Skocz do zawartości

Halo: The Master Chief Collection

Featured Replies

Opublikowano

Inna sprawa, że Library nie tyle co trudnym, a cholernie nudnym poziomem jest. :lapka:

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 232,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Lista map   From Halo: Combat Evolved Battle Creek Blood Gulch Boarding Action Chill Out Chiron TL-34 Damnation Danger Canyon (PC) Death Island (PC) Derelict Gephyrophobia (PC) Hang 'Em High Ice Fie

• 1.Bronie zadają różne obrażenia to całkiem naturalne. Halo jest skrojone pod konkretne rodzaje broni w H:CE jest to magnum w Halo 2 i 3 BRka, w czwórce BRka i DMR. Naucz się korzystać z tych broni, a

• 1 września wyjdzie ten wyczekiwany patch, gra automatycznie trafi też do GamePassa 

Opublikowano

No ale suteq pisał że taki trudne na normalu to się przestraszyłem. Nie mo dla mnie normal optymalny. Nie ginę co 5 sek ale musi być ciągłe skupienie, ruch i jakaś tam taktyka.

ps to moję 2 Halo. Przeszedłem tylko Reach na 360tce tak więc easy ;)

Opublikowano

Polecam Halo 5 solo na Legendary  :Coolface:

Opublikowano

To juz od dwójki ciśnij na Heroic.

Opublikowano
  W dniu 26.01.2016 o 22:29, balon napisał(a):

No ale suteq pisał że taki trudne na normalu to się przestraszyłem. Nie mo dla mnie normal optymalny. Nie ginę co 5 sek ale musi być ciągłe skupienie, ruch i jakaś tam taktyka.

Grałem wtedy w coopie więc możliwe, że poziom trudności się jeszcze skalował. Nie wiem, dla mnie to był dosyć denerwujący poziom przez mnóstwo tych guwnianych przeciwnków. No i do tego nudny. 

Opublikowano

Dla Ciebie większość Halo była nudna oraz 2/10 :reggie:

Opublikowano

Nieprawda. 

Opublikowano
  W dniu 27.01.2016 o 16:25, suteq napisał(a):

W dniu 26.01.2016 o 22:29, balon napisał(a):

Grałem wtedy w coopie więc możliwe, że poziom trudności się jeszcze skalował. Nie wiem, dla mnie to był dosyć denerwujący poziom przez mnóstwo tych guwnianych przeciwnków. No i do tego nudny. 

Nie no on nie była wcale jakiś łatwy, a jak na obecne czasy to w uj trudny ale ja dużo uciekałem, wymijałem itp. nagle patrzę koniec lvl. xD zgodzę się za to, że był to na bank najnudniejszy poziom w tej części.

W dniu 28.01.2016 o 18:39, Raptor napisał(a):

Ale w Halo od zawsze bylo przeciwnikow jak mrowkow :P

Zreszta z czesci na czesc jest coraz latwiej :/

Dwójka łatwiejsza od jedynki? (bo trójka to bankowo) No i jak graficznie? Dwójka lepiej wygląda od jedynki bo to chyba ten same engine przy tym odświeżeniu?

Opublikowano

2 wyglada bardzo fajnie :) Nie jest latwiej tylko skill sie z czasem zwieksza.

Opublikowano

Jedynka skończona. Panowie powiedzcie, że w dwójce zmienili trochè sterowanie warthogiem? Myślałem że rozku rvie pada przez niego w końcôwce :P

ps. jestem pewien że 90% grajków wychowanych na Codach, cover systemie i autoregeneracji za wuja nie skończyłaby tej gierki na normalu.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Ja włączyłem grę dwa dni temu. Pierwszy raz w życiu grałem w Halo. Oldskul pełną gębą. Dziś już nie robi się takich fpsów. Zastanawiam się jaką mi to grę przypomina (grałem pół godziny). Na pewno gierki z PC z pierwszej połowy lat 2000. Niby jakaś fabuła, a pózniej dostajesz broń i jazda - ciśnij do przodu po sznurku i wal ołowiem. Myślałem, że grafa będzie trochę lepsza, jak na odrestaurowaną grę. No nic, jest trochę sztywno. Włączyłem by zobaczyć (>60GB masakra X-( ), wrócę za miesiąc lub dwa. Im dalej tym lepiej czy to samo? A kolejne części?

Opublikowano

Lepiej. Pierwsza misja jest tragicznie słaba i biedna, graficznie też znacznie odstaje. No i takiego zaje bistego ai i poziomu trudności nie uświadczysz w obecnych fps. Spróbuj chociaż do 3 misji dojść.

H3 i H4 ma jakieś różnice względem oryginału z x360? Rozumiem że rozdziałka podciągnięta ale coś jeszcze?

Opublikowano

3 i 4 to remastery.

Opublikowano

Chilli only rozdziałka? Bo czasami coś do remastera dorzucą np lepsze cienie, wybuchy, 60 klatek itp.

Opublikowano

Wszystkie gry w kolekcji sa w 60 fps.

Opublikowano

Dobra to mamy w H3 H4 1080p i 60 k/s, ciś jeszcze dodatkowo? :)

Opublikowano

nie

Opublikowano

Thx. No ogram na bank wszystkie, a potem kupię H5 i będziemy kwita. Reach mam zaliczony, a ost mi mega nie podszedł,

Opublikowano

Balon halo 2 i halo 3 lepiej nie grać zaraz po sobie. Ja przygotowując się na premierę halo 5 wszystkie pod rząd pojechałem i dwójka to kwintesencja dobrego remastera. Pięknie wygląda a te nowe filmiki :banderas:  . Potem uruchamiasz halo 3 gdzie filmiki są na silniku gry , gry która już w dniu premiery na x360 nie wyglądała za ładnie, no i przez pierwsze 2 h musiałem się przyzwyczaić :D Halo 3 to szpetna gra obecnie oj w szpetniejszą nie grałem w 2015 a grałem w system shock 2 z modami ...

Opublikowano

Heheh spoko dzięki za rady ale ja już pomiędzy 1 a 2 zrobię sobie teraz przerwę. Mimo że jedynka mi się micno spodobała mam na jakiś czas dość fps. Pewno będę tak robił pomiędzy każdą częscią. Do premiery H6 powinienem się wyrobić :)

Opublikowano

zalaczylem halo MCC po dlugim czasie, chce kontynuowac misje i po loadingu od razu zawiecha gry -_- super...

Opublikowano

Zauważyłem, że jest ruch w temacie, więc jak by ktoś chciał popykać w jakieś prawilne multi to wysyłać zapki. 

Opublikowano

CE ukonczone, w koncu. calkiem milo sie gra, chociaz mimo wszystko momentami był dość nudny i backtracking strasznie męczył.. Za jakiś czas odpali się dwójkę :lapka: