milekp 78 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 LBP na początek to bardzo dobry wybór z powodów podanych wyżej. Rayman to wyższa szkoła jazdy, jeśli kobieta złapie zacięcie to jeszcze podobnie jak ja z moja - wspólnie splatynujecie którąś część, a sama pani będzie prosić o więcej Dla mnie właśnie na odwrót - Rayman'a uważam za grę prostszą i przyjemniejszą. Przy LBP musieliśmy z córą dać sobie tydzień czasu na odpoczynek, by skończyć dwa ostatnie etapy, które składają się w kolejne mordęgi dla każdej z postaci. Tylko to uchroniło nas przed trzaskaniem się padami po głowach... Cytuj
czarek250885 324 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 No ale w Knacka chyba easy graliście bo na normal są momenty ze doświadczonemu graczowi mogą sprawić małe problemy. No chyba że w coopie jest łatwiej? pierwszy raz tak, jednak przy 3 przejściu graliśmy na najtrudniejszym poziomie trudności. Pamiętaj druga postać może ginąć do bólu i co chwilę się odradza dla tego też moja żona cieszyła się gdy ja musiałem zostać z tyłu a ona mnie broniła Hehe. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 LBP na początek to bardzo dobry wybór z powodów podanych wyżej. Rayman to wyższa szkoła jazdy, jeśli kobieta złapie zacięcie to jeszcze podobnie jak ja z moja - wspólnie splatynujecie którąś część, a sama pani będzie prosić o więcej Dla mnie właśnie na odwrót - Rayman'a uważam za grę prostszą i przyjemniejszą. Przy LBP musieliśmy z córą dać sobie tydzień czasu na odpoczynek, by skończyć dwa ostatnie etapy, które składają się w kolejne mordęgi dla każdej z postaci. Tylko to uchroniło nas przed trzaskaniem się padami po głowach... Fakt te dwa ostatnie etapy to jest trudny nawet mi ciut problemów sprawił, a co dopiero dziecku. Nie licząc go to tylko kilka bonusowych lvl było trudnych. Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 Grał, ktos ostatnio... interesuje mnie wieść, czy poprawili błędy związane ze sklepem w grze ? Jeszcze niedawno dlc'ki ze starszych części nie byly widoczne w sklepie lbp3. Pamiętam przed premiera, jak sie zarzekali, ze wszystko będzie ładnie kompatybilne z najnowsza częścią. Pytam o wersje na PS4, bo może na PS3 jest trochę lepiej. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 Jak ktoś byłby chętny do zaliczenia wszystkich poziomów przygody w coopie to zapraszam :czesc: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi