MEVEK 3 440 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 4 godziny temu, XM. napisał: JARANGO. Chyba muszę dać szansę jedynce i wrócić bo kiedyś nie siadło A czemu nie siadlo? W ogole czym jest ta gra: survivalem czy raczej eksploracja polaczona ze slaszerem Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Jedynka to takie Borderlands nastawione na broń białą wymieszane z Dead Rising 2. Tłucze się zombiaki, zbiera loot, tworzy kombinacje broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 275 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Miłe wspomnienia mam z jedynką. Jechałem po nią z ziomkiem do bydgoszczy autobusem w środku lata więc była umieralnia a później cały tydzień granka w coopie. Ciekawe jak się to zestarzało i trzyma po ograniu dying lighta Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 W jedynce pamiętam na premierę i dosyć długo po yebały się sejwy i straciłem kilka dobrych klamotów. To pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 617 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Zdaje się, że na jedynke aktualnie nie da się patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 012 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Mi Dead Island podoba się bardziej niż Dying Light więc jestem ciekaw co z tego wyniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Limitka zamówiona mimo ze nic w niej ciekawego nie ma będzie się fajnie prezentować Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 135 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Pewnie nie jedyna premiera, która zacznie uciekać z lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Na razie z dużych premier to tylko Hari Pota w lutym, no ale spoko, po co mają się kanibalizować. Osobiście liczę na gierkę bo jedynka mi się podobała, skończyłem dwa razy, Riptide już zalatywał crapulcem ale w coopie się ograło więc nie było tragedii. No ale pociachałbym sobie bezinteresownie zombie znowu bo Dying Light 2 nie do końca spełniło moje oczekiwania w tym aspekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 135 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 HELL-A Edition and Pre-Order Bonuses Currently available to pre-order, the highly collectible Dead Island 2: HELL-A Edition is full of unique items from the game world to further the immersion of every Dead Island fan. Players who pre-order any edition of Dead Island 2 will receive the “Memories Of Banoi Pack,” featuring two unique weapons that celebrate the original Dead Island, along with a special skill card. Last but not least, a stunning, hand-painted resin collector figurine of Amy, posed chilling in the iconic Burger 66 diner after a zombie slaying session. This standalone premium figurine is available to purchase exclusively from Deep Silver at the game’s official website. The HELL-A Edition includes: Exclusive SteelBook with game disc Expansion Pass Venice Beach Travel Map Six Slayer Tarot Cards Two Pin Badges A DI2 Patch Golden Weapons Pack Pulp Weapons Pack Character Packs 1 and 2 The “Memories of Banoi Pack” includes: Banoi War Club Memories of Banoi Baseball Bat Weapon Perk – “Balanced” “Personal Space” Skills Card 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
specjalniedlaps4pro 2 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Będzie fabuła dla 1 gracza? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Beznadziejny trailer, jak coś to na PC będę miał grę za 100 zł. (zarezerwowane dla @sprite) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 Straszna lipa. Graficznie na pierwszy rzut oka wydaje się, że ładniej niż produkcja od Techlandu jednak strasznie tam pusto. Niby LA, wielkie miasto, a przeciwników na ekranie tyle co kot napłakał. To już chyba nawet w pierwszej części pojawiało się ich więcej na ekranie. Chyba nie poradzili sobie z większą liczbą zombie na tym silniku i jestem ciekaw czy rekompensować to będzie miał ich większy poziom trudności ubicia czy będzie to prosta rozwałka. Ciekawe czy chociaż na premierę gra będzie pozbawiona bugów i innych niedociągnięć... Sam pewnie sprawdzę jako fan gier w takich klimatach ale obecnie nie nastawiam się na nic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 275 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Kurde legancko wygląda to rozwalanie zombiaków Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 2 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 https://youtu.be/pHOqRtA4OK8 To wygląda... naprawdę spoko ? Już samo umiejscowienie akcji wydaje się cholernie trafione. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 2 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2023 wygląda nieźle, ale po dying light 2 poczekam na opinie forumka najpierw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 20 godzin temu, oFi napisał: wygląda nieźle, ale po dying light 2 poczekam na opinie forumka najpierw DL2 było dobre przecież... A tutaj, niby wygląda lepiej graficznie niż DL2, ale to tylko teoria. Niewiele wiadomo o tym, co w tej grze będzie się robić poza samą walką, nic więcej nie pokazali. Sam system walki i sposób w jaki rozpadają się zombie, chyba jeszcze lepszy niż w DL2, ale może wyjść ładna wydmuszka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Wszytsko wyglada spoko prócz 5 zombie max na drodze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 11 minut temu, XM. napisał: Wszytsko wyglada spoko prócz 5 zombie max na drodze Pewnie ograniczenie spowodowane wersją na pastgeny, pytanie po co to tam wychodzi w 2023 roku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 3 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Po to żeby sprzedać jak najwięcej kopii gry.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 4 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Bieda z nędzą po tym pseudo gameplayu. Wygląda jak podrasowana jedynka i zresztą tym też będzie biorąc pod uwagę jak długo ta gra próbowała powstać. I jeszcze to "work in progress" na niecałe dwa miesiące przed premierą Co oni niby mogą tam poprawić? Grafę z past genów nie zboostują, tłumów na ulicach też nie będzie więc może większe bugi poprawią choć obstawiam, że standardowo to gracze na premierę będą robić za testerów i przez kolejne miesiące będą to łatać. Fabularnie to zaczyna się jak DI1 nawet. Różnic względem mechaniki, skilli czy nawet zombiakach nie widzę zbytnio. Nie wiem po co to wychodzi w takiej formie. Fajnie by było jakby przynajmniej sidequesty i subbossowie trzymali poziom. Jedynka i Riptide dostarczyły mi dość zabawy choć szału nie było. Ten pierwszy teaser lata temu sugerował, że dwójka będzie bigger, better & more badass, a potem wszystko szlag trafił. Wygląda to trochę jakby chcieli już na siłę to wydać. Jak zawołają za to pełną cenę to Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 275 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Mi się podoba to co widzę, a na pewno zdecydowanie bardziej niż dying light. Niech mnie chuy robienie historii o zombie na poważnie Głupkowata historia i klimat słonecznej kalifornii+ piękne zniszczenia zombiaków mi wystarczą chyba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Jak by podkręcili agresywność i tempo zombiaków ewentualnie zwiększyli ich ilość z trzykrotnie to może coś ciekawego by z tego wyszło, a tak wygląda to nudno. Grę dostanę na PC ale przez pierwszy miesiąc nawet nie odpalam bo ich poprzedni tytuł (Homefront The Revolution) był mocno zabugowany na premierę a nawet teraz nie jest w idealnym stanie. Mam tylko nadzieję że po premierze produkcja nowego TimeSplittersa ruszy pełną parą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Niestety elementy "komiczne" potrafią zepsuć niejeden dobry gameplay. Patrz Saints Row. Tu będzie oczywiście grane, bo z zombiakami wszystko biorę, ale lekka obawa w tyle głowy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi