Daffy 10 614 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 pisalem od dnia premiery ze to jest budzetowka robiona przez jakis garazowy team byle tylko latac lineup Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 oby wrzucili do plusa Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 nie kumam tych ocen, jedni recenzenci chwala pod niebiosa, inni jada ze to festiwal bugow - jakis patch ukazal sie po drodze i jedni recenzowali przed, drudzy po? Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 (edytowane) Potwierdzam - gra jest bardzo dobra, ale jeśli "oddzielić" ją od problemów natury technicznej. Bywa tak, że jak pod koniec jakiegoś levelu ginę i mam checkpointa, to postać znika z ekranu, a wtedy zabawa kończy się restartem całego poziomu Skandaliczne dropy animacji na szczęście tyczą się głównie pierwszego świata gry, potem już takiej tragedii nie ma. Jakby to śmigało na premierę po ludzku i bez glitchy, to średnia byłaby ok. 85%. Jak już LBP 3 załatają, to kupujcie śmiało. Edytowane 20 listopada 2014 przez Kasias Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 prosiłem o listę trofkow na pw, może sie w końcu doczekam ja tam biore na premierę, bo rodzina naciska na wspólne granie. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 http://www.playstationtrophies.org/game/littlebigplanet-3/trophies/ Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 http://www.playstationtrophies.org/game/littlebigplanet-3/trophies/ dużo prostsze od poprzednich - ogólnie singiel, brak grindowania po sieci Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 27 listopada 2014 Opublikowano 27 listopada 2014 Niezła w....(pipi)ka od Ultimy. Premiera wczoraj a wysyłka ponoć dopiero w poniedziałek. Ja rozumiem, że może coś się losowo zdarzyć ale nawet @ nie napisali. Pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 27 listopada 2014 Opublikowano 27 listopada 2014 (edytowane) ja nigdzie nie mogę dostać swojej kopi. wszystkie sieci wyprzedają od jutra chyba ze PS Store o godz 00:00 Edytowane 27 listopada 2014 przez MEVEK Cytuj
Lipa 520 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 W Media Markt wczoraj już było Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 koledzy zaczekajcie troche - raz ze pojawily sie bundle z lbp3 wiec na dniach pewnie cena nowki pojdzie na leb i na szyje w dol na allegro, dwa ze wersja na ps4 jest masakrycznie zbugowana, kazda rzetelniejsza recenzja o tym pisze, ja bym obserwowal sytuacje czy patchami to lataja zamiast isc w ciemno w kupno i potem sie denerwowac Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 No ja czekam aż stanieje, to samo GTA 5, też przecież jest w bundlu. Mam nadzieję, że w nowej wersji poza tym krótkim wątkiem głównym będzie co robić i liczę na pożądne edytory gier i poziomów. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 koledzy zaczekajcie troche - raz ze pojawily sie bundle z lbp3 wiec na dniach pewnie cena nowki pojdzie na leb i na szyje w dol na allegro, dwa ze wersja na ps4 jest masakrycznie zbugowana, kazda rzetelniejsza recenzja o tym pisze, ja bym obserwowal sytuacje czy patchami to lataja zamiast isc w ciemno w kupno i potem sie denerwowacZgodze sie, bo jako ze podjary na LBP3 w ogole nie zlapalem to napewno w nia zagram. Oczekiwalem ze LBP na PS4 bedzie wygladac inaczej ale skoro jest cross platforma to trudno. Recenzje mowia ze gra jednak jest zaje.bista i Sumo zrobilo 2 swietne iteracje cyklu. Cytuj
Lipa 520 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 Ja tam wziąłem z kuponem z Media. 207 zł. Uwielbiam tą serię i na dodatek coop z dziewczyną Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 I jak serio tak strasznie zabugowana? da się grać ? Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 Kiedy ma być ten bundle ? Cosmos zapewne z tymi bugami to tak jak z większością gier. Najwięcej bugów i to praktycznie same krytyczne doświadczają ci co nie mają gry. 1 Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 juz jest czy to w media markt czy w euro rtv, ps4 + driveclub + tlou + lbp3 Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 (edytowane) Wczoraj przeszedłem fabułę. Niestety, gra jest niespodziewanie krótka (nawet jeśli liczyć z planszami opcjonalnymi), choć grywalna. Podobały mi się umiejętności kumpli Sackboya oraz poziomy z nimi, jednak trochę nie wykorzystano ich potencjału, bo poziomów z nimi nie jest za wiele, a razem współpracują tak naprawdę tylko raz. W każdym razie gra się naprawdę przyjemnie, a tytuł - jak zresztą poprzednie części - zachęca do przechodzenia plansz na 100%. W niektórych przypadkach naprawdę trzeba się postarać, żeby przejść planszę bez utraty życia. LBP3 to po prostu LittleBigPlanet 2 z dodatkowymi bohaterami i kilkoma drobniejszymi usprawnieniami. EDIT: Aha, a jeśli chodzi o bugi to rzeczywiście są, choć nie jakieś poważne, ale jednak zauważalne. A właściwie miałem jednego buga - przenikanie przez tekstury i wypadanie poza planszę. Podczas całej gry zdarzył mi się on kilkukrotnie - na szczęście pomaga popełnienie 'samobójstwa' i odrodzenie się w ostatnim punkcie kontrolnym. W ogóle ta jesień jakaś strasznie zabugowana. O ile do tej pory wpadki techniczne mi nie przeszkadzały, tak teraz najpierw natrafiłem na widoczne problemy z Unity, a teraz z LBP3. Na szczęście nie jestem na to jakoś bardzo wyczulony i przy obu produkcjach bawiłem się bardzo dobrze (Paryż w Unity to majstersztyk). Edytowane 28 listopada 2014 przez lothronik 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 Czy singiel jest tak samo krotki jak w LBP2? Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 Czy singiel jest tak samo krotki jak w LBP2? Co prawda w LBP2 mam platynkę, ale tak dobrej pamięci już nie. Jeśli jednak singiel w LBP2 trwał 4,5-5h to tak Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 On tam chyba nawet krocej trwal Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 I juz pierwsze nerwy!!! Nie mogę ściągnąć Joela kostiumu, bowiem nie posiadam Ellie, a jak wiadome to były dodatkowe stroje za wersje kolekcjonerskie sprzedawane oddzielnie Cytuj
Grzesiek 4 Opublikowano 30 listopada 2014 Opublikowano 30 listopada 2014 (edytowane) I juz pierwsze nerwy!!! Nie mogę ściągnąć Joela kostiumu, bowiem nie posiadam Ellie, a jak wiadome to były dodatkowe stroje za wersje kolekcjonerskie sprzedawane oddzielnie Jeśli ktoś ma wybór co do wersji to niech bierze na ps3 tam praktycznie nie ma w ogóle problemów z DLC zaś na PS4 nawet te darmowe jak "mgs pack" nie chce pobrać bo nie istnieją fizycznie do pobrania. Najlepsze są jednak dodatki które kupilismy a konsola twierdzi że go nie mamy i sugeruje nam zapłacić jeszcze raz . Jak już się uda wam w jakiś sposób odzyskać wszystko co mieliście to każde jedno dlc na ps4 trzeba przejść jeszcze raz by odblokować wszystko do edytora i elementy ubioru. Mi osobiście każe zapłacić drugi raz za dwa dodatki (DC COMICS i INCREDIBLE) a piraci z mgs są do pobrania ale fizycznie ich tam nie ma. Jestem posiadaczem obu wersji i zdecydowanie odradzam tą na ps4 na dzień dzisiejszy jeśli komuś zależy na wszystkim co zdobył. Problemów z DLC sumo jest świadome i można się w niedalekiej przyszłośći spodziewać patchy naprawiających to i inne zgłoszone przez społeczność problemy. http://www.lbpcentral.com/forums/showthread.php?92752-LittleBigPlanet-3-Known-Issues-Update-and-Workarounds&p=1199366#post1199366 Edytowane 1 grudnia 2014 przez Grzesiek Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 Mi zadzialal tylko kostium z Journey, ktory wyszukalem z poziomu gry i zainstalowakem. Reszta smierdzi :-S Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi