Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Kuźwa to kiedy jest premiera? We francji cyfrówka ma 15 a u nas 20? W muve pudelko ma premiere 20 a w cdp.pl 15?
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l O cyfrowych info mam z bloga PS EU więc jest tak jak piszesz. Co do pudełek to nie wiem ale stawiam, że CDP aż tak się nie wyłamie.
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Kuźwa to kiedy jest premiera? We francji cyfrówka ma 15 a u nas 20? W muve pudelko ma premiere 20 a w cdp.pl 15? cdp.pl już zmieniło termin wysyłki na 18.04
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Pixar come to live. Coś pięknego Kurde, na Ratcheta mam aktualnie większą ochotę niż Uncharted. Może to kwestia tego, że do U4 będzie jeszcze 20 dni, ale na samą myśl o takim Ratchecie, gdzie nie grałem w jedynkę aż mnie nosi! A gameplay wydaje się bliźniaczy do tego z Nexusa. Ideolo.
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Wiadomo jak z wersjami językowymi? Będą inne? Možna mieszać dowoli? Co do premiery to dlaczego Francja ma 5 dni wcześniej?
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l No dlatego, że premiera filmu jest też u nich wcześniej. To chyba logiczne, że film i gra będą wychodzić w tym samym tygodniu. Edytowane 12 kwietnia 20168 l przez suteq
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l No faktycznie jakie to oczywiste, że mają jako jedyni wcześniej premierę filmu. Jak to takie logiczne to może wiesz dlaczego u nich film jest wcześniej niż w reszcie EU?
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l No dlatego, że premiera filmu jest też u nich wcześniej. To chyba logiczne, że film i gra będą wychodzić w tym samym tygodniu. U nas film i gra nie wychodzą w tym samym tygodniu. W Stanach też nie wychodzi w tym samym tygodniu, ba! Nawet 2 tygodnie różnicy jest. Patrz, jakie logiczne.
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l Jedynym odstępstwem jest USA. Gra w Polsce wychodzi 20 kwietnia, film 22.
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l No popatrz jakie nielogiczne te USA! Wracając do tematu to widać, że jednak gra nawet dłuższa niż pierwowzór. Na normalu ok 11-12 bez maksowania, a wiadomo że w takie gry trzeba grać na hard i na maksa eksplorować, wtedy mam czas ok 25-30 h. Kozak wynik jak na bajeczkę dla dzieci za 130-140 zł.
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l gry jeszcze nie dostałeś a już znasz konkretny czas jaki z nią spędzisz? po tym co pisano w reckach nie oczekiwałbym więcej jak 20 na całość co do dyskusji z poprzedniej strony, niesamowite jak dać ludziom połączenie dwóch gatunków i już się gubią jak poyebani z przynależnością do gatunku
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l No popatrz jakie nielogiczne te USA! Wracając do tematu to widać, że jednak gra nawet dłuższa niż pierwowzór. Na normalu ok 11-12 bez maksowania, a wiadomo że w takie gry trzeba grać na hard i na maksa eksplorować, wtedy mam czas ok 25-30 h. Kozak wynik jak na bajeczkę dla dzieci za 130-140 zł. Ta 50 od razu
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l ta część to jest remaster jedynki? bo widziałem na filmiku jedną miejscówkę z trójki więc nie jestem pewny, ogólnie dopiero teraz się tą grą zainteresowałem
Opublikowano 13 kwietnia 20168 l gry jeszcze nie dostałeś a już znasz konkretny czas jaki z nią spędzisz? po tym co pisano w reckach nie oczekiwałbym więcej jak 20 na całość co do dyskusji z poprzedniej strony, niesamowite jak dać ludziom połączenie dwóch gatunków i już się gubią jak poyebani z przynależnością do gatunku Przecież piszę co w necie wyczytałem. Dodatkowo opieram to na poprzenich dużych częścich, które ostro wymęczyłem i pamiętam, że jak robiłem maksa w takiej trójce (100% znajdziek bez YT) czy platynę w CiT to ok 25 h mi to zajmowało.
Opublikowano 13 kwietnia 20168 l ta część to jest remaster jedynki? bo widziałem na filmiku jedną miejscówkę z trójki więc nie jestem pewny, ogólnie dopiero teraz się tą grą zainteresowałem remake jedynki
Opublikowano 14 kwietnia 20168 l To porównanie wymiata, dopiero jak zobaczyłem wersję z PS2/3 to doceniłem jak odbajerowali remake. Cały czas wydawało mi się, że wcale różnicy jakiejś wielkiej nie ma a tu niebo a ziemia. Ale w swoim czasie pierwszy Ratchet i tak robił niesamowite wrażenie grafiką i animacją. Edytowane 14 kwietnia 20168 l przez Brolin
Opublikowano 14 kwietnia 20168 l Godny remaster. Ostatni jaki w takim stopniu mi zaimponował to Halo Combat Evolved. Brawo dla Insomniac, bo to co zrobili zasługuje na kupę szmalu przelaną na ich konto. Jeszcze 6 dni...