Skocz do zawartości

Ori and the Blind Forest

kubson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to za opcja Motion Blur? Zmienialem na off i roznicy zadnej nie odnotowalem

Motion Blur to rozmycie podczas ruchu, które możesz zaobserwować w trakcie skakania i poruszania się. Z włączoną opcją, tła będą nieco bardziej rozmyte podczas ruchu, co wspomaga baśniowy klimat ;)

• Odpowiedzi 740
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kuzwa w tej grze nie da sie wrocic do odwiedzanych miejscowek, masakra co za debilny pomysl. Mam 99% w jednej i lipa. Gierka czysty klon metroidow i castlevanii na nintendo, like it

Opublikowano (edytowane)

czy niektore achievementy sa zglitchowane? np ten z odtworzeniem map stonesow. wydaje mi sie ze mam wszystkie a trofeum zatrzymalo mi sie na 50%... chyba, ze to faktycznie to dopiero polowa :dunno:

EDIT

nope, faktycznie zglitchowane :/

Edytowane przez Lord Astmer
Opublikowano

Zezwala  :cool:  :czesc:

P.S.

Aczkolwiek nie wiem z czym problem żeby tutaj zaglądać :dunno:

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Na PC i X0 = multiplatforma. Przeciez nie bede zagladal tutaj jak chce pogadac o grze? No chyba ze moderacja zezwala na oddzielny temat w dziale PC, wtedy nie bylo rozmowy.

Nie wiem ile razy mozna przerabiac ten temat. 

Wyszlo na ps4 lub xbox one i pc= 1 Temat w dziale PS4/xbox one i jak sie komus chce to moze zrobic temat w dziale Pc

Wyszlo na ps4,xbox one i PC = Temat w dziale multiplatform

Wyszlo tylko na ps4 i xbox one = Temat w dziale multiplatform

Edytowane przez Zaqair
  • Plusik 1
Opublikowano

Po e3 jak  ludzie pozakładali tematy z większości gier ps4 w multiplatformach (xDDDD) padła decyzja, że jak gierka jest na jedną konsolę i na PC dodatkowo to ląduje w dziale danej konsoli, bo dzieci z płaczem latały po tematach XO, żeby im do multiplatform przenosić bo PS4 też tak ma xDDDD No beczka nieziemska, ale co pan zrobisz

Opublikowano

no yeti wklejający filmiki z youtuba do martywch tematów pewnie musiałby wchodzić do multiplatform olaboga :smutas:

Opublikowano

Jak człowiek ograł wszystkie castlevanie 2d i metroidy to same piękno mu czasami nie wystarczy. Gra bardzo dobra ale za brak powrotów do niektórych miejscówek należy się twórcom kor w du!@.

Opublikowano

W moim rankingu growym 2015 to rozczarowanie roku. 2 razy podchodziłem  :/ a mój Hype przed premierą był na nią niesamowity pre-order i te sprawy,jednak grafika i muzyka to nie wszystko (może na starość zmienia się optyka na niektóre rzeczy ;) )

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jak człowiek ograł wszystkie castlevanie 2d i metroidy to same piękno mu czasami nie wystarczy. Gra bardzo dobra ale za brak powrotów do niektórych miejscówek należy się twórcom kor w du!@.

Balonowi chodziło chyba o rozkminy na temat gdzie i ile tematów o grze ma być. Takie przynajmniej odniosłem wrażenie biorąc pod uwagę jakie były ostatnie posty w temacie.