Opublikowano 11 marca 201510 l Przy okazji pytanie do tych co pierwsi ograja na Łoniaku. Jest polska wersja? Nie ma.
Opublikowano 11 marca 201510 l http://www.xbox.com/pl-PL/games/ori-and-the-blind-forest U mnie nadal "premiera 11 marca", gdzie to można kupić? Chciałem zdalnie, żeby się ściągnęła na popołudnie..
Opublikowano 11 marca 201510 l Już sam początek jest wspaniały, Ori jest zrobione z sercem i to widać, piękna oprawa (art-style i muzyka) tylko dopełnia grę. Po 2 godzinach, jedyne do czego mogę się przyczepić (delikatnie i trochę na wyrost) to mechanika skoku i to tyle.
Opublikowano 11 marca 201510 l Zrobiliście mi smaka dzisiaj na steam zakupie. Czemu to jest tu a nie w multiplatformach? Edytowane 11 marca 201510 l przez blantman
Opublikowano 11 marca 201510 l Z tego samego powodu, że temat No Man Sky czy Hotline Miami jest w dziale sony.
Opublikowano 11 marca 201510 l Zrobiliście mi smaka dzisiaj na steam zakupie. Czemu to jest tu a nie w multiplatformach? Bo to forum konsolowe.
Opublikowano 11 marca 201510 l Dopiero po 40 minutach. Pogram później, ale tylko stwierdzę, że kontrola postaci bardzo dobra. Dużo się skacze biega i ostatnie czego potrzeba to skopana mechanika. Przeciwnicy się respawnują po trochę dalszym odejściu od danej lokacji, więc można trochę przyfarmić itemów do levelowania zdolności naszej postaci (są trzy "ścieżki" i do każdego kolejnej zdolności trzeba mieć poprzednie z danej ścieżki). Edytowane 11 marca 201510 l przez DonSterydo
Opublikowano 11 marca 201510 l kody gra jest tania jak barszcz nawet na steamie nie boli te 19 euro jak się mam 5 euro z kart Kupiłem i zapuściłem ściąganie a pogram wieczorem
Opublikowano 11 marca 201510 l gra kupiona. Widziałem tylko trailer z E3, kupiłem dzięki waszym reakcjom. Żadnych recek nie czytałem ani nie oglądałem filmików. Trzeba wspierać takie perełki. Małe gierki które wydaje Microsoft w czasie generacji xboxa 360 były niesamowite, liczę że i tutaj tak będzie.
Opublikowano 11 marca 201510 l Włączyłem na chwilę w pracy, ale nie chce kaleczyć tego tytułu grą na klawiaturze. Gra wygląda cudownie i czuję, że będzie mega wypas, dualshock już naładowany i czeka w domu Szkoda, że póki co muszę grać na 22 calowym monitorze, ale jak już wrócę do Łodzi, to pewnie jeszcze raz przejdę na TV
Opublikowano 11 marca 201510 l Dzisiaj przed robota udalo mi sie zrobic tylko wstep, a juz wiem ze bedzie kozak