Kriss_Hietala 11 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Na livestreamie ten gameplay lagował. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Taka animacja biegu, tylko, że zamiast piorunów - ogień palący przy okazji trawę. Powinni mnie zatrudnić. Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 4 sierpnia 2015 No właśnie ten bieg w demie był strasznie chuyowy Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Podoba mi się design głównego bohatera (jak się zwie?) po przemianie w "smoka". Jak to z tym smokiem ma być, było kiedyś jakieś info - tylko nasz pupil który chodzi u naszego boku czy będzie na nim latanie? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Bieg był taki jak i we wszystkich grach tego typu. To nie slasher. Nie wiem jak się nazywa ale wygląda jak Gyuver A latanie będzie na 100% przynajmniej w jakiś etapach. Jest nawet na pierwszym trailerze, który jak widać odzwierciedla to co widzimy w grze w 100%. Ten stwór w stylu Hydry na końcu fajnie wygląda. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Przydałoby się żeby od czasu do czasu występował stress relief pod postacią kierowania smokiem i niszczenia. Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Dobra znalazłem info jak się zwie On i Smok, jakos bardzo mnie to ciekawiło In Scalebound, the next great adventure from critically-acclaimed developer PlatinumGames and renowned Game Director Hideki Kamiya, you will experience the journey of a young loner, Drew, who is pulled into the strange, beautiful and dangerous world of Draconis. There Drew is bonded to a fearsome and noble dragon, Thuban, the last of his kind. These two, lone-wolf heroes thrown together by fate must learn to fight as one to defeat the powerful enemies that threaten Draconis, Earth and a vast universe of parallel worlds. Features Explore the beautiful and dangerous world of Draconis as you and your dragon companion work to defeat legions of enemy soldiers and epic scale beasts. Adventure on your own or join forces with other players and their dragons to complete custom quests and battle massive creatures together... * Master accessible but deep “stylish action” gameplay. Fluidly chain attacks with your dragon to create devastating combos to unleash upon your foes. Choose your favorite dragon (winged serpent, four legged tank — and more) and then evolve your companion’s unique abilities and attacks as well as its appearance. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 dew i turban - mają rozmach skurewnsyny Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 To będzie kilka smoków do wyboru w singlu? Nie no coraz lepiej Z opisu wynika, że to jakiś alternatywny wymiar do naszego - stąd te słuchawki. PS. Nie ma to jak "oryginalne" nazewnictwo - Draconis XD Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 No każdy gracz w coopie będzie miał innego smoka to już w ogóle pogrom się szykuje i fajne akcje. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 ja to się modlę o dlc z jakąś kobitką bo serio ten koleś jest nie do przełknięcia Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Glowny bohater z ta ''smocza'' reka przypomina mi troche Valgaava ze Slayers Tak kiedys ogladalem chinskie bajki Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 (edytowane) Z opisu wynika, że to jakiś alternatywny wymiar do naszego - stąd te słuchawki. Z opisu wynika? Z OPISU WYNIKA? Potrzebowałeś opisu żeby to wywnioskować? Czemu gracze tak bardzo chcą schematów? Widzę kolesia ze smoczą ręką z słuchawkami słuchającego elektronicznej muzyki rozwalającego rycerzy w pełnopłytowych zbrojach i myślę, że to jest cool. A pare forumowiczów już jechało o japońskich dziwactw itp. A główny bohater jest fajny. Lepszy od tego z vanquisha, mniej spięty. Edytowane 4 sierpnia 2015 przez mate5 Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 4 sierpnia 2015 Obejrzałem demo wydłużone od IGN i kilka uwag: - Framerate dalej do poprawienia. Ale daleko do premiery więc będzie luz. - Gra jest bardzo ładna. Otoczenie trochę 'generyczne', czuć że UE4. - Główny bohater na pewno urośnie w oczach podczas gry. Trochę mi się kojarzy z Donte z DmC, ale pozytywniejszy. W dodatku już nie wygląda jak totalny zyeb. - Pomysł ze słuchawkami fajny. Nie wiedzialem, że to Prodigy Bardzo fajny pomysł. - Na pewno będzie mógł latać smoczkiem. Widać unoszące się wyspy podczas eksploracji. - Grę tworzy Kamiya więc o system walki się nie martwię - będzie sztos. - Co do stress relief, mówimy o grze od Hideki. Na pewno wrzuci jakieś minigierki ze smokami Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Z opisu wynika, że to jakiś alternatywny wymiar do naszego - stąd te słuchawki. Z opisu wynika? Z OPISU WYNIKA? Potrzebowałeś opisu żeby to wywnioskować? Czemu gracze tak bardzo chcą schematów? Widzę kolesia ze smoczą ręką z słuchawkami słuchającego elektronicznej muzyki rozwalającego rycerzy w pełnopłytowych zbrojach i myślę, że to jest cool. A pare forumowiczów już jechało o japońskich dziwactw itp. A główny bohater jest fajny. Lepszy od tego z vanquisha, mniej spięty. Nie wiem o co Ci chodzi. Mogły być różne warianty np. świat który jest miksem nowoczesnych technologii i jakiegoś średniowiecza w stylu fantasy. Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Z opisu wynika, że to jakiś alternatywny wymiar do naszego - stąd te słuchawki. Z opisu wynika? Z OPISU WYNIKA? Potrzebowałeś opisu żeby to wywnioskować? Czemu gracze tak bardzo chcą schematów? Widzę kolesia ze smoczą ręką z słuchawkami słuchającego elektronicznej muzyki rozwalającego rycerzy w pełnopłytowych zbrojach i myślę, że to jest cool. A pare forumowiczów już jechało o japońskich dziwactw itp. Dziwacta i cała ta japońszczyzna jest super. Mnie osobiście denerwuje morda tego bohatera. Nie wiem, co z nią zrobili, na pierwszym trailerze wyglądał spoko (dobra, cgi, wiem). Aha, Dante z DmC wygląda lepiej. Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 4 sierpnia 2015 Dziwacta i cała ta japońszczyzna jest super. Mnie osobiście denerwuje morda tego bohatera. Nie wiem, co z nią zrobili, na pierwszym trailerze wyglądał spoko (dobra, cgi, wiem). Ty chyba nie wiesz o czym mówisz. Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 No nie mów, że teraz wygląda lepiej. Nie mów. Cytuj
Figaro 8 304 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 4 sierpnia 2015 Wygląda 100 razy lepiej. Weź. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Właściwie to trochę bez sensu porównywać CG do modeli ingame. Już same tekstury w grze sprawiają, że będzie wyglądać inaczej nawet jakby odwzorowali model 1:1. Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Inaczej go zapamiętałem, cholera. Walić go. Gra i tak będzie dobra, a motywy jak ten, że walczymy kolesiem z, powiedzmy, naszego świata, który dodatkowo jedną rękę ma smoczą, a jego przeciwnikami są rycerze w zbrojach, po prostu uwielbiam. Aha, te gry chodzące na UE4 wyglądają tak samo. Cytuj
Daddy 4 243 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Główny bohater tu i tu wygląda chujowo ale że to ''action rpg'' to może będzie można wybrać inną postać to jak w co-opie. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Chyba byla juz mowa ze glowny bohater jest z gory ustalony. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 (edytowane) Wygląda 100 razy lepiej. Weź. (delikatny spoiler z pierwszego sezonu Gry o Tron) Edytowane 5 sierpnia 2015 przez chmurqab Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi