Skocz do zawartości

LittleBigPlanet3

Featured Replies

Opublikowano

Bardzo duża zmiana w formule LBP - będzie można swobodnie śmigać wszerz planszy, a nie - jak było to poprzednio - przeskakiwać pomiędzy jej trzema warstwami.

i4WvTQv.gif

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 205
  • Wyświetleń 22,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zgadzam sie, bowiem ja sam zauwazam minimalny spadek wzglendem poprzednika, ale to pewnie za sprawa glebszej idei 3D, ktora odgrywa tutaj pierwsze skrzypce. Ale na tym koniec. Kazdy kto mial, chodz ra

• Ciekawi mnie czy bedzie mozliwosc wspolpracy miedzy PS3/ PS4, wspolne serwery mam na mysli :-) ?

• o to raczej sie nie boje, ale co-op'a miedzy ps3 a ps4, takie mega wspólne granie  

Opublikowano

Dziwne jest to, ze miesiąc do premiery a nigdzie nie ma preordera czy w e-sklepach wzmianki "soon". Trochę mnie niepokoi czy jakiejś obsuwy czasem nie ma.

Opublikowano

Dziwne jest to, ze miesiąc do premiery a nigdzie nie ma preordera czy w e-sklepach wzmianki "soon". Trochę mnie niepokoi czy jakiejś obsuwy czasem nie ma.

jak nie ma? Wszedłem na pierwszą lepszą stronę i proszę.

Opublikowano

ja bym sie na trojke nie napalal - robi ja sumo digital, a nie media molecule, szybki wglad w ich portfolio i juz wiadomo, ze nic spektakularnego nigdy nie zrobili, a praktycznie zawsze robili porty (np ostatnio horizon2 na x360)

Opublikowano

ja bym sie na trojke nie napalal - robi ja sumo digital, a nie media molecule, szybki wglad w ich portfolio i juz wiadomo, ze nic spektakularnego nigdy nie zrobili, a praktycznie zawsze robili porty (np ostatnio horizon2 na x360)

To spójrz w portfolio Tarsier Studios, twórców LBP Vita: jakieś Desert Dinner i Rag Doll Kung Fu :P

A jaki był efekt końcowy, to chyba wiesz :)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

w sumie racja bo LBP Vita to najlepsza czesc, mnie ale juz na dzien dobry w trojce odrzucaja projekty tych nowych szmacianek - sackboy jest genialny ale te nowe sa TRAGICZNE

Opublikowano

Jako były posiadacz 360 a przyszły posiadacz ps4 bardzo liczę na ten tytuł, bardziej niż np na driveclub. LBP3+TLOU remastered, do tego dorzucam pesa 2015 i mam nadzieję na wiele godzin zabawy.

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

jak nie ma? Wszedłem na pierwszą lepszą stronę i proszę.
A ja szukałem w PSS, Muve i Sklepe.pl :-)

Ale dzieki za link ;-) zaraz zamawiam bo Żoną i Córą juz czekamy i zacieramy ręce :-)

Ja jednak mam nadzieję na dobre granie, zwłaszcza po kiepskiej dwójce. Klimatycznie ma być zbliżone do jedynki a to dobrze wróży :-)
Opublikowano

a jak jest z tym tworzeniem gier? serio tam można wszystko zrobić, da się to jakoś oddzielnie wydać jako grę czy można grać tylko z poziomu lbp?

Opublikowano

a jak jest z tym tworzeniem gier? serio tam można wszystko zrobić, da się to jakoś oddzielnie wydać jako grę czy można grać tylko z poziomu lbp?

Da sie zrobić praktycznie wszystko polecam zobaczyć ci levele z LBP2. Grać mozna z poziomu LBP tylko. Dla mnie to nie powinno mieć trójki przy pońcu tytulu bo zmiany sa racze małe. No i te całe Sumo tez nie przekonuje. Jestem ciekaw co robi MM teraz.

Opublikowano

Ciekawi mnie czy bedzie mozliwosc wspolpracy miedzy PS3/ PS4, wspolne serwery mam na mysli :-) ?

Opublikowano

Tak, będzie można grać na wszystkich mapach społeczności.

o to raczej sie nie boje, ale co-op'a miedzy ps3 a ps4, takie mega wspólne granie :) 

Opublikowano

PS4 vs. PS3

Opublikowano

Różnica faktycznie niewielka. I pewnie taka będzie. Kolory i inne takie zapewne będą lepsze na PS4, ale pozostałe rzeczy pewno będą bardzo zbliżone. Tak czy owak ciesze się bardzo na premierę. Znowu wielo godzinne granie z Rodzinką :-)

Opublikowano

I to sporo. Obstawiam, że poszli po najmniejszej linii oporu i zamiast popracować nad wersją ps4 to zbrzydzili wersję na PS3 żeby luzie widzieli różnice...

Opublikowano

moja teoria, ze to bylo pisane na ps3 i na szybko klepia port na ps4 byle byl jakis ex na ten sprzet w 2014 tylko sie potwierdza

sw