Opublikowano 26 października 201410 l No ja tez prawdę mówiąc Pewnie będą jakieś wymagania odnośnie 4 graczy 3 juz mam w domu i 3 pady także jak coś od razu mówię, że chętnie pomogę
Opublikowano 26 października 201410 l U mnie podobnie :-) Trzeba wziac sie powoli, za wymyslenie poziomu do trofki "w opublikowany przez Ciebie poziom, zagralo 50 roznych graczy". Nie ma to tamto, trzeba sie wysilic tym razem ;-)
Opublikowano 27 października 201410 l Poprzednie odsłony ukończyłem i tak w zasadzie to tylko jedynka była rewolucyjna, teraz to kolejne dlc. Graficznie w porównaniach tylko rozdziałka i ostrość, reszta będzie taka sama a że lbp szybko tanieją to kupię dopiero koło ceny 100zł
Opublikowano 1 listopada 201410 l LBP3 wstecznie kompatibilne :-D Zas bede ganial w szatach Joel'a, o rescie DLC nie wspomne :-)
Opublikowano 6 listopada 201410 l Te nowe przybysze/dziwadła na pewno sie sprawdza w Świecie LBP, ale dobrze by było, jakby na starcie po prostu ich zabrakło. Fajnie, jakby byly uwalnianie fabularnie po walce z bossem nie musi to byc od razu poziom GroundZeroes, ale cos w ten desent. Edytowane 6 listopada 201410 l przez MEVEK
Opublikowano 6 listopada 201410 l Jeszcze trochę ponad tydzień i lecimy z koksem :-) po mojemu jeszcze równe 3 tygodnie ale faktycznie jest to "trochę ponad tydzień"
Opublikowano 6 listopada 201410 l Coś mnie zamroczyło, że premiera jest 18.XI Ale faktycznie pozostańmy przy tym, że to troszkę ponad tydzień
Opublikowano 6 listopada 201410 l Kolejny trailer Całkiem fajny notabene https://www.youtube.com/watch?v=h8veFQHzW7g#t=60
Opublikowano 14 listopada 201410 l GOTY LBP sie szykuje - entuzjazm chlopakow zdaje sie tylko to potwierdzac :-) Ponizej link do imprezy promujacej gre zorganizowany przez SCE Polska w Wawie. http://m.ppe.pl/publicystyka-1281-littlebigplanet_przyjechalo_do_polski_.html
Opublikowano 14 listopada 201410 l No jest milusio. Na święta jak znalazł, bo gra klimacik ma przemiły.
Opublikowano 18 listopada 201410 l Dziś ok. 22:30 powinienem rozpocząć stream z gry LittleBigPlanet 3 na PS4
Opublikowano 18 listopada 201410 l Podaj link, chętnie popatrzę bo czekam na grę z wywieszonym jezorem :-)
Opublikowano 18 listopada 201410 l Graczdari - juz jest u was w sklepie? Premiera dopiero 26.11. Powiedz gdzie, to kupię
Opublikowano 18 listopada 201410 l Wczoraj w nocy juz streamowali kitajce, ale odpuscilem. Ja sobie daruje. Czekam na gre wlasciwa :-)
Opublikowano 18 listopada 201410 l "Kolorowa kampania reklamowa LittleBigPlanet 3 mogła się podobać. Pytanie czy tak samo dobrze wypadła finalna wersja nowych przygód Sackboya i szmacianej spółki? W Sieci lądują już pierwsze recenzje LittleBigPlanet 3 na PlayStation 4. Okazuje się, że nie wszyscy krytycy zachwycili się nową produkcją.IGN postawił ocenę 68/100, twierdząc, że w grze roi się od bugów (w wersji na PS4). Problemem okazuje się również "bardzo ograniczony tryb kooperacji". Chodzi m.in. o to, że większość etapów musimy przemierzać taką samą postacią, jak towarzyszący nam gracz.Tytułem nie zachwycił się też GameSpot, który skrytykował bardzo małą ilość etapów, gdzie można wykazać się nowymi postaciami. Redakcja wymieniła w wadach również liczne bugi (w wersji na PS4).Niektóre serwisy uznały wymienione przed chwilą problemy za mało istotne i wlepiły tytułowi Sumo Digital bardzo wysokie noty. USgamer postawił nawet „dziesiątkę”.Opublikowane recenzje LittleBigPlanet 3: Gamespot - 7/10Games Radar – 4/5IGN – 6.8/10Polygon – 7/10Game Informer – 8.5/10Joystiq – 4.5/5God Is A Geek – 8/10Push Square – 8/10Shack News – 7/10LazyGamer – 8/10USgamer 10/10NZGamer 9.6/10Gaming Age 5.8/10" ppe.pl
Opublikowano 18 listopada 201410 l Niezły rozrzut ocen. Ale to było pewne gra robiona na szybko przez raczej średniego developera.
Opublikowano 18 listopada 201410 l i jak pisalem - na szybko przenoszona na ps4 byle zapelnic lineup na gwiazdke co potwierdza tyle krytycznych uwag odnosnie bugow
Opublikowano 18 listopada 201410 l A gadali, ze gra powstaje od 3 lat - i co teraz? Po co te gadanie skoro, sa luki w kodzie? trzeba bedzie brac na PS3 ;-) chyba, ze patch juz w drodze? Edytowane 18 listopada 201410 l przez MEVEK
Opublikowano 18 listopada 201410 l Akurat ocenami gejspotu i ign już sami amerykańce przestali się sugerować i się z nich śmieją na każdym kroku. Z tego co gdzieś czytałem patch już jest, więc powinno być tylko lepiej. Chętnie bym nabył na premierze, bo to jedna z lepszych serii od Sony, ale tradycyjnie brak kasy daje się we znaki, a dodatkowo na widoku majaczą PS TV i n3DS.
Opublikowano 18 listopada 201410 l To dobrze, że obiecałem córce na gwiazdkę - do 24.12. może coś poprawią...
Opublikowano 18 listopada 201410 l Gram. I jest rzeźnia. To kolejna po DriveClub, czyli druga i ostatnia gra Sony tej jesieni, która została zmasakrowana. Tutaj tnie się wszystko, cały czas! Skoki, zgarnianie naklejek z baniek, cutscenki - technicznie to jest jakiś żart. Absolutnie odradzam kupowanie tej gry co najmniej do europejskiej premiery - może do tego czasu Sony wypuści niezbędne łatki. (pipi)! O czym ja w ogóle piszę? Gra na PS4 A.D. 2014 wygląda i doczytuje się między poziomami jak "jedynka" na PS3, a ja muszę liczyć, że deweloper z wydawcą łaskawie załatają ten ledwo działający kawałek kodu? WSTYD.
Opublikowano 18 listopada 201410 l za bardzo chyba zachwalałem ta serie ostatnio i proszę... aż ból to czytać. włosy dęba staja Edytowane 18 listopada 201410 l przez MEVEK