Raptor 226 Opublikowano 19 września 2017 Opublikowano 19 września 2017 Dokładnie, po premierze ODST w kolekcji liczyłem na Reach :/ co do ODST to najgorsza ze wszystkich ale dalej daje radę imo Ja mam odmienne zdanie :D Mimo, ze fabularnie Reach byl ciekawy to bardziej wczulem sie podczas ODST - mialo ten dziwny, ale zarazem fajny klimat. Reach jako jedynej odslony mi nie brakuje, chociaz w sumie dziwne, ze nie pojawila sie. Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 19 września 2017 Opublikowano 19 września 2017 ODST jest świetne przecież. Reach to w mojej opinii zmarnowany potencjał, najsłabsze Halo od Bungie. Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 MCC dostanie wsparcie dla x1x 2 Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 Jeżeli różnica w h5 i hmcc będzie znacząca to chyba jednak trzeba będzie pomyśleć nad XoneX . Cytuj
Spaulding 61 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 Jak ogólnie wygląda sprawa z serwerami i playlistami ? Można na luzie pograć w CE ? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 października 2017 Autor Opublikowano 18 października 2017 wow, że też im się jeszcze chce. 2018 rok to powinno być przygotowywanie pod Halo 6, a nie łatanie MCC które już nikogo 1 1 Cytuj
ASX 14 652 Opublikowano 18 października 2017 Opublikowano 18 października 2017 fani wciąż mają ogromny ból d.upy o naprawę MCC i kreują toksyczną atmosferę wokół calego Halo. 343 chcę im chyba w końcu zamknąć usta by móc z czystą kartą wystartować z Halo 6 ogólnie 343 strasznie się ostatnio podlizuje całej społeczności Cytuj
Spaulding 61 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 No i prawidłowo, 343 zapowiadało prawdziwą petardę dla fanów klasycznego Halo a dostarczyli nam półprodukt, który po kilku miechach od premiery olali :S. Sam niestety dałem się na to nabrać i kupiłem w dniu premiery wersję cyfrową z którą mogę się bujać do tej pory. Ciekawi mnie co z tego wyjdzie bo w pełni sprawne MCC mogłoby nieco okroić populacje H5/6. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 19 października 2017 Opublikowano 19 października 2017 a co jest nie tak z MCC w ogóle? Poza tym, że mi płyta padła to grało się przyjemnie w jedynkę (2,3,4 nie ograłem :/ ) Cieszy wieść o wsparciu dla XoX, planowałem w najbliższej okazji kupić cyfrowo, by nadrobić, a teraz mam kolejny powód by to uczynić Cytuj
Mr. Montana 45 Opublikowano 23 października 2017 Opublikowano 23 października 2017 (edytowane) Ja obecnie ogrywam MCC, konkretnie H2 i kampania z nowymi filmikami naprawdę daje rade. Wcześniej ukończyłem HCE:A, w sumie juz drugi raz bo poprzednio na X360 :potter: Polecam Heroic bo jest trudno, ale nie aż tak jak Legendary. Anyway H2 jakby mniej się zestarzało od jedynki, choć może ja mam większa tolerancje dla tej serii :D W kolejce czeka jeszcze 3 i 4 - naprawdę udana kompilacja. Swego czasu grałem w multi i wg mnie tez spoko, ale było to długo po tych początkowych problemach. Edytowane 23 października 2017 przez Mr. Montana Cytuj
kristoff_mk 54 Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 z 3 miesiące temu przechodziłem z kolegą H2 na legendary. było bardzo hardkorowo. pozostałe części to przy dwójce pikuś Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 No po ograniu całej kolekcji najbardziej siadła mi właśnie 2 i 3(zdecydowanie najlepsza odsłona Halo). Po przejściu wszyskich części plus ogrania trochę multi nie mam pojęcia co mieliby naprawiać. Może po prostu miałem farta ale ani razu nie miałem problemów z grą. Cytuj
Spaulding 61 Opublikowano 24 października 2017 Opublikowano 24 października 2017 Co prawda nie grałem o dłuższego czasu ale domyślam się, że nic się nie zmieniło w kwestii matchmakingu, skill systemu i fikcyjnych dedykowanych serwerów. Nie wspominając o skopanych playlistach.W każdym bądź razie i tak szczerze zazdroszczę tym, którzy ogrywają MCC kupę czasu po premierze i ominęło ich to co od(pipi)ało 343 wraz z MS w kierunku swoich fanów. Wypuszczenie swojego flagowego tytułu w takim stanie to naprawdę niezły "hedszot w kolano." Cytuj
Bzduras 12 516 Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 Aż wstyd pisać, ale dopiero nadrabiam Halo. Miałem styczność z giereczką na Xboxie, 360 i nigdy nie mogłem złapać klimatu. Wczoraj odpaliłem jedynkę w MCC i gdzieś w okolicach Silent Cartographer siadło. Jak to musiało robić na premierę Teraz męczę się z The Flood, kończę jedynkę i chwytam za drugą część, liczę na srogie banderasy. 3 Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 No... ja kiedys hejtowalem Ikspudlo (na pemiere i przed), ale jak wieczorem zasiadlem do Halo (krotko po premierze kloca) u kumpla to do rana gralem. Po powrocie do siebie juz zamowilem X'a... Cytuj
yab 572 Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 Mogliby już wrzucić ten update do XOX Cytuj
Bzduras 12 516 Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 Jedynka skończona. Doskwiera backtracking, ale za to duże tereny, pojazdy, klimat Cytuj
ASX 14 652 Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 (edytowane) Przygotuj się na zmianę klimatu i korytarzowe levele w dwójce ale za to jak odpalisz trójkę... chciałbym być w twojej skórze Edytowane 28 stycznia 2018 przez asax Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 no, tez bym chcial, nadal czekam na sensowne promocje na cyfrowego szefa kuchni bo nie zamierzam kupowac drugi raz plyty po tym jak sie pierwsza zyebala zdążyłem przejść tylko jedynkę te 2 lata (czy może już 3? ) temu , strasznie mnie wynudziła i zmęczyła Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 Tyle męczyłeś dupę od te MCC w PT, dałem ci linka gdzie za 99zł możesz sobie kupić nówke i teraz to? xD Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 no nie wiem po co szukałem pudełka prawdę mówiąc, bo cały czas chciałem cyfrę kupić od kiedy mi płyta siadła. chyba niedoyebanie mózgowe miałem Cytuj
Bzduras 12 516 Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 Po co łapać króliczka, jak można go gonić? Odpaliłem dwójkę na chwilę (już i tak dostałem od kobiety z(pipi)ę, "cały dzień tylko halo i halo"), jakość tych CGI to jest jakiś kosmos. Albo mam wrażenie albo dynamika poszła w tej części srogo do góry, jest szybciej i agresywniej. Przyznam, że jak hejtowałem Halo tak teraz #teamchief Cytuj
yab 572 Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 Rayos, Halo MCC swego czasu na cdkeys było po ~30zł, może jeszcze wróci w takiej cenie ps. tyle dałem Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 @yab wiem ze po tyle bylo i mnie to jakims cudem ominelo pluje sobie w brode jak tylko sobie o tym przypomnę Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 Godzinę temu, Bzduras napisał: Po co łapać króliczka, jak można go gonić? Odpaliłem dwójkę na chwilę (już i tak dostałem od kobiety z(pipi)ę, "cały dzień tylko halo i halo"), jakość tych CGI to jest jakiś kosmos. Albo mam wrażenie albo dynamika poszła w tej części srogo do góry, jest szybciej i agresywniej. Przyznam, że jak hejtowałem Halo tak teraz #teamchief Poczekaj jak zagrasz w Reach (oczywiście nie ma jej w MCC xd) fajnie też poczytać conieco w necie na temat całego projektu Spartan, który został opisany w kilku książkach po tym wszystko fajnie się składa w całość i jak na gierke, która jest tylko strzelanką to całe lore robi robote Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi