Skocz do zawartości

Scalebound

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z początku myślałem że to Dino Crisis 4, potem że DMC, następnie że MGR na wesoło. W sumie spoko filmik, zaciekawiła mnie gierka. Ten dev trzyma poziom więc kupy nie będzie.

Opublikowano

Wygląda max bezpłciowo, zwłaszcza w porównaniu do Bayonetty czy Wonderfulla. No ale czego mogłem się spodziewać od knura spencera i konsoli dla amerykanów.

• Minusik 5
Opublikowano (edytowane)

z daleka wygląda jak dante (ten nowy emus) który przez przypadek zamiast szamponu, użył Acze. Gra może być  fajna (w końcu to platinum) ale bohater jakiś taki niedojehbany i ten kostium/morf niczym gajver, o rzesz ja pier .. le.

Edytowane przez kazuyoshi
Gość DonSterydo
Opublikowano

Akurat to jest design japoński do bólu, wręcz sztampowy. Gra na 99% wyjdzie w 2016 roku, więc gameplay najwcześniej na E3 2015.

Mam nadzieję, że to slasher.

Opublikowano (edytowane)

Ja jestem dobrej myśli bo było mówione że ta produkcja ma mieć w sobie ducha Viewtiful Joe, #jaranko

Edytowane przez kubson
Opublikowano (edytowane)

A widzisz tu gameplay, bo ja nie

Wystarczy ze gamepley bedzie na tak samo wysokim poziomie nam VJ i bedzie lux.

Edytowane przez kubson
Opublikowano

Gamplay pewnie bedzie świetny, jak to zawsze w grach platinum, ale otoczka jest strasznie biedna, bezpłciowa, jakby im kazali się "nie wychylać" za bardzo. N dało im zielone światło i zobaczycie jaką wykręconą giere zrobili (Wonderful), a na konsoli MS nagle rzucają takim bezpiecznym byle czym? Z kilometra widać, że mają określone wytyczne co do stylistyki gry i nie mogą pójść na całość. Zabijanie kreatywności w najwyższej formie.

Tak, to moja opinia, moje domysły, a nie fakty.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano

Wolę bezpłciową sztampę niż to co zrobili z Wonderful 101.

Najważniejsze, że to nie Vanquish 2, heh.

Gość Kasias
Opublikowano (edytowane)

A co zrobili z Wonderful?

Ponoć GamePad nie przekłada ruchów gracza na postać tak jak należy. Poza tym nikt na świecie nie chciał w to grać :), co 200 tys. (!) sprzedanych kopii potwierdza.

Edytowane przez Kasias
Gość DonSterydo
Opublikowano

Dokładnie. Jak będzie slasher od PG, to design można pominąć milczeniem. Wolę sztampę niż robienie alternatywy na siłę.

• Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano

To akurat nic nie znaczy. Dopóki nie pokażą gameplay'u albo chociażby nie przedstawią na czym gra polega, to można sobie gdybać bez końca.