MaZZeo 14 182 Opublikowano 24 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2015 a żeby mieć calaka nie trzeba też zebrać te kuleczki z expem? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 24 marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 marca 2015 nie wiem, ale gra gniecie jajka cos pieknego <3 jestem w ostatniej miejscowce wiec jak znajde dzis wieczorem troche czasu to ukoncze, ale serio zal konczyc ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 24 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2015 (edytowane) a żeby mieć calaka nie trzeba też zebrać te kuleczki z expem? Muszę to sprawdzić w sumie. Ale zdobycie calaka graniczy z cudem, bo jednym z achievów jest przejście całej gry bez śmierci, a zginąć jest tutaj cholernie łatwo po idiotycznym błędzie. To zdecydowanie nie dla mnie Edytowane 24 marca 2015 przez Maciomaniak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 24 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2015 W tej grze całak jest dla cyborgów. Jedynym wyjściem jest kopiowanie co jakiś czas save'a na inny slot. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 24 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2015 (edytowane) W sumie nie pomyślałem o tym. Czyli śmierć = wyjście do głównego menu i ponowne ładowanie sejwa :facepalmz: W zasadzie i tak powinno się dać wykonać to w krócej niż ~40 sek... if you know what i mean. Edytowane 24 marca 2015 przez Humulin Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2015 Wchodzę w Ori na mygamerprofile i 6 osób ukończyło grę bez zgonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 24 marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 marca 2015 Właśnie lecą napisy końcowe i jedyne co mi przychodzi do głowy to O JA PIER,DOLE Jak dla mnie miazga <3 Co za gra, co za klimat, co za muzyka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lamkers 20 Opublikowano 25 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2015 Miałem zrobić dłuższą przerwę od Ori po pierwszym przejściu, nadrobić zaległości w innych tytułach i zabrać się za calakowanie...chyba jednak zaległości pozostaną bez zmian przez jakiś czas, dawno nic mnie tak nie wciągnęło Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 31 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2015 (edytowane) Nie ma to jak po wczorajszych trzech namietnych godzianch z Ori zoabczyc dzisiaj, ze savy poszly sie yebac Edytowane 31 marca 2015 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 31 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2015 Nie ma to jak po wczorajszych trzech namietnych godzianch z Ori zoabczyc dzisiaj, ze savy poszly sie yebac Co? Jak to? :o Tak same z siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 31 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2015 Caly progress poszedl sie kochac, stracilem wlasnie te 3h.... Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 31 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2015 Ciekaw jestem czego to zasługa, bo z takim problemem się jeszcze nie spotkałem w sieci (w przypadku tej gry). Tak czy siak współczuje Teraz pewno odechce Ci się grać, a szkoda, bo ta gra to małe dzieło sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 31 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2015 ale masz przecież zapis gry z chmury i offline - mogłeś wył neta i załadować sajwa z konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 31 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2015 Przyznam ze chodzilo mi ostatnio po glowie kupno PS4 z BB wiec pewnie jest to kara za nieszanowanie marki A gre i tak ogram i to nie raz bo jest zayebista. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 31 marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 marca 2015 dziwne, nigdzie nie spotkalem sie zeby ktos mial problem z tym, tak czy inaczej to kara za chec posiadania sprzetow plejstejszon KARMA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 31 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2015 Ja dzisiaj dotarłem do levelu z wulkanem w tle. Wyłączyłem, domyślam się, że już blisko do końca a nie chce przejść tego zbyt szybko w piątek zrobię sobie Ori maraton i pozbieram wszystkie duperele. Póki co 9+/10. Kto jeszcze nie kupił tej gry ten Mendrek Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 9 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2015 Chyba pierwszy raz wklejam tu post z Gafa Most of our Tech guys were still super busy on the patch and the design team is busy testing the current builds - There's a lot of good stuff happening there and the patch should be released very, very soon. Apart from interviews, post mortems, etc., I'm also dabbling around with a few prototypes. There are 5 potential things we have in the oven right now (spanning from smaller to _huge_ projects) and I'd love to talk about these games, but as usual, we have to keep things secret for a while longer. We like a good secret as much as the next guy Some other people just came back from their well-deserved vacations, so I think it's all good We also started acquiring some new talent and I'm super excited to see them do work for us. I think a lot of people are really interested in our way of working, the 'virtual office' kinda thing, etc. - and I think a lot of people are just super hungry to work on passion projects instead of doing work on the, without trying to sound disrespectful, 'factory games'.Business-wise, Ori was already profitable a week after release and Microsoft is super happy, so we'll see about Ori's future 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 Początek strasznie męczący ale jak już się zacznie mięsko to btw w co najlepiej skille pakować na początku? Doszedłem do takich stworków co się 'rozdrabniają' i trochę trudno je ubić. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 (edytowane) Początek strasznie męczący ale jak już się zacznie mięsko to btw w co najlepiej skille pakować na początku? Doszedłem do takich stworków co się 'rozdrabniają' i trochę trudno je ubić. ;/ Ori w dupe daje najbardziej na początku. Ja pakowałem tą trzecią nitke niebieska czy turkusowa. W każdym razie masz tam skille które pokazują ci na mapie wszystko co cenne, a dzięki ostatniemu widzisz ukryte miejsca. A to bardzo ułatwia i przyspiesza upgrade Duszka Potem to mu żadna pokraka już nie straszna Edytowane 11 kwietnia 2015 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 11 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2015 Ja pakowalem od w czerwona od poczatku. Tam wlasnie mamy ulepszenia naszego ataku i nie mialem problemow z zadnymi stworkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 Ok już sobie z tym poradziłem rozwaliło mnie że: łażę i łażę i po tym całym świecie i niezły hardcore bo się można pogubić i tak prąc do przodu myślę, tyle rzeczy zostało za mną do których nie miałem dostępu ;/... a tu nagle je.b DOSTAŁEM DOUBLE JUMP! myślałem że się zesram ze szczęścia, tym bardziej że znowu wylądowałem na początku lokacji i mogłem pozbierać co się da btw jak już złapałem pająka z ukradł kulę i wlazłem do drzewa to będzie można jeszcze wrócić? Bo zostało parę rzeczy w wodzie ale nie mogę nurkować ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 Koval, jak wlazłeś do tego drzewa, to musisz pozbierać w nim wszystko co się da, bo do samego drzewa już wrócić nie możesz Później masz normalnie dostęp dalej do całego świata, ale w grze są jeszcze dwa levele, do których wrócić później nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2015 koval, najlepiej będzie jak dobrze sobie obejrzysz co tam jest na drzewkach ze skillami - wtedy będziesz miał mniej więcej pogląd na to co będziesz mógł zrobić i gdzie się dostać Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2015 5h na liczniku i 200 zgonów ;/ super motyw z ucieczką przed wodą szkoda tylko że woda ma super handicap xd niemniej byłem chyba już zmęczony bo dopiero za trzydziestym razem udało mi się skończyć tą sekwencję. Gra wciąga strasznie, momentami przypomina Rayman Origins/Legends Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 13 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2015 Ten motyw tez mnie konkretnie wykonczyl. a jeszcze ''lepiej'' bylo jak po kolejnym odpaleniu gry okazalo sie, ze skasowalo mi savy i bede musial to wszystko robic jeszcze raz xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi