Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Dokładnie, ex od Platinum na Xbone. Kamiya obiecuje dużo akcji.

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 580
  • Wyświetleń 94,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MS jest krótkowzroczne w swej polityce, obliczają wszystko w excelu ignorując świadomość i wartość marki jako takiej. Sony kiedyś wypowiadało się, że zwraca im się 4 na 10 exclusivów, do reszty dokład

• Gierki, za które odpowiedzialny był Hideki Kamiya: Resident Evil 2 Devil May Cry Viewtiful Joe Okami Bayonetta Wonderful 101 Ten koleś ogarnia tworzenie gierek.   Korra, TMNT - Eiro Shirahama

• Dosłownie jedyna rzecz, na jaką czekam od MSu. 

Opublikowano

Monster Hunter bez pikseli na pół ekranu :P

Opublikowano

Z początku myślałem że to Dino Crisis 4, potem że DMC, następnie że MGR na wesoło. W sumie spoko filmik, zaciekawiła mnie gierka. Ten dev trzyma poziom więc kupy nie będzie.

Opublikowano
  • Autor

No artstyle słaby. Główny bohater irytujący. Czekam na gameplay. Trzeba pochwalić MS, że dał im coś nowego do pracy.

Opublikowano

Wygląda max bezpłciowo, zwłaszcza w porównaniu do Bayonetty czy Wonderfulla. No ale czego mogłem się spodziewać od knura spencera i konsoli dla amerykanów.

Opublikowano

z daleka wygląda jak dante (ten nowy emus) który przez przypadek zamiast szamponu, użył Acze. Gra może być  fajna (w końcu to platinum) ale bohater jakiś taki niedojehbany i ten kostium/morf niczym gajver, o rzesz ja pier .. le.

Edytowane przez kazuyoshi

Opublikowano
  • Autor

Kamiya jest reżyserem. Szczerze wolałem, by robił coś innego... Czekam na gameplay.

Opublikowano

Akurat to jest design japoński do bólu, wręcz sztampowy. Gra na 99% wyjdzie w 2016 roku, więc gameplay najwcześniej na E3 2015.

Mam nadzieję, że to slasher.

Opublikowano

Ja jestem dobrej myśli bo było mówione że ta produkcja ma mieć w sobie ducha Viewtiful Joe, #jaranko

Edytowane przez kubson

Opublikowano

A widzisz tu gameplay, bo ja nie

Wystarczy ze gamepley bedzie na tak samo wysokim poziomie nam VJ i bedzie lux.

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Gamplay pewnie bedzie świetny, jak to zawsze w grach platinum, ale otoczka jest strasznie biedna, bezpłciowa, jakby im kazali się "nie wychylać" za bardzo. N dało im zielone światło i zobaczycie jaką wykręconą giere zrobili (Wonderful), a na konsoli MS nagle rzucają takim bezpiecznym byle czym? Z kilometra widać, że mają określone wytyczne co do stylistyki gry i nie mogą pójść na całość. Zabijanie kreatywności w najwyższej formie.

Tak, to moja opinia, moje domysły, a nie fakty.

Opublikowano

Wolę bezpłciową sztampę niż to co zrobili z Wonderful 101.

Najważniejsze, że to nie Vanquish 2, heh.

Opublikowano

A co zrobili z Wonderful?

Ponoć GamePad nie przekłada ruchów gracza na postać tak jak należy. Poza tym nikt na świecie nie chciał w to grać :), co 200 tys. (!) sprzedanych kopii potwierdza.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Jakoś nie trafia to do mnie tak jak inne gry Platinium, trzeba czekać na gameplay.

Opublikowano

Jeśli będzie to slasher to robię się mokry.

Opublikowano

Dokładnie. Jak będzie slasher od PG, to design można pominąć milczeniem. Wolę sztampę niż robienie alternatywy na siłę.

Opublikowano

Scalebound1-670x376.jpg?57efa4

Opublikowano

Trailer do mnie nie przemawia, wygenerowane potworki ograne a bohater bardzo denerwujący. 

Opublikowano

Przypomina mi klimatem Monster Huntera :) Jaram sie.

Opublikowano

Giera hasa na UE4 więc kichy nie powinno być ;)

Opublikowano

To akurat nic nie znaczy. Dopóki nie pokażą gameplay'u albo chociażby nie przedstawią na czym gra polega, to można sobie gdybać bez końca.

Opublikowano

Ja akurat temu developerowi ufam.