El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 11 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2015 Jest swietnie. Pierwsze podejscie i 3h zeszlo jak z bicza. Giereczka dosc trudna, albo inaczej moze. Nie tyle trudna co bardziej wymagajaca. Czesto trzeba zginac kilka razy nim sie ogarnie ocb w danej lokacji itd. Oprawa niszczy a muzyka w ogole majstersztyk. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 11 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2015 fajna gra grałbym dalej ale na multi się umówiłem w atylli No nic w weekend będzie grane. Mi przypomina troszkę Dust mechaniką aż zachciało mi się powrócić do tej zacnej gierki którą kiedyś na x360 skończyłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 860 Opublikowano 11 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2015 Potwierdzam gierka zacna i ta muzyka miodzio . Czekam na pada bo narazie kalecze i co chwile gine na klawiaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza
wincent19 6 Opublikowano 11 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2015 Witam, ja tez chcialem zakupic w/w giere i doladowalem sobie konto i wystepuje caly czas blad i kieruje mnie na strone ms,zeby sprawdzic kod bledu, ale jak wpisuje, to nie znajduje... Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 11 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2015 hehe a kiedyś to na pc były problemy:D Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 11 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2015 Pogralem chwilę i naprawdę jest ciekawie. Im więcej skilli odkrywam, to nie wiem, czy cofać się, czy iść dalej po kolejne:) ale takie uroki gierek tego typu. Grafika wygląda super, po intrze nie wiedziałem, że to już gra wlasciwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 11 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2015 Gra w porownaniu do takiego raymana origins/legends jest naprawde trudna, wyglada slicznie i wykonanie w stylu metroidvanii wyszlo swietnie, jak ktos sie jeszcze waha to kupowac! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 11 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2015 Ori A potem nagle (pipi) lecą bo giniesz raz za razem Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 247 Opublikowano 11 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2015 No na początku zapowiadało się na radosną sielankę, ale za łatwo to jednak nie jest Graficznie jest ślicznie, lubię taki styl, denerwuje mnie tylko narrator, kompletnie z dupy i na szczęście to jedyna rzecz która mnie denerwuje. No może jeszcze problem z DS4, po kablu jak gram to gra wariuje, ale na szczęście przez bluetooth jest wszystko ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 11 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2015 Ogrywałem dzisiaj 2-3 godzinki Ori i od momentu jak zdobywamy podwójny skok granie na klawiaturze to masochizm Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2015 Dobry motyw z zarządzaniem tymi save pointami. Z pozoru niby taka lajtowa gierka, a po 3h z hakiem mam ponad 60 zgonów Cytuj Odnośnik do komentarza
kamon222 2 Opublikowano 11 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2015 Śliczna gra, narrator trochę mroczny ale moja 8 letnia córcia zachwycona, ja oczywiście też Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2015 PS. Gdzieś wyczytałem, że niby są w pewnych momentach w grze punkty bez powrotu, więc jak ktoś chce zbierać wszystko, to lepiej co jakiś czas po uzyskaniu nowych skilli wracać do wcześniej niedostępnych miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 12 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2015 Usiadlem pogralem wydawalo sie ze chwile. 4h pozniej okazalo sie ze nawet fajki nie zapalilem o_O. No nic na razie 9+/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 12 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2015 (edytowane) Ja prdl, malpia zrecznosc czasami trzeba miec. Frustracja jak w DS Edytowane 12 marca 2015 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2015 Gra wymagająca a to zawsze duży plus. Mi gra też się podoba wczoraj pograłem jeszcze troszkę. Był moment bardzo trudny ale nie frustrujacy. Zawsze wiesz że coś jest wykonalne tylko twoja wina w tym że nie potrafisz czegoś zrobić. Kilka powtórek i w końcu robisz to idealnie. To ten typ trudności jak w serii ds a nie w super meat boy; ). Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 12 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2015 A dlaczego są takie trudne elementy ? Przez trudne elementy platformowe czy walkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 12 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2015 Elementy dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2015 (edytowane) Platformowe, Np. Trzeba przedostać się prze korytarz, który idzie zygzakiem w górę, ale nie można dotykać podłogi bo wszędzie są kolce i można tylko od ścian się odbijać itp. Dobrze, że kupiłem nowy TV z minimalnym lagiem. Na poprzednim bym się chyba wykończył Edytowane 12 marca 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 12 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2015 (edytowane) A dlaczego są takie trudne elementy ? Przez trudne elementy platformowe czy walkę ?Potrzeba dość precyzyjnego skakania, plus powtórki, które też dość szybko potrafią skroić życie, jeżeli się zbytnio gracz rozpędza - po prostu biegnąc do przodu i mashujac X olewa ruchy oraz ataki przeciwników. To póki co spostrzeżenia z półtorej godziny obcowania z grą. Początkowo wczoraj myślałem niczym paskudny janusz: 'e tam, kasy w tym miesiącu mało, kupię jak będzie jakaś promocja'. Ale po jakimś czasie doszedłem do wniosku, że takie perełki i ich twórców powinno się wspierać już na premierę. Do tego przekonały mnie również Wasze pierwsze opinie. Kupiłem, przez noc się pobrało, rano przed robotą odpaliłem i już po zobaczeniu lasu w menu głównym wiedziałem, że to była mega dobra decyzja. Magia wylewa się z ekranu, muzyka z miejsca aplikuje ciary na plecach, a poziom trudności to tylko wisienka na torcie. Edytowane 12 marca 2015 przez Humulin Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 12 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2015 (edytowane) Wczoraj na "chwilke" wlaczylem przed 20, zanim sie zorientowalem byla 23 :o ( a o 22 bylem umowiony na Halo ) ,gra jest klimatyczna, mega sliczna z swietnym soundtrackiem no i momentami wymagajaca, polecam. Edytowane 12 marca 2015 przez JuanMag Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 12 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2015 Pieknie patrzec jak wszyscy w sygnaturach maja te gre w gamercardach Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 12 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2015 Ja nie mam, bo trueachievements zamiast Ori pokazuje ikonkę z Assassina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2015 Ja nie mam, bo trueachievements zamiast Ori pokazuje ikonkę z Assassina Polecam exophase.com tam można podpiąć wszystkie 3 konta (steam, psn, xbl) w jednego gamercarda Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi