Opublikowano 9 czerwca 201410 l Dokładnie, ex od Platinum na Xbone. Kamiya obiecuje dużo akcji. Edytowane 9 czerwca 201410 l przez Figaro
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Z początku myślałem że to Dino Crisis 4, potem że DMC, następnie że MGR na wesoło. W sumie spoko filmik, zaciekawiła mnie gierka. Ten dev trzyma poziom więc kupy nie będzie.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Autor No artstyle słaby. Główny bohater irytujący. Czekam na gameplay. Trzeba pochwalić MS, że dał im coś nowego do pracy.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Wygląda max bezpłciowo, zwłaszcza w porównaniu do Bayonetty czy Wonderfulla. No ale czego mogłem się spodziewać od knura spencera i konsoli dla amerykanów.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l z daleka wygląda jak dante (ten nowy emus) który przez przypadek zamiast szamponu, użył Acze. Gra może być fajna (w końcu to platinum) ale bohater jakiś taki niedojehbany i ten kostium/morf niczym gajver, o rzesz ja pier .. le. Edytowane 9 czerwca 201410 l przez kazuyoshi
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Autor Kamiya jest reżyserem. Szczerze wolałem, by robił coś innego... Czekam na gameplay.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Chyba obok From Software Platinum robi gierki z najmniej rzygowym japońskim klimatem (poza bayonettą ofkoz), więc jestem lekko zainteresowany.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Akurat to jest design japoński do bólu, wręcz sztampowy. Gra na 99% wyjdzie w 2016 roku, więc gameplay najwcześniej na E3 2015. Mam nadzieję, że to slasher.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Ja jestem dobrej myśli bo było mówione że ta produkcja ma mieć w sobie ducha Viewtiful Joe, #jaranko Edytowane 9 czerwca 201410 l przez kubson
Opublikowano 9 czerwca 201410 l A widzisz tu gameplay, bo ja nie Wystarczy ze gamepley bedzie na tak samo wysokim poziomie nam VJ i bedzie lux. Edytowane 9 czerwca 201410 l przez kubson
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Gamplay pewnie bedzie świetny, jak to zawsze w grach platinum, ale otoczka jest strasznie biedna, bezpłciowa, jakby im kazali się "nie wychylać" za bardzo. N dało im zielone światło i zobaczycie jaką wykręconą giere zrobili (Wonderful), a na konsoli MS nagle rzucają takim bezpiecznym byle czym? Z kilometra widać, że mają określone wytyczne co do stylistyki gry i nie mogą pójść na całość. Zabijanie kreatywności w najwyższej formie.Tak, to moja opinia, moje domysły, a nie fakty.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Wolę bezpłciową sztampę niż to co zrobili z Wonderful 101. Najważniejsze, że to nie Vanquish 2, heh.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l A co zrobili z Wonderful? Ponoć GamePad nie przekłada ruchów gracza na postać tak jak należy. Poza tym nikt na świecie nie chciał w to grać , co 200 tys. (!) sprzedanych kopii potwierdza. Edytowane 9 czerwca 201410 l przez Kasias
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Jakoś nie trafia to do mnie tak jak inne gry Platinium, trzeba czekać na gameplay.
Opublikowano 9 czerwca 201410 l Dokładnie. Jak będzie slasher od PG, to design można pominąć milczeniem. Wolę sztampę niż robienie alternatywy na siłę.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l Trailer do mnie nie przemawia, wygenerowane potworki ograne a bohater bardzo denerwujący.
Opublikowano 10 czerwca 201410 l To akurat nic nie znaczy. Dopóki nie pokażą gameplay'u albo chociażby nie przedstawią na czym gra polega, to można sobie gdybać bez końca.