Skocz do zawartości

Ratchet and Clank Redux

Featured Replies

Opublikowano

Tez zamowilem z Empic.com = 200zl z wysylka zagraniczna. Czego to sie nie robi dla gierek :-P

• Odpowiedzi 715
  • Wyświetleń 122,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jest też gameplay:  

• Pierwszy Ratchet był na 12 godzin a tu mają być nowe planety, bossowie itp. Nie widzę możliwości by gra miała 6 godzin.   Przy okazji, nowe screeny:            

• Ale dlaczego? Ja też jestem fanem oryginału (który ogrywałem na premierę za czasów PS2) a sam będę grał w PL. Uważam, że takie kreskówkowe tytuły nadają się idealnie pod dubbing. A czy Madagskar i Ep

Opublikowano

Ale mi chodzilo o nasza lokalizacje. Gdyby nie to z Gamestopu bym bral.

Opublikowano
  • Autor

Imponujące - Story Trailer ma po tygodniu aż 4,5 miliona wyświetleń! To prawie tyle ile Story Trailer Uncharteda 4, a przecież ten od Ratcheta wyszedł dużo później.

Opublikowano

Z samego profilu na YT Sony juz sie nachapie, nie mówiąc o sprzedaży :D  

Opublikowano

Nie wiadomo jeszcze. Na PSS nawet nie ma info o języku w naszym sklepie.

PL

• Niesamowita grafika – dzięki PS4™ przygody szalonych bohaterów w grze wyglądają równie dobrze, co na wielkim ekranie.

???

Więcej informacji na temat zamówień przedpremierowych, w tym informacji o tym, jak anulować zamówienie przedpremierowe, można znaleźć w Warunkach świadczenia usługi/umowie użytkownika Sony Entertainment Network. Upewnij się, że w portfelu masz wystarczające fundusze, albo że włączona jest funkcja Automatyczne finansowanie. Aby móc korzystać z automatycznego pobierania, w systemie PS4™ muszą być włączone funkcje Automatyczne logowanie i Autowpisywanie.

IE

• Incredible graphics – thanks to the power of PS4™, the dynamic duo’s intergalactic capers look just as good in the game as in the big screen movie itself.

This product supports the following languages: English

For more information on pre-ordering, including how to cancel your pre-order, see the Sony Entertainment Network Terms of Service/User Agreement. Please ensure there are sufficient funds in your wallet or that Automatic Funding is enabled. Auto-download requires Automatic Login and Auto Sign-In to be enabled on your PS4™ system.

Edytowane przez iMEVEK

Opublikowano

Jak się uda, to dziś zrobie live-stream z gry :) Jak zawsze ok. 22, no i o ile SONY jak zwykle nie zechce banować :P

Opublikowano

Jak się uda, to dziś zrobie live-stream z gry :) Jak zawsze ok. 22, no i o ile SONY jak zwykle nie zechce banować :P

sam do Cb naniose kryminalisto :P

jak bedziesz mogl to skubnij tu jakies wrazenia ;)

Opublikowano

Czy gra posiada opcje gry wieloosobowej?

Na stonie empik już niedostępna jest nietesty

Edytowane przez tomek1906

Opublikowano

Pierwsze recki :banderas:

9/10 IGN

10/10 TheSixthAxis

9/10 Push Square

9/10 Game Revolution

8.3/10 Gamw Informer

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Amerykańska premiera jest w ten sam dzień co europejska?

Czy gra posiada opcje gry wieloosobowej?

Na stonie empik już niedostępna jest nietesty

Tylko single player. Jeżeli chodzi o dostępność, kolega robi w rtv, mówi że mają bardzo dużo zamówień na ten tytuł, zapewne cena robi swoje i oczywiście głód na nowego Ratcheta.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Nie żeby się czepiał ale serio ktoś wchodzi na The Telegraph żeby czytać recki gier? Ja ciągle się zastanawiam czy nie brać jednak cyfrowo. Byłem zdecydowany na pudło ale teraz to nie wiem.

Opublikowano

Cyfra cz pudełko? Odpowiedz jest prosta.

Będzie pięknie wyglądała na półce. :fsg:

ratchet-clank-01.jpg

Opublikowano

Amerykańska premiera jest w ten sam dzień co europejska?

Dzisiaj jest premiera w Ameryce a w Polsce 20.04, UK 22.04

Edytowane przez _Be_