Skocz do zawartości

Ori and the Blind Forest

kubson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Raymany Origins i Legends były piękne, Chaild of Light było piękne, ale Ori imo deklasuje je wszystkie, po prostu jest najpiękniejsze :)

Edytowane przez kazuyoshi
  • Plusik 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 740
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Jeszcze jeden gameplay:

Mam dylemata bo przebąkiwali coś o wydaniu pudełkowym. Zastanawiam się czy nie poczekać trochę.

Edytowane przez DonSterydo
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Mysle ze 20 dolcow za wersje cyfrowa to nie duzo jak za takie dzielo sztuki.

W pudle też by kosztowało 20$. Jak chociażby KI czy State of Decay (tyle samo w pudle co w dystrybucji cyfrowej).

Po prostu jeśli to ma wyjść w pudełku za parę miesięcy, to chciałbym to mieć :)

OriAndTheBlindForest.jpg

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Wersja na X360 wyjdzie pewnie późną wiosną lub na początku lata. Trzeba będzie obadać.

Edytowane przez Kasias
  • 2 tygodnie później...
Gość DonSterydo
Opublikowano

Tak na podsycenie atmosfery - e-mail Kena Lobba do studia po przejściu gry:

"Beat it… that end run needs a checkpoint maybe… in the water?

Anyway…

SO DAMN AWESOME. Wow, this game is so beautiful, the mechanics, the story, art, music, polish. Great level design. I knew it was great,but seeing it all in one play through… this is seriously one of the best 2D games ever, congrats, and my best to the Moon team- HUGE best to the Moon team :)

So, few tweaks on the 3 difficulty areas (top of the water run, gliding upwards in the wind blue “laser wind” cadence, and one checkpoint ½ way through the final run (as we discussed already))… and ship this 90+ insanely amazing game.

Wow…"

I link do jakiegoś nowego preview: http://www.usgamer.net/articles/ori-and-the-blind-forest-feels-special

• 2 tygodnie później...
Gość DonSterydo
Opublikowano

Z tego co wiem to w tym samym czasie i w tej samej cenie (20$).

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Ja już sam nie wiem co zrobić, przydałoby się kupić na premierę, żeby wspierać twórców, a z drugiej strony miało być pudełko i pewnie w końcu będzie kiedyś. I co, i trzeba kupić 2 razy, spryciarze :frog:

Edytowane przez Copper
Gość DonSterydo
Opublikowano

:P Sklepy na wszystko dają placeholdery. Widziałem na Inside itd.

• Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano

Przedstawiciel studia zapytany na gaffie co studio zamierza po wypuszczeniu Ori, odpowiedział, że chciałby powiedzieć, ale jeszcze nie może. Coś mi się wydaje, że mają już umowę z MS podpisaną na kolejne produkcje - jak Undead Labs.

• 2 tygodnie później...