Opublikowano 26 grudnia 201410 l kod na jakieś ozdoby, ważny do 3 stycznia, jak ktoś wykorzysta niech napisze 7C4R-TMN8-EGD3
Opublikowano 26 grudnia 201410 l W tym pierwszym poziomie po prologu można jakoś zrobič go bez stratyżycia? w sensie, że nie używać samouczka wymuszonej śmierci? No i przechodziłem już 3 razy i ciągle tam nie mogę znaleźć jednej naklejki (mam 97%) jakaś koncpecja gałgankowi bracia?
Opublikowano 26 grudnia 201410 l W tym pierwszym poziomie po prologu można jakoś zrobič go bez stratyżycia? w sensie, że nie używać samouczka wymuszonej śmierci? No i przechodziłem już 3 razy i ciągle tam nie mogę znaleźć jednej naklejki (mam 97%) jakaś koncpecja gałgankowi bracia? tylko w introduction brakuje mi 100%, ponieważ nie mam naklejki ptaszków bez nóg(gdzieś w story sie ja zbiera, albo za samouczki), natomiast mam ja zaliczoną na jednym zyciu, jak i cala resztę. Graj dalej az dotrzesz do botów z dopalaczem Edytowane 26 grudnia 201410 l przez MEVEK
Opublikowano 28 grudnia 201410 l kod na jakieś ozdoby, ważny do 3 stycznia, jak ktoś wykorzysta niech napisze 7C4R-TMN8-EGD3 skorzystałem - dziękuję.
Opublikowano 2 stycznia 201510 l Mam pytanie odnośnie tego levele gdzie mamy zbudować szybowiec i jak najdalej poszybować. Odpuścić na początku i szukać gdzieś po levelach innych (lepszych) części do szybowca, a może coś źle r Mam pytanie odnośnie tego levelu gdzie mamy zbudować szybowiec i jak najdalej poszybować. Odpuścić na początku i szukać gdzieś po levelach innych (lepszych) części do szybowca? a może coś źle robię i można na podstawowych częściach z 2 tys zrobić? Mi się udało najwiecej to tysiąc zrobić .
Opublikowano 2 stycznia 201510 l Mam wielki problem. Grałem x godzin z córką na moim profilu, oczywiście na jednej konsoli. Wszystko było OK, lecz dzisiaj włączam grę a ona nie może do mnie dołączyć, nie wczytuje w mojej grze jej profilu. Na jej profilu poprawnie wczytuje moją postać, na moim jej nie może. Sęk w tym, że cały postęp gry jest na moim. Włączałem i wyłączałem grę kilkukrotnie, podłączałem jej pada w różnych momentach (przed i po załadowaniu gry), zapraszam ją ze swojego profilu poprzez grę i "znajomych online" też nic nie daje. Macie jakieś pomysły, czy pozostał mi reinstal i od nowa? Jedynym wyjaśnieniem tego co się stało, to chyba to, że po wczorajszej grze na moim profilu mała bawiła się dekorując kabinę, zmieniając kolory menu, czy kostiumy postaci i może coś tam pokaszaniła. No ale kurczę, po to jest ta gra. A tak swoją drogą, jestem, strasznie zniesmaczony tą grą. Miała być odstresowująca zabawa z dzieckiem a jest tak irytująco dobijająca rozgrywka a przede wszystkim tak nieintuicyjna, że w dorosłych produkcjach mnie tak szlag nie trafia, co przy tej. Tylko obecność córki mnie powstrzymuje, żeby to cholerstwo wypierdzielić przez okno - dobija mnie bezwładność postaci, nieraz ustawienie kamery i trudność, która rozpierdziela całą radość z zabawy. IMHO tragedia, całe szczęście, że córce się podoba. Edytowane 2 stycznia 201510 l przez milekp
Opublikowano 2 stycznia 201510 l Nie rozumiem ostatniego akapitu ? Bezwładność ta była w każdej części LBP, to jakby powiedzieć jeden z elementów rozpoznawczych serii. Co do kamery to mi ani razu nie przeszkadzała ale gram na razie tylko sam, może na dwóćh coś nie tak ? z tym, że może córa nie daje rady ? W multi w LBP zawsze było tak , że jak ktoś nie nadążał to były małe problemy albo z kamerą albo z nim. Co do samej gry to dla mnie najlepsza część serii jeżeli chodzi o główny wątek, tylko szkoda że nie dłuższy. Bardzo zróżnicowane levele, gdzie każdy następny jest inny/różny od poprzedniego z nowymi patentami. Z przyjemnością zrobię calaka. p.s. to jak z tym szybowaniem ? Miłek może ty to zrobiłeś ?
Opublikowano 2 stycznia 201510 l Nie rozumiem ostatniego akapitu ? Bezwładność ta była w każdej części LBP, to jakby powiedzieć jeden z elementów rozpoznawczych serii. niestety, jestem "starym, byłym xboxowcem" i jest to moje pierwsze doświadczenie z tą serią. Co do kamery to mi ani razu nie przeszkadzała ale gram na razie tylko sam, może na dwóćh coś nie tak ? z tym, że może córa nie daje rady ? w coopie, niestety nieraz kamera szaleje, córa nie zawsze daje radę, sęk w tym, że ja też powtarzam po kilka razy bo za pierwszym razem nie ogarniam gdzie i co zrobić. Nadmienię tylko, że mała ma 10 lat, obycie z grami i padem (Raymana przechodzi z palcem w nosie). Kurczę, targetem są dzieci od lat 7 a nie "growi" wymiatacze z palcami jak cyborgi... p.s. to jak z tym szybowaniem ? Miłek może ty to zrobiłeś ? nie, nie doszedłem, nie znalazłem tej krainy (byłem tuż przed uwolnieniem swoopa) Edytowane 2 stycznia 201510 l przez milekp
Opublikowano 2 stycznia 201510 l No akurat LBP toa target zarówno dla 7 latków jak i starych koni. W sumie są łatwiejsze gry dla dzieci.
Opublikowano 2 stycznia 201510 l Szybowca nie robiłem, ale składałem pojazd wyścigowy. Systems wygląda podobnie: budujesz crapa, zbierasz nim lepsze części rozrzucone po planszy, budujesz z nich lepszy, szybszy model i w końcu wygrywasz. Edytowane 2 stycznia 201510 l przez MEVEK
Opublikowano 3 stycznia 201510 l Ktoś chętny na coopowe przechodzenie / maksowamie leveli ? od następnego tyg możemy ograć coś, zwłaszcza lewele na 4-czworo(u mnie jest 2ka)
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Dla mnie każde levele te na dwóch tez w czw mnie nie ma, a tak wieczorkami mogę, a od pon do środy włącznie to także wtrakcie dnia. A tobie jak najlepiej pasuje ?
Opublikowano 4 stycznia 201510 l W sumie od przyszłej środy do piątku(16.01) mam cale dnie I noce wolne. To co mnie interesuje to ukończenie 4-osobowych leveli bez skuchy oraz 100% baniek. Poważna i spokojna gra. Edytowane 4 stycznia 201510 l przez MEVEK
Opublikowano 4 stycznia 201510 l No ja bez skuchy to gram sam bo tak jest najlepiej, w coopie czasami kamera może szaleć. No ja otrzebuję i do 4 jak i do dwóch, więc mam nadzieję, że tam też mogę liczyć na twoją pomoc ?
Opublikowano 4 stycznia 201510 l No ja bez skuchy to gram sam bo tak jest najlepiej, w coopie czasami kamera może szaleć. No ja otrzebuję i do 4 jak i do dwóch, więc mam nadzieję, że tam też mogę liczyć na twoją pomoc ? jasne! p.s świetny opis - swój człowiek xD
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Siemka. Chciałbym jakoś zachęcić moją dziewczynę, aby patrzyła ze czas spędzony przed PS 4 to czas na odstresowanie, a nie bezmyślna strata czasu. Czy grając z nią w LBP3, załapie że konsola to coś fajnego i może zamiast oglądać seriali w TV bd pykać w gierki ?
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Czy grając z nią w LBP3, załapie że konsola to coś fajnego i może zamiast oglądać seriali w TV bd pykać w gierki ? Jeśli jest to jej pierwszy kontakt z konsolą, uważam, że przy Rayman'ie będziecie bawili się lepiej. Jest o wiele łatwiej, o wiele intuicyjniej i w ogóle lepiej. Edytowane 23 stycznia 201510 l przez milekp
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Rayman dobry na start ? Chyba nie chcesz, żeby ich związek się rozpadł !
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Rayman odpada! Ta gra bardziej zniechęca niż przyciąga. Ja swoją żonę zachęciłem do wspólnej gry dzięki Kanckowi! Idealna gra dla kogoś kto nie miał wcześniej kontaktu z grami! Rayman strasznie ją zniechęcił przez etapy w których uciekamy np przed lawą! Nie wiem jak jest w LBP ale na start polecam Knacka! Moja tak się wciągnęła że ukończyliśmy grę na najwyższym poziomie trudności :-) co ciekawe moja żona nie grała nigdy na padzie ba nawet na kompie w karty ;-) Edytowane 25 stycznia 201510 l przez czarek250885
Opublikowano 25 stycznia 201510 l No ale w Knacka chyba easy graliście bo na normal są momenty ze doświadczonemu graczowi mogą sprawić małe problemy. No chyba że w coopie jest łatwiej?
Opublikowano 25 stycznia 201510 l Siemka. Chciałbym jakoś zachęcić moją dziewczynę, aby patrzyła ze czas spędzony przed PS 4 to czas na odstresowanie, a nie bezmyślna strata czasu. Czy grając z nią w LBP3, załapie że konsola to coś fajnego i może zamiast oglądać seriali w TV bd pykać w gierki ? Swiat LBP ma wiele do zaoferowania. Mozna tworzyc, kopiowac i wklejac, rywalizowac i wspolnie eksplorowac. Mozna przebierac i rozbierac szmacianki, jak lalki barbi, a to powinno sie spodobac kobietom. Moja lubi czasem zagrac z rodzinka. Raczej polecam. Edytowane 25 stycznia 201510 l przez MEVEK
Opublikowano 26 stycznia 201510 l LBP na początek to bardzo dobry wybór z powodów podanych wyżej. Rayman to wyższa szkoła jazdy, jeśli kobieta złapie zacięcie to jeszcze podobnie jak ja z moja - wspólnie splatynujecie którąś część, a sama pani będzie prosić o więcej