Skocz do zawartości

Halo: The Master Chief Collection

MaZZeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie, po premierze ODST w kolekcji liczyłem na Reach :/ co do ODST to najgorsza ze wszystkich ale dalej daje radę imo

Ja mam odmienne zdanie :D

Mimo, ze fabularnie Reach byl ciekawy to bardziej wczulem sie podczas ODST - mialo ten dziwny, ale zarazem fajny klimat.

Reach jako jedynej odslony mi nie brakuje, chociaz w sumie dziwne, ze nie pojawila sie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

fani wciąż mają ogromny ból d.upy o naprawę MCC i kreują toksyczną atmosferę wokół calego Halo. 343 chcę im chyba w końcu zamknąć usta by móc z czystą kartą wystartować z Halo 6

ogólnie 343 strasznie się ostatnio podlizuje całej społeczności 

Opublikowano

No i prawidłowo, 343 zapowiadało prawdziwą petardę dla fanów klasycznego Halo a dostarczyli nam półprodukt, który po kilku miechach od premiery olali :S. Sam niestety dałem się na to nabrać i kupiłem w dniu premiery wersję cyfrową z którą mogę się bujać do tej pory. Ciekawi mnie co z tego wyjdzie bo w pełni sprawne MCC mogłoby nieco okroić populacje H5/6.

Opublikowano

a co jest nie tak z MCC w ogóle? Poza tym, że mi płyta padła to grało się przyjemnie w jedynkę (2,3,4 nie ograłem :/ ) Cieszy wieść o wsparciu dla XoX, planowałem w najbliższej okazji kupić cyfrowo, by nadrobić, a teraz mam kolejny powód by to uczynić

Opublikowano (edytowane)

Ja obecnie ogrywam MCC, konkretnie H2 i kampania z nowymi filmikami naprawdę daje rade. Wcześniej ukończyłem HCE:A, w sumie juz drugi raz bo poprzednio na X360 :potter: Polecam Heroic bo jest trudno, ale nie aż tak jak Legendary. Anyway H2 jakby mniej się zestarzało od jedynki, choć może ja mam większa tolerancje dla tej serii :D W kolejce czeka jeszcze 3 i 4 - naprawdę udana kompilacja. Swego czasu grałem w multi i wg mnie tez spoko, ale było to długo po tych początkowych problemach.

Edytowane przez Mr. Montana
Opublikowano

No po ograniu całej kolekcji najbardziej siadła mi właśnie 2 i 3(zdecydowanie najlepsza odsłona Halo). Po przejściu wszyskich części plus ogrania trochę multi nie mam pojęcia co mieliby naprawiać. Może po prostu miałem farta ale ani razu nie miałem problemów z grą.

Opublikowano

Co prawda nie grałem o dłuższego czasu ale domyślam się, że nic się nie zmieniło w kwestii matchmakingu, skill systemu i fikcyjnych dedykowanych serwerów. Nie wspominając o skopanych playlistach.W każdym bądź razie i tak szczerze zazdroszczę tym, którzy ogrywają MCC kupę czasu po premierze i ominęło ich to co od(pipi)ało 343 wraz z MS w kierunku swoich fanów. Wypuszczenie swojego flagowego tytułu w takim stanie to naprawdę niezły "hedszot w kolano."

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Aż wstyd pisać, ale dopiero nadrabiam Halo. Miałem styczność z giereczką na Xboxie, 360 i nigdy nie mogłem złapać klimatu. Wczoraj odpaliłem jedynkę w MCC i gdzieś w okolicach Silent Cartographer siadło. Jak to musiało robić na premierę :fsg: Teraz męczę się z The Flood, kończę jedynkę i chwytam za drugą część, liczę na srogie banderasy.

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

Przygotuj się na zmianę klimatu i korytarzowe levele w dwójce ;) 

ale za to jak odpalisz trójkę... :banderas: chciałbym być w twojej skórze 

Edytowane przez asax
Opublikowano

no, tez bym chcial, nadal czekam na sensowne promocje na cyfrowego szefa kuchni bo nie zamierzam kupowac drugi raz plyty po tym jak sie pierwsza zyebala :yao: 

zdążyłem przejść tylko jedynkę te 2 lata (czy może już 3? ) temu , strasznie mnie wynudziła i zmęczyła 

Opublikowano

Tyle męczyłeś dupę od te MCC w PT, dałem ci linka gdzie za 99zł możesz sobie kupić nówke i teraz to? xD

Opublikowano

Po co łapać króliczka, jak można go gonić? :rayos:

Odpaliłem dwójkę na chwilę (już i tak dostałem od kobiety z(pipi)ę, "cały dzień tylko halo i halo"), jakość tych CGI to jest jakiś kosmos. Albo mam wrażenie albo dynamika poszła w tej części srogo do góry, jest szybciej i agresywniej. Przyznam, że jak hejtowałem Halo tak teraz #teamchief

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Po co łapać króliczka, jak można go gonić? :rayos:

Odpaliłem dwójkę na chwilę (już i tak dostałem od kobiety z(pipi)ę, "cały dzień tylko halo i halo"), jakość tych CGI to jest jakiś kosmos. Albo mam wrażenie albo dynamika poszła w tej części srogo do góry, jest szybciej i agresywniej. Przyznam, że jak hejtowałem Halo tak teraz #teamchief

Poczekaj jak zagrasz w Reach (oczywiście nie ma jej w MCC xd)  :fsg: fajnie też poczytać conieco w necie na temat całego projektu Spartan, który został opisany w kilku książkach po tym wszystko fajnie się składa w całość i jak na gierke, która jest tylko strzelanką to całe lore robi robote