balon 5 343 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Jeżeli chodzi o czysty growy fun to bez problemu znajdziesz masę współczesnych tytułów, które dają go znacznie więcej i na znacznie dłużej niż R&C. Czyli co zmieni sprzedaż Ratchera? Że powstanie więcej REMAKÓW? Cały czas powstają, tyle, że tym razem z mocniej niż zazwyczaj (przynajmniej na konsolach SONY) przypudrowanym nosem. Nie wiem nie gram na PC bo chyba tam jest tak wiele dobrych i czystych gamplayowo "dużych" pudełkowych tytułow i to jeszcze z lajtowym kłimatem w sosie platformówk 3d. Nintendo oczywiście posiadam do takich gierek ale tam też niestety "platformówki" 3d ciut kuleją. Co do drugiej części twoiej wypowiedzi to zrobiłem mały fix. No i jeżeli chociaż w tamkiej formie dostanę powrót "dużych" platformówek 3d w bajecznych stylistykach to jestem mega na tak. Podsumowując: Remaster NIE. Kozacko zrobiony remake jak kolekcja Halo czy Ratchet to jestem jak najbardziej na TAK. Remake Crasha CZEKAM NA CIEBIE! Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Jeżeli chodzi o czysty growy fun to bez problemu znajdziesz masę współczesnych tytułów, które dają go znacznie więcej i na znacznie dłużej niż R&C. Czyli co zmieni sprzedaż Ratchera? Że powstanie więcej REMAKÓW? Cały czas powstają, tyle, że tym razem z mocniej niż zazwyczaj (przynajmniej na konsolach SONY) przypudrowanym nosem. Nie wiem nie gram na PC bo chyba tam jest tak wiele dobrych i czystych gamplayowo "dużych" pudełkowych tytułow i to jeszcze z lajtowym kłimatem w sosie platformówki 3D SUNSET OVERDRIVE Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 nie no rzeczywiście bogactwo Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Jeżeli chodzi o czysty growy fun to bez problemu znajdziesz masę współczesnych tytułów, które dają go znacznie więcej i na znacznie dłużej niż R&C. Czyli co zmieni sprzedaż Ratchera? Że powstanie więcej REMAKÓW? Cały czas powstają, tyle, że tym razem z mocniej niż zazwyczaj (przynajmniej na konsolach SONY) przypudrowanym nosem. Nie wiem nie gram na PC bo chyba tam jest tak wiele dobrych i czystych gamplayowo "dużych" pudełkowych tytułow i to jeszcze z lajtowym kłimatem w sosie platformówki 3D SUNSET OVERDRIVE Grałem oczywiście. Choć dla mnie za dużo tower defense którego nienawidzę. Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Jeżeli chodzi o czysty growy fun to bez problemu znajdziesz masę współczesnych tytułów, które dają go znacznie więcej i na znacznie dłużej niż R&C. Czyli co zmieni sprzedaż Ratchera? Że powstanie więcej REMAKÓW? Cały czas powstają, tyle, że tym razem z mocniej niż zazwyczaj (przynajmniej na konsolach SONY) przypudrowanym nosem. Nie wiem nie gram na PC bo chyba tam jest tak wiele dobrych i czystych gamplayowo "dużych" pudełkowych tytułow i to jeszcze z lajtowym kłimatem w sosie platformówki 3DSUNSET OVERDRIVEGrałem oczywiście. Choć dla mnie za dużo tower defense którego nienawidzę.Ja się bawiłem przednio i jest tam wszystko o czym wspomniałeś. Dlatego pozwoliłem sobie przywołać jegomościa. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Te drugie wyscigi to jest jakas głupota robie 1:56 i nadal jestem drugi. Jade poł 3ciego okrazenia to finishowe cały czas na dopalaczu. dosłownie cały czas a ta (pipi)a i tak mnie wyprzedza Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 (edytowane) Te drugie wyscigi to jest jakas głupota robie 1:56 i nadal jestem drugi. Jade poł 3ciego okrazenia to finishowe cały czas na dopalaczu. dosłownie cały czas a ta (pipi) i tak mnie wyprzedza Bo te wyścigi to zwykły skrypt Trzeba jechać stabilnie bez turbo a dopalaczy używać na ostatnim zakręcie, potem wjechać na rampę, zrobić trik i przy lądowaniu znowu turbo. Jeśli jedziemy stabilnie to cały wyścig jest z góry zaplanowany - 2 pierwsze kółka robimy ogon, potem na początku trzeciego wchodzimy na 3-2 miejsce i atak Edytowane 26 kwietnia 2016 przez Graczdari Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 to jak wygrac i miec 2:05? Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Opublikowano 26 kwietnia 2016 Tam są dwa skróty, ja za pierwszym razem miałem przewagę chyba 40 sekund. Pierwszy wyścig jest trudniejszy. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 (edytowane) Sorra za OT ale w Sunset to dobra gierka (z baznadziejną historią i bohaterami). Do tego jak Ratchet to nie jest czysta playformówka 3d tak Sunset to już w ogóle inny gatunek, a ja piszę właśnie o tym gatunku. DLA MNIE zdecydowanie Ratchet >>>> Sunset. Edytowane 27 kwietnia 2016 przez balon Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 (edytowane) Gdzie jest drugi ? Dobra znalazłem proscizna Edytowane 27 kwietnia 2016 przez Welna Cytuj
MEVEK 3 547 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Jeżeli chodzi o czysty growy fun to bez problemu znajdziesz masę współczesnych tytułów, które dają go znacznie więcej i na znacznie dłużej niż R&C. Czyli co zmieni sprzedaż Ratchera? Że powstanie więcej REMAKÓW? Cały czas powstają, tyle, że tym razem z mocniej niż zazwyczaj (przynajmniej na konsolach SONY) przypudrowanym nosem. Nie wiem nie gram na PC bo chyba tam jest tak wiele dobrych i czystych gamplayowo "dużych" pudełkowych tytułow i to jeszcze z lajtowym kłimatem w sosie platformówk 3d. Nintendo oczywiście posiadam do takich gierek ale tam też niestety "platformówki" 3d ciut kuleją. Co do drugiej części twoiej wypowiedzi to zrobiłem mały fix. No i jeżeli chociaż w tamkiej formie dostanę powrót "dużych" platformówek 3d w bajecznych stylistykach to jestem mega na tak. Podsumowując: Remaster NIE. Kozacko zrobiony remake jak kolekcja Halo czy Ratchet to jestem jak najbardziej na TAK. Remake Crasha CZEKAM NA CIEBIE! Wtrace sie.. a o MediEvil'u juz zapomnieliscie. To tez byla/jest kozacka gra platformowka na ktora wciaz czekam. Na takie wydanie, jak R&C stanwczo czekam i mowie Tak. Boze, co ja bym oddal, za wskrzeszenie Sir Daniela :-( To by bylo zbyt piekne, aby moglo sie ziscic. 2 Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Czy oprócz tych trzech wyścigów w dalszej części też są? Jeśli tak, to płyta idzie na handel. Złoty wyścig, czas poniżej 1:40 i nic z tego. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Tych trzech masz na myśli na planecie Rilgar? 1:40 to bardzo słaby czas Potem są wyścigi na Kalebo i są łatwiejsze. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Dokładnie te mam na myśli. Nie mam pomysłu na ten ostatni. Robię sztuczki, dopalacz w odpowiednim momencie i zawsze kilka setnych brakuje Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Pewnie za mało boosta zbierasz i możesz mieć złą linię jazdy. Sprawdź filmik, masa błędów, a i tak robi czas na trofik. 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 A mi na tej pustynnej planecie brakuje 1 mózgu dla tego typka co daje śrubki, też mieliście problem z ostatnim? Jakieś wskazówki jak znalezc ostatni? Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Opublikowano 27 kwietnia 2016 Dojdź do planety Kalebo, tam można zdobyć przedmiot Map-O-Matic, który pokazuje wszystkie sekrety na mapie. Pewnie ominąłeś jakąś wysepkę, ogólnie łatwo je znaleźć, ale w trakcie walk może umknąć. 1 Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Wyścig zrobiony. Na Rilgar są wszystkie karty Żubra? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Opublikowano 28 kwietnia 2016 RYNO V w polskiej wersji nazywa sie Żubr? xD Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Właśnie kerewa nie mogłem wyczaić ocb z tym żubrem:) ps co nowy paczyk daje? Coś jeszcze za trudne było dla 4 the players? xD Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Opublikowano 28 kwietnia 2016 @Lipa Karty są porozrzucane po różnych planetach. Nie są jakoś super ukryte, ale w razie problemów to Map-o-Matic pomoże. Nazwy broni są przetłumaczone? Miałem dziś iść do kina na film, ale utknąłem w pracy ktoś już widział? Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Chciałem grać w DS3, a nie potrafię bez pomocy przejść Ratcheta.. Brak mi słów na siebie samego 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi