Opublikowano 10 marca 20169 l Znowu bedzie rzucal kuhwami na prawo i lewo...wybornie Edytowane 10 marca 20169 l przez hav7n
Opublikowano 10 marca 20169 l Ja miałem wszystko wyczyszczone w Orim, mam nadzieję, że tym razem trofiki mi wpadną
Opublikowano 10 marca 20169 l Całe szczęście te małe orby nie dające pełnego lvla nie są wymagane do przejścia eventów na 100%
Opublikowano 10 marca 20169 l wkurzyłem się kupiłem ori ale już nie grałem tylko uruchomiłem na chwilkę bo na steamie grałem wcześniej. Teraz w definitive mam nowe acziki i stara wersja zostanie mi lekko napoczęta . Nie lubię takich dziur.
Opublikowano 10 marca 20169 l Nie rozumiem, kupię do dlc i będę musiał cisnąć od początku całą grę? ;/
Opublikowano 10 marca 20169 l No głupio zrobili z tymi osiągnięciami; DLC to, DLC. Mogliby zrobić update osiągnięć i tyle, a nie dawać nowy zestaw. Jednak z tego co rozumiem, to jeżeli nie kupię tego DLC i nie upgrejduję starej wersji do DE, to nadal będę mógł grać w starą wersję i zdobywać w niej osiągnięcia tak? I jak zrobię calaka w starej wersji, to wówczas kupuję DLC i na nowo jadę z wbijaniem tego samego. Dobrze zrozumiałem? Jeżeli tak to ma wyglądać, to kupno DLC się tylko opóźni :-) Ja to zrozumiałem, tak, że to DLC to jest de facto osobna gra, więc jak pobierzesz DLC to na dysku będziesz miał i Ori i Ori DE Ja tam mimo wszystko jestem trochę zły na twórców. wiadomo, aczki #nikogo, ale jednak trochę razi brak tych paru osiągnięć, które powinienem mieć, an nie złapałem przez glitcha jakiegoś :< Edytowane 10 marca 20169 l przez Rayos
Opublikowano 10 marca 20169 l Bardziej nie mogli zakrecic z tym dlc. Edytowane 10 marca 20169 l przez hav7n
Opublikowano 10 marca 20169 l Calaczek w Ori jest więc będzie drugi do zrobienia Nie miałeś glitchy z aczkami? Zazdro :<
Opublikowano 10 marca 20169 l Nie, nic - wszystko weszło gładko. Można już pobierać - dla posiadających Ori cena DE 17,99 zł (jest traktowana jako osobna gra a nie DLC) https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/Ori-and-the-Blind-Forest-Definitive-Edition/371a3e23-9b44-40fb-9fa1-69810990a8ee Ta wiadomość stanowi potwierdzenie dokonania zakupu następujących pozycji od firmy Microsoft: Data zakupu 11 marca 2016 Suma tego zamówienia: 17,99 zł Pozycje Ori: DECena: 17,99 złIlość: 1 Zakup zostanie rozliczony przy użyciu następującej opcji płatności:Konto Microsoft Przewidywana data obciążenia: 11 marca 2016 Edytowane 11 marca 20169 l przez Kyo
Opublikowano 11 marca 20169 l Już się ściąga. I faktycznie - widnieje jako oddzielna pozycja. Wieczorem będzie umierane
Opublikowano 11 marca 20169 l Tez kupione przez smartglassa, ale będzie granie wieczorem Odpale sobie jeszcze dziś na chwile zwykłego oriego, przed definitive edition, żeby bardziej zmiany wyłapać
Opublikowano 11 marca 20169 l https://youtu.be/LBUoNZ6sLkk 'Nowy' Ost, dużo dobra w środku. Zawiera utwory z nowych lokacji, utwory użyte na potrzeby trailerów, część nie wykorzystanych kompozycji oraz kilka z podstawowej gry. Edytowane 11 marca 20169 l przez Hum
Opublikowano 11 marca 20169 l Czyli skoro to jest osobna gra, osobny kafelek, to jak to wygląda? Nadal można zdobywać osiągnięcia w zwykłej wersji? Bo widzę, że zwykła wersja zniknęła ze sklepu M$. Możesz normalnie grać w stare wydanie. Po prostu nie można go już osobno kupić. Kupując DE dostajesz obie gry.
Opublikowano 11 marca 20169 l Autor kupilem, ale nie wiem czy bedzie mi sie chcialo przechodzic raz jeszcze xD
Opublikowano 11 marca 20169 l Można przenieść Save? Dokładnie. Co z save-ami ? Przykładowo mam save na 31% i czy mogę go wczytać w Ori DE ?
Opublikowano 11 marca 20169 l Nie. W to są jako dwie osobne gry - jedna z DLC druga bez. Jak kupiłeś samo DLC to też masz osobną grę, w obu osobne sety osiągnięć i odrębne sejwy.
Opublikowano 11 marca 20169 l To o czym piszę Don to w zasadzie największa wada tego 'dodatku'. Poza tą niedogodnością dostajemy elegancko dopakowane, piękne i nadal, pomimo 30h spędzonych z podstawą, wciągające Ori. Zrobiłem pierwszą część nowej lokacji, by się do niej dostać wymagany jest wall jump. Etap ten jest dość krótki, liczę że dalszy będzie dłuższy, ale pierwszy nowy skill - dash jest z miejsca jednym z moich ulubionych. Jest tak wiele miejsc i sytuacji w których będzie przydatny, że nawet nie zacznę ich wymieniać i już nie wyobrażam sobie gry bez tej zdolności. Polecam również zerknąć do menu teatru, filmy pokazujące wczesne stadia tej gry to +10 do respektu dla twórców, widać jak wiele musiało pracy pochłonąć doprowadzenie jej do takiego stanu jaki finalnie dostaliśmy.
Opublikowano 11 marca 20169 l Ale za to można wracać do world eventów za pomocą spirit welli. Właśnie na spokojnie oczyszczam etap w którym uciekamy przed wodą. Tym razem małe orby z exp są wymagane by mieć w tych miejscówkach 100% Edytowane 11 marca 20169 l przez Hum