Graczdari 297 Opublikowano 28 kwietnia 2016 Opublikowano 28 kwietnia 2016 (edytowane) Sekundę temu pojawiła się aktualizacja 1.03 - waga ok. 110MB Historia aktualizacji: - Poprawki różnych błędów Edytowane 28 kwietnia 2016 przez Graczdari Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Zaraz za pierwszym insomaniac mógłby śmiało spróbować się z jakimś future racerem ze splitem Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Sekundę temu pojawiła się aktualizacja 1.03 - waga ok. 110MB Historia aktualizacji: - Poprawki różnych błędów No nie tak sekundę temu bo mi po 18 już się zassał. Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Nie wiem czy to sprawka tego nowego patcha czy taki babol już był wcześniej, ale wczoraj próbując po raz kolejny przejechać wyścig na Rilgar poniżej 1:35 wiedząc że już mi się to nie uda, przerwałem wyścig żeby zacząć od początku i trofik znikąd wpadł. Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Sekundę temu pojawiła się aktualizacja 1.03 - waga ok. 110MB Historia aktualizacji: - Poprawki różnych błędów No nie tak sekundę temu bo mi po 18 już się zassał. Serio ? :-P Nie wiem, ja grałem od 18 i mi dopiero po 24 pokazało, że jest patch i dodano do pobierania a problemów z netem nie miałem Ciekawe Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Ja wczoraj włączyłem plejke po godz 17, to też mi od razu pobrało Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 (edytowane) Wbiłem wczoraj platynę, dobra gierka. Zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie pewnie głównie dlatego, że nie grałem w żadną z poprzednich części, wtedy na tapecie u mnie był Jak & Daxter. Edytowane 29 kwietnia 2016 przez Hela Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Wbiłem wczoraj platynę, dobra gierka. Zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie pewnie głównie dlatego, że nie grałem w żadną z poprzednich części, wtedy na tapecie u mnie był Jack & Daxter. Nie, nie dlatego. Ja ograłem wszystkie części na PS2, potem wszystkie częście na PS3 (tylko bez tego biednego spin off tower defense), potrm jeszcze remaster części 1-3, a obecnie nadal bawię się fantastycznie z tym remakiem. Bawisz się tak dobrze bo to poprostu świetna gierka. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 (edytowane) Wbiłem wczoraj platynę, dobra gierka. Zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie pewnie głównie dlatego, że nie grałem w żadną z poprzednich części, wtedy na tapecie u mnie był Jak & Daxter. Bawisz się tak dobrze bo to poprostu świetna gierka. Nie twierdze, że nie jest świetna, ale dużo motywów, które były już pewnie wałkowane 10 razy w tej serii były dla mnie po prostu świeże. Edytowane 29 kwietnia 2016 przez Hela Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Grales w All4One? Taaaa ale czuć było że to jakiś spinoff i inny typ rozgrywki. Takie 6/10, a pozostałe części to dla mnie 8 lub 9/10. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 29 kwietnia 2016 Opublikowano 29 kwietnia 2016 same here - balem sie troche kupic, ale gra okazala sie naprawde przyjemna! Historia wydaje sie zabawna, rozgrywka mimo wszystko zroznicowana, dubing cieszy ucho, graficznie Insomniac wzbil sie na wyzyny - przyklad ozywionego klasyka w mistrzowskim stylu ! Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Po ukończeniu gry od razu rozpoczynamy NG+, czy można wrócić na inne planety i pozbierać, to co zostało? Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Opublikowano 30 kwietnia 2016 Można wrócić dopóki nie wybierzesz Challenge Mode z menu głównego. 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 Do zbierania kryształów do upgrade broni macie jakiś sposób na farme w jakiejś lokacji czy po prostu samo sie zbierze przez gre? Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 Kryształy są jeszcze pokurywanie w niektórych trudniej dostępnych lokacjach. Dodatkowo nikektóre skompletowane zestawy kart powodują większą szansę na znalezienie retarium Mam ok 9 h przegrane. Mam mało czasu na granie oststnio. Od premiery roboę jedną planetę co 1-2 dzień, robiąc wsio na 100%. No i nadal bożesz ty mój Panie Jeremiaszku jaki to dobre. Mam nadzieję tylko, że zdąrze wycisnąć 100% (nie platynę) przed 10.05... Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 @Fanek, Niektóre bronie zwiększają szansę na wypadnięcie Raritatrium, polecam korzystać z Pyrocitora i Sheepinatora po stosownych ulepszeniach. Ja skończyłem wczoraj Challenge Mode i była by platyna, ale o dziwo zabrakło mi jednego ulepszenia zdrowia (mam 190) i Goatinator na 7 poziomie, reszta max. Btw. Ma ktoś niewykorzystany kod na Bouncera? Cytuj
Marczello 23 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 Takie pytanie mam. Czy komus udało się może przejść już tą grę na hardzie? Miałem ambitny plan aby kazda grę na tej generacji konosl przejść własnie na tym poziomie trudnosci ale widzę, że przy tym tytule bede musial złamac daną sobie obietnicę i obniżyc poziom na medium. Jestem w trakcie pierwszej walki z bosem (blargiańska destruktobestia) i naprawde nie wiem co wiecej muszę zrobic aby ją pokonać. Chyba, ze 100 granatów na nia zużyłem i niezliczona ilosc pocisków z kazdej broni jaką mam (bronie jak na ten etap gry mam maksymalnie ulepszone). Jakies rady? Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 Skończyłem na hardzie zarówno pierwsze przejście jak i Challenge Mode i nie miałem tam żadnych problemów. Mr Zurkona miej zawsze odpalonego i używaj Groovitrona, który zapewnia spokojną walkę. Jak tańczy to rzucasz Proton Drum. Co do reszty to po prostu strzelaj z broni, które posiadasz. Ja zaczynałem od Fusion Grenade, potem Combustor i reszta wedle uznania. Kupione miałem wszystkie jakie były dostępne na ten moment. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 Też na hardzie za pierwszym razem go zrobiłem. Groovitron to podstawa z tym dziadem. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 Groovitron to w ogóle podstawa w tej grze, ale kurde. Na Hardzie gra jest naprawdę łatwa. Trudno coś więcej doradzić. Groovitron i wtedy go bombardujesz. Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 Z Neferiusem mam problem. Leczy sie i brakuje mi amo Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 Jak masz Groovitrona to nawalasz z Plasma Slayer w czuły punkt podczas tańca, potem Peacemaker/Fusion Bomb/Raptor Launcher i reszta w dowolnej kolejności. Wszystko co atakuje za Ciebie jest przydatne, czyli Zurkon/ Protoclast/Apocalypse Glove rzucasz kiedy tylko jest okazja. Rozumiem, że nie masz Ryno? Są cztery platformy łącznie na których jest ammo, ja go załatwiłem przy drugiej. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 Z Neferiusem mam problem. Leczy sie i brakuje mi amo Lataj po stacjach i koś pudełka z ammo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi