliczone) i wszystko ladnie smiga juz. Prawie rok temu... to owszem, wywalalo nawet i do dasha . Teraz juz takich problemow nie ma. 3/11 w H3, a potem zmeczenie (niestety, doslownie) H4 i done. Chyba w ramach wyjatko H4 przelece na Normalu... na 360 sie zanudzilem pod koniec..., wiec tutaj ciezko bedzie. Ogolnie byl maly szok jak z H2 na H3 przeskoczylem i wszystko nagle troche zbrzydlo graficznie H2 remake byl przepiekny. Cytuj
Paolo de Vesir 9 121 Opublikowano 2 września 2015 Opublikowano 2 września 2015 (edytowane) Halo 4, extracion na Heaven. Przegrywam 4:1, a do końca meczu zostaje 3,5 minuty. Założyłem headset i skoordynowałem całą akcję. Wyrównaliśmy w ostatnich 30 sekundach, dzielnie broniąc swojego i walcząc o cudze. Wygraliśmy grę jako ostatni posiadający konwertującą się bazę... Jeszcze mnie telepie. Online w tej grze jest obłędnie dobry, a tu kolejne Halo z trybem Warzone majaczy na horyzoncie To będzie świetny rok dla konsol. Czy istnieje możliwość zapisania powtórki? Chciałbym to uwiecznić Edytowane 2 września 2015 przez WezyrBiałegostoku Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 2 września 2015 Opublikowano 2 września 2015 Wiem ze trochę profana, ale czy w tej kolekcji jest jakiś tryb coop multi. Ala horda. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 września 2015 Autor Opublikowano 3 września 2015 Wiem ze trochę profana, ale czy w tej kolekcji jest jakiś tryb coop multi. Ala horda. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Spartan Ops z Halo 4 to misje do co-opa, większość z nich to wariacje hordy Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 ODST za darmo rozdawali? tak, rekompensata za zje.bane multi na starcie (tylko dla posiadaczy hmcc) Cytuj
Paolo de Vesir 9 121 Opublikowano 19 września 2015 Opublikowano 19 września 2015 Czy jest ktoś zainteresowany skończeniem Halo2 w legendary i w co-opie? W singlu heroic jest za łatwy, a legendary: cholernie trudne. Niemalże niewykonalne. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 19 września 2015 Opublikowano 19 września 2015 Jak tam z aktywnością online w poszczególnych częściach? Prawdopodobnie kupię Xbonera z MCC na święta żeby nadrobić fabułę, a i chętnie pograłbym online. ODST dają za darmo dla każdego kto ma grę czy tylko dla tych którzy kupili w okolicach premiery? Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 19 września 2015 Opublikowano 19 września 2015 ODST za darmo juz nie dostaniesz. Za miesiac i niecaly tydzien wychodzi H5, wiec bedzie w co grac Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 19 września 2015 Opublikowano 19 września 2015 No to ogram ODST na 360 w takim razie. Wiem, że 5 wychodzi niedługo, ale jedyny kontakt z serią miałem lata temu w kafejce konsolowej grając w 1 i muszę nadrobić zaległości. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 (edytowane) Da się zmienić polski dubbing w czwartej części na angielski? Wczoraj jeden meczyk w pierwsze halo i sam miód Edytowane 25 września 2015 przez Moldar Cytuj
Gość suteq Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Da się, zmień dash na angielski i będzie po angielsku. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Spróbuj zmienić język w dashu konsoli na angielski. Cytuj
Paolo de Vesir 9 121 Opublikowano 25 września 2015 Opublikowano 25 września 2015 Takie luźne spostrzeżenie: dlaczego lubię grać z ludźmi ze Stanów? Luz i, co najważniejsze, używają headseta. W grze pokroju Titanfall mogę jak burza lecieć sam i wycinać wszystkich w pień. W Halo nie jest tak łatwo i współpraca, wspomagana headsetem, jest kluczem do zwycięstwa. Mam nadzieję, że jeśli spotkamy się w H5 nie będziecie mieć oporów w komunikacji Cytuj
Gość suteq Opublikowano 26 września 2015 Opublikowano 26 września 2015 A my mamy opór w komunikacji? Od kiedy? Jak graliśmy w multi MCC to na grupie cały czas było info. Cytuj
Paolo de Vesir 9 121 Opublikowano 26 września 2015 Opublikowano 26 września 2015 (edytowane) Wiadomo, że grając forumowo HS idzie w ruch. Chodzi mi o ludzi dobieranych w matchmakingu. Na 10 graczy w H4, 1-2 ma HS. Granie po cichu w CTF czy Dominion to strzał w kolano. Edytowane 26 września 2015 przez WezyrBiałegostoku Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 Jaki tryb/którą grę polecacie dla nowicjusza w multi? Ewentualnie który tryb/która gra pozwoli na dobre wprowadzenie do multi w Halo 5: Guardians? Wróciłem po dłuższej przerwie do MCC i chciałbym wreszcie dać szansę grze wieloosobowej, ale natłok playlist i dostępnych wariantów powoduje lekki mętlik w mojej głowie... Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 (edytowane) Powiedziałbym, że Halo 4 będzie najbliższe do H5. Bezpośrednia kontynuacja oraz ten sam dev, ale ekspertem w pvp Halo nigdy nie byłem. Sam czasami odpalam sobie playlistę z tej części, coby się też trochę przygodować i nie robić kwasu jak zaczniemy coś razem z forumowiczami grać. Edytowane 29 września 2015 przez Hum 1 Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 29 września 2015 Opublikowano 29 września 2015 Jaki tryb/którą grę polecacie dla nowicjusza w multi? Ewentualnie który tryb/która gra pozwoli na dobre wprowadzenie do multi w Halo 5: Guardians? Wróciłem po dłuższej przerwie do MCC i chciałbym wreszcie dać szansę grze wieloosobowej, ale natłok playlist i dostępnych wariantów powoduje lekki mętlik w mojej głowie... Ja bym powiedzial, ze H3 z feelu, a reszta bardziej H4. Ogolnie polecam wszyskie z jednego prostego powodu - strzelac jak i zachowania broni trzeba sie nauczyc. Z drugiej strony H5 jest duzo szybsze od pozostalych czesci (stare moga wydac sie wrecz powolne). Wiec moze nowy COD i Titanfall rowniez warto obczaic 1 Cytuj
Tomtu 122 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Proszę o krótką i treściwą odpowiedź: Przymierzam się do zakupu HMCC. Warto? Nigdy nie grałem w żadną część serii, jednak chciałbym w końcu poznać to "cudo na iksboksa". Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Jasne ze warto dostajesz 4 gry + multi, jak ci sie spodoba to serio przepadłeś bo tyle grania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi