Gość Orzeszek Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 chwila dead island 2 nie robi techland? a teraz techland robi dying light? jakiś transfer przespałem? Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Te typy od spec opsa robią di2 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 szkoda że biednie to wygląda, zwłaszcza walka bronią białą, jak zawsze w FPP wygląda chujowo i drętwo... wkurzają mnie firmy które produkują tasiemce na tym samym silniku, zwłaszcza gdy jest to tasiemiec FPP nastawiony na walke wręcz, bo to zawsze jest słabe Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Opublikowano 11 sierpnia 2014 (edytowane) e tam, mi się w riptide fajnie grało i maczetami i bronią palną. chwila dead island 2 nie robi techland? a teraz techland robi dying light? jakiś transfer przespałem? no prawa do marki oddali/stracili i teraz dłubią przy dying light. Edytowane 11 sierpnia 2014 przez tk___tk Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 dying light jednak wygląda ciekawiej, ale tu też nie jest źle. no dla mnie wygląda duuuużo lepiej dying light - tu mamy odtwórczo, tam bardziej mrocznie, duże miasto, parkour, bardziej czuć powiew świeżości Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Di 1,2 też niby było mroczne xD ale na filmikach nie mogliśmy ze śmiechu. Ja jednak wolę trochę bekowe podejście do zomiaków. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 No DI próbował mieć taki poważny klimat,ale jak dostawało się misje i zadnia to ręce opadały. Lepiej żeby była taka beka. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Opublikowano 12 sierpnia 2014 (edytowane) dying light jednak wygląda ciekawiej, ale tu też nie jest źle. no dla mnie wygląda duuuużo lepiej dying light - tu mamy odtwórczo, tam bardziej mrocznie, duże miasto, parkour, bardziej czuć powiew świeżości na tym zwiastunie to pokazali chyba tylko przedmieścia LA, hollywood, venice beach itd. może im bliżej centrum tym będzie ciekawiej. Edytowane 12 sierpnia 2014 przez tk___tk Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 sierpnia 2014 Opublikowano 16 sierpnia 2014 (edytowane) Trochę urywków gry z komentarzem twórców: Edytowane 16 sierpnia 2014 przez SzczurekPB Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Opublikowano 17 sierpnia 2014 trzy kalifornijskie miasta? bardzo fajnie. niepokoi mnie oparcie całej rozgrywki o co-op i brak głównej ścieżki fabularnej no, ale zobaczymy. Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Opublikowano 18 sierpnia 2022 8 lat i 1 dzień od ostatniego posta w tym temacie Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Ale to musi być tragedia xD Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Jeszcze się okaże lepsze od Dying Light. Cytuj
łom 2 013 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Kto to teraz robi? Jak nadal Dambuster Studios i pójdą w mocny arcade to może coś z tego wyjdzie. Pamiętam że z 10 lat temu jak było testowane to niepotrzebne assety były nie kasowane tylko 'chowane' pod mapę i testerzy żalili się że muszą czasem grać w 5 fps-ach xd Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 sierpnia 2022 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Nie rozumiem istnienia Dead Island 2, kiedy jest Dying Light, które jest w zasadzie tym samym? Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Opublikowano 18 sierpnia 2022 To samo pytanie można zadac przy wielu grach. Skoro tyle czasu, pieniędzy i studiów zaangażowali to kiedyś muszą to wypchnąć przez drzwi. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 sierpnia 2022 Opublikowano 18 sierpnia 2022 No tylko czy Dying Light niejako wyewoluowało z pierwszego Dead Island? I to, i to Techland robił. Cytuj
LiŚciu 1 305 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Opublikowano 18 sierpnia 2022 Niemiaszki maja prawa do marki. Jedynka odniosła sukces, DL dwie części również a jednak przez Techland ma się wrażenie ze to jedna seria, wiec Deepsilver nie odpuści potencjalnej kasy. Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Czy to będzie miało jakaś fabule? Cytuj
SpacierShark123 1 510 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Obecnie wygląda ciekawiej niż DL2 którym niesamowicie się rozczarowałem ale poczekam do premiery by nie wyszedł z tego kolejny średniak . 2 Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Cytat I just played this at gamescom and like many others I'm shocked just how polished this game feels. I even liked the voice acting lmao. Graphics are pretty great and the level design and amount of details for a random mission in a huge open world game makes me really hopeful. Combat felt meaty. I can see the system with different characters and perks be fun. LA as the sandbox sounds promising. This could truly turn out to be a great game, looking forward to it! Cytat The gore systems sounds ridiculous - flesh melting away with fire and so on, it's all procedural. Meat bombs and other throwables are back also. Fluid system for fuel and water - create neat sandbox moments and help you with difficult situations. Drop kick and all the moves you can expect are in. Skill Deck - earn cards through story or find them, they have great pulp imagery, there are different tiers within categories like body move cards, suvival cards, slayer cards, plot related secret cards. The player character is bitten and infected, powerful but also disturbing. LA is divided by several districts. Some are quite wide and open, ready to explore. Most zombies are traditional zombies, they were humans of that area. There also the "apex variants" that have been changed more by the virus, might hint at your own changes. But they would be still recognizable as humans. 3 player coop, 6 characters with different starting attributes and skills. You can change skills/cards and respec any time to adjust or just change up the playstyle. Cytat https://press-start.com.au/previews/2022/08/24/dead-island-2-preview-its-really-bloody-good/ I was always hopeful that we’d see Dead Island 2 pop up again one day, but I was never expecting to come away this excited for the sequel. The combat is a bunch of fun, the gore delivers hugely, and the game is visually stunning, so it’s easily one of my most anticipated games of 2023. Wszędzie mega pozytywne opinie. Tego bym się w życiu nie spodziewał. 2 Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Cieszę się bo ten gameplay który pokazali we wtorek mi się podobał i klimaty też dla mnie lepsze niż ta pseudo poważna historia z dl Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Opublikowano 25 sierpnia 2022 JARANGO. Chyba muszę dać szansę jedynce i wrócić bo kiedyś nie siadło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi