Skocz do zawartości

LittleBigPlanet3

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 26.01.2015 o 08:08, Aem napisał(a):

LBP na początek to bardzo dobry wybór z powodów podanych wyżej. Rayman to wyższa szkoła jazdy, jeśli kobieta złapie zacięcie to jeszcze podobnie jak ja z moja - wspólnie splatynujecie którąś część, a sama pani będzie prosić o więcej :)

Dla mnie właśnie na odwrót - Rayman'a uważam za grę prostszą i przyjemniejszą. Przy LBP musieliśmy z córą dać sobie tydzień czasu na odpoczynek, by skończyć dwa ostatnie etapy, które składają się w kolejne mordęgi dla każdej z postaci. Tylko to uchroniło nas przed trzaskaniem się padami po głowach...

• Odpowiedzi 205
  • Wyświetleń 22,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zgadzam sie, bowiem ja sam zauwazam minimalny spadek wzglendem poprzednika, ale to pewnie za sprawa glebszej idei 3D, ktora odgrywa tutaj pierwsze skrzypce. Ale na tym koniec. Kazdy kto mial, chodz ra

• Ciekawi mnie czy bedzie mozliwosc wspolpracy miedzy PS3/ PS4, wspolne serwery mam na mysli :-) ?

• o to raczej sie nie boje, ale co-op'a miedzy ps3 a ps4, takie mega wspólne granie  

Opublikowano
  W dniu 25.01.2015 o 22:30, balon napisał(a):

No ale w Knacka chyba easy graliście bo na normal są momenty ze doświadczonemu graczowi mogą sprawić małe problemy. No chyba że w coopie jest łatwiej?

pierwszy raz tak, jednak przy 3 przejściu graliśmy na najtrudniejszym poziomie trudności. Pamiętaj druga postać może ginąć do bólu i co chwilę się odradza dla tego też moja żona cieszyła się gdy ja musiałem zostać z tyłu a ona mnie broniła Hehe.
Opublikowano
  W dniu 26.01.2015 o 13:42, milekp napisał(a):

W dniu 26.01.2015 o 08:08, Aem napisał(a):

LBP na początek to bardzo dobry wybór z powodów podanych wyżej. Rayman to wyższa szkoła jazdy, jeśli kobieta złapie zacięcie to jeszcze podobnie jak ja z moja - wspólnie splatynujecie którąś część, a sama pani będzie prosić o więcej :)

Dla mnie właśnie na odwrót - Rayman'a uważam za grę prostszą i przyjemniejszą. Przy LBP musieliśmy z córą dać sobie tydzień czasu na odpoczynek, by skończyć dwa ostatnie etapy, które składają się w kolejne mordęgi dla każdej z postaci. Tylko to uchroniło nas przed trzaskaniem się padami po głowach...

Fakt te dwa ostatnie etapy to jest trudny nawet mi ciut problemów sprawił, a co dopiero dziecku. Nie licząc go to tylko kilka bonusowych lvl było trudnych.

• 5 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Grał, ktos ostatnio...  interesuje mnie wieść, czy poprawili błędy związane ze sklepem w grze ? Jeszcze niedawno dlc'ki ze starszych części nie byly widoczne w sklepie lbp3. Pamiętam przed premiera, jak sie zarzekali, ze wszystko będzie ładnie kompatybilne z najnowsza częścią. Pytam o wersje na PS4, bo może na PS3 jest trochę lepiej. 

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak ktoś byłby chętny do zaliczenia wszystkich poziomów przygody w coopie to zapraszam :czesc: