Rayos 3 170 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 (edytowane) The Definitive Edition Trailer will drop very soon and we're super proud to say that it's one of the coolest trailers we ever made! Edytowane 3 marca 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 cenę dlc by lepiej podali Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 3 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2016 Może podadzą w trailerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 (edytowane) W końcu: Jak te nowe skille będą robić. Edit: Current owners of Ori and the Blind Forest can upgrade to the Definitive Edition for $4.99, while all new players can pick up the full game for $19.99. http://news.xbox.com/2016/03/09/ori-blind-forest-definitive-edition-launch-trailer/ Edytowane 9 marca 2016 przez Hum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 9 marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 W końcu: https://youtu.be/krBy3g3XIjY Jak te nowe skille będą robić. Edit: Current owners of Ori and the Blind Forest can upgrade to the Definitive Edition for $4.99 http://news.xbox.com/2016/03/09/ori-blind-forest-definitive-edition-launch-trailer/ to jak za darmo, bałem sie ze krzykną więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Biere Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Ta muzyka, ta grafika, ta animacja, te nowe skille, laboga, jakie to cudowne i tylko 5 dolców I TYLKO DWA DNI DAWAĆ MNIE TO ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 19,99$ dla nowych, ile to wyjdzie w PLNach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Ładnie MS wycenił. $20 za DE to tyle samo co za premierową podstawkę, a dla wczesnych nabywców tylko $5 19,99$ dla nowych, ile to wyjdzie w PLNach? 70 zł - dokładnie tyle co na premierę gry bo podstawka właśnie $20 kosztowała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 (edytowane) 19,99$ dla nowych, ile to wyjdzie w PLNach? dokladnie tyle samo co "podstawowy" Ori - 70 PLNów No i Don mnie uprzedził W sumie szkoda, teraz się cebula we mnie odzywa i pluje się, że czemu nie za darmo, skoro DE kosztuje tyle samo co podstawka i tak wpłacam im pieniążki od razu jak się pojawi Edytowane 9 marca 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 W końcu: Piękny trailer, aż się łezka w oku zakręciła przy tych flashbackach Naru Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 No trailer na poziomie tych przed premierą podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale na gafie piszą, że DLC do podstawki jest traktowane jako nowa gra, więc nie dzieli save'a z podstawką i ma zupełnie nowy set osiągnięć (1000G?). Więc jak się kupi samo DLC, to się przechodzi całą grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 jak bedzie 5 euro na stemie to biere update Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 11 marca wychodzi tylko na Xone, na stimie będzie później, bo muszą jeszcze dopracować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale na gafie piszą, że DLC do podstawki jest traktowane jako nowa gra, więc nie dzieli save'a z podstawką i ma zupełnie nowy set osiągnięć (1000G?). Więc jak się kupi samo DLC, to się przechodzi całą grę. W którymś z wywiadów z twórcą na YT usłyszałem, że będzie można wskoczyć w nowe miejsca ze starego sejwa, także wątpię, by było to w formie nowej pozycji z kolejnym tysiakiem GSu. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 9 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2016 (edytowane) Płacąc pięć dolarów za takie arcydzieło będę się czuł jakbym kradł z torentow Edytowane 9 marca 2016 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale na gafie piszą, że DLC do podstawki jest traktowane jako nowa gra, więc nie dzieli save'a z podstawką i ma zupełnie nowy set osiągnięć (1000G?). Więc jak się kupi samo DLC, to się przechodzi całą grę. W którymś z wywiadów z twórcą na YT usłyszałem, że będzie można wskoczyć w nowe miejsca ze starego sejwa, także wątpię, by było to w formie nowej pozycji z kolejnym tysiakiem GSu. Jest jako osobny zestaw osiągnięć z 1250 GS. http://www.exophase.com/game/ori-and-the-blind-forest-definitive-edition-xbox-one/achievements/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 Domyślam się, że po pobraniu dlc, do gry dojdą tylko achievementy związane ściśle z dlc? Bo większość to po prostu osiągnięcia z podstawki... Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 No chyba że zdobyte w podstawce przeskoczą z automatu do nowej pozycji. Tak czy inaczej - rozbijanie tej gry na dwa zestawy osiągnięć jest po prostu głupie, a praktykowane co najwyżej przypadku gier dostępnych na dwie różne platformy. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 Full disclosure: I work at MS. I work on a central team that helps release Microsoft Studios titles, including Ori. I also love achievements and want to make sure nobody avoids getting this awesome game out of concern for how it is being sold! The game's producer gave me this statement:"We have taken special care to setup an entitlement. If you buy Ori DE you will get the original Ori as an option to download in your library. This way the original Ori will always be available to our fans."Make sense? Buying either original Ori (before the 11th) or Ori DE will allow you to download the original Ori from your game library. The only thing going away is the ability to buy the original Ori by itself. Double up on Gamerscore either way! Są to dwie oddzielne gry. Może jednak sejwa ze starej wersji weźmie i pozwoli zagrać tylko nową zawartość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 Punkcików nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 Czyli trzeba będzie zacząć grać od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 w takim razie nie będę miał calaka w oryginalnym ori przez zglitchowane aczki Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 10 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2016 No to w sumie i dobrze. Jeszcze raz zacznę tą epicką historię wraz z nowymi skillami, lokacjami i wpadną punkciki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi