Skocz do zawartości

Halo: The Master Chief Collection

Featured Replies

Opublikowano

Osiągnięcia są zepsute odkąd wydali patcha pod series x. Nie zapamiętuje progresu w wielu częściach nie tylko achivmentow ale też nie odhacza nieraz przejścia levelu w samej grze. Tak już chyba zostanie.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 233,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Lista map   From Halo: Combat Evolved Battle Creek Blood Gulch Boarding Action Chill Out Chiron TL-34 Damnation Danger Canyon (PC) Death Island (PC) Derelict Gephyrophobia (PC) Hang 'Em High Ice Fie

• 1.Bronie zadają różne obrażenia to całkiem naturalne. Halo jest skrojone pod konkretne rodzaje broni w H:CE jest to magnum w Halo 2 i 3 BRka, w czwórce BRka i DMR. Naucz się korzystać z tych broni, a

• 1 września wyjdzie ten wyczekiwany patch, gra automatycznie trafi też do GamePassa 

Opublikowano
8 minutes ago, devilbot said:

Osiągnięcia są zepsute odkąd wydali patcha pod series x. Nie zapamiętuje progresu w wielu częściach nie tylko achivmentow ale też nie odhacza nieraz przejścia levelu w samej grze. Tak już chyba zostanie.

Możliwe, chociaż u mnie mam oznaczone, że przeszedłem cztery kampanie, jedynie nie wpadły acziki za przejście jedynki i zobaczenie wszystkich misji w dwóch wersjach graficznych w jedynce. Zostało mi jeszcze ODST i czwórka, ale za skończenie wszystkich kampani w kolekcji też nie dostanę przez wpadnie zabugowaną jedynkę.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Też mam oznaczone i nie mam achivmenta. W halo 4 Spartan ops nie pokazuje wogole. To znany problem ludzi zgłaszali już rok temu.

Opublikowano

Poczytałem trochę na necie i problemem jest to, że nie zapisało się na serwerach. Można to sprawdzić na Halo Way point. Okazuje się, że dwóch misji mi nie zapisało, a na konsoli mam odhaczone.

Screenshot_20220114_085837_org.mozilla.firefox.jpg

Opublikowano

zostały 2 fajne misje więc  nie jest tak źle. Jak coś to chętnie mogę je przejść w coopie :ogor:

Opublikowano

Moim zdaniem najładniejszą gra 7 generacji konsol. W 2012 r. Grając w to czułem się jak nextgenie. 

Szkoda tylko, z powodu lepszej grafiki ucierpiała skala walk, fizyka, sztuczna inteligencja które stoją na niższym poziomie niż w Halo 3.

Opublikowano
5 minut temu, ASX napisał:

Moim zdaniem najładniejszą gra 7 generacji konsol. W 2012 r. Grając w to czułem się jak nextgenie. 

Szkoda tylko, z powodu lepszej grafiki ucierpiała skala walk, fizyka, sztuczna inteligencja które stoją na niższym poziomie niż w Halo 3.

Jestem w szoku bo myślałem, ze to gra z 8 generacji :) Niestety w grze nie poczułem w ogóle klimatu trylogii i nie dalem rady przejść :(

Opublikowano

Tez byłem zmęczony ale jak dla mnie za daleko odeszli od fundamentów.  Wskoczyłem od razu do Infinity i nie żałuje :)

Opublikowano

Niegdyś byłem Halo sceptykiem, dobrze, że się zmusiłem do przejścia pierwszej części. Cała reszta jest zajebista i miodnością (a także settingiem, który bardziej mi odpowiada niż śmieszni obcy) przerasta jedynie Doom.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem już przy Halo 4, a więc ostatni tytuł z kolekcji Master Chiefa. Nie mogę wyjść z podziwu jak ta gra świetnie wygląda. Tytuł z 2012 roku, a nawet dzisiaj nikt nie narzekałby na grafik. Zdaję sobie sprawę, że na Xbox 360 nie było tak ostrego obrazu jak w tej wersji, ale wciąż to jest jakaś magia. W generacji X360/PS3 bardziej lubiłem grać na plejce, ale śmiało mogę powiedzieć, że żaden tytuł nie wyglądał tak dobrze jak właśnie Halo 4.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

To coś bardzo rzadko spotykanego by kilkunastoletnie gry jak Halo 3 i ODST dostają nową zawartość.

Nie będzie to też chyba coś kontrowersyjnego jak przyznam że te stare gry mają lepsze wsparcie niż Infinite

Opublikowano

Ok to to się wczoraj ściągało. Ja powoli zaczynam ODST, w tamtym roku zrobiłem trylogię i musiałem przerwe mieć bo za dużo tego.