Skocz do zawartości

Ratchet and Clank Redux

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Square jakbym był złośliwy to napisałbym, że nie ma jak czytać takie coś. Komentowanie i rozpowszechnianie tego dalej to takie znęcanie siè nad słabszymi.

Opublikowano

Panowie osiągnięcie z kulą disco - to trzeba zrobić za 1 przejściem gry czy wpada też gdy połowe mobków "discujemy" na pierwszym przejściu, a połowe na challengu?  W połowie pierwszego przejścia zorientowałem sie z tym trofikiem

Jakieś tipy aby nie spalić tego trofika? Mobki łątwe do pominięcia?

Opublikowano

Może być w dwóch podejściach, za pierwszym się nawet chyba nie da. Sprawdź filmik i używaj Groovitrona na każdej nowej grupie, a wpadnie.

• Plusik 1
Opublikowano

U mnie to trofeum było zglitchowane i wpadło dopiero na ostatnim bossie jak użyłem groovitrona na wszystkich w jednym podejściu. Miej to na uwadze i na wszelki wypadek strzelaj nim w każdego kogo spotkasz, nawet jeśli wiesz że w poprzednim przejściu już go użyłeś na danym przeciwniku.

• Plusik 1
Opublikowano

skonczylem, cud miod malina ale dalej razi to co w tej czesci bylo najslabsze biorac pod uwage przyszle kontynuacje - fabula, liczylem ze przemieszanie ja z filmem troche ja ozywi i sprawi, ze bedzie ciekawsza, niestety dalej to kaszana (a poziom humoru przerywnikow bedacych fragmentami filmu karze mi wierzyc, ze to serio taki crap jak wskazuja recenzje)

Opublikowano

skonczylem, cud miod malina ale dalej razi to co w tej czesci bylo najslabsze biorac pod uwage przyszle kontynuacje - fabula, liczylem ze przemieszanie ja z filmem troche ja ozywi i sprawi, ze bedzie ciekawsza, niestety dalej to kaszana (a poziom humoru przerywnikow bedacych fragmentami filmu karze mi wierzyc, ze to serio taki crap jak wskazuja recenzje)

Poziom humoru filmu jest skierowany centralnie do nikogo. Nie może to bawić ani dzieciaków, bo ciężko im będzie zrozumieć, ani dorosłych, bo jest to maksymalnie żenujące.

Byłem na filmie i o ile po przejściu gry mam za(pipi)iste odczucia i bardzo mi się podobała, tak filmu nie poleciłbym nikomu. W kinie trójka różnych dzieciaków totalnie nie wiedziała o co w nim chodzi i była nim wręcz niezainteresowana, jedna para rodziców wyszła z dzieckiem gdzieś po pół godziny.

Opublikowano

Sony i ich dział filmowy to ostatnio taka kaszana, że masakra - porażka z Spidermanem, nowe Ghostbusters i klapa z filmem Ratchet&Clank. Chyba pierwszy przypadek, że gra jest lepsza niż film :D

Gość _Be_
Opublikowano

Chyba pierwszy przypadek, że gra jest lepsza niż film :D

Co? Chyba nie było jeszcze przypadku żeby film był lepszy od gry. Mowa oczywiscie o tych wszystkich egranizacjach.

Opublikowano

Sony i ich dział filmowy to ostatnio taka kaszana, że masakra - porażka z Spidermanem, nowe Ghostbusters i klapa z filmem Ratchet&Clank. Chyba pierwszy przypadek, że gra jest lepsza niż film :D

Sony nie ma nic wspólnego z filmem. Jedynie użyczyli licencji na Ratcheta.

Opublikowano

Jaki pierwszy przypadek? Gra zawsze była lepsza od jej egranizacji, nie kojarzę, żeby kiedykolwiek jakiś film na podstawie gry był choćby dobry. A co dopiero lepszy.

Opublikowano (edytowane)

Jaki pierwszy przypadek? Gra zawsze była lepsza od jej egranizacji, nie kojarzę, żeby kiedykolwiek jakiś film na podstawie gry był choćby dobry. A co dopiero lepszy.

pierwszy mortal kombat, na upartego prince of persia, nieco bardziej silent hill i mocno na upartego resident evil

tak w przedziale 6-7+/10

Edytowane przez nobody
Gość _Be_
Opublikowano

No i nadal potwierdzasz tezę macia, że gra zawsze lepsza niż egranizacja

Opublikowano

Ej wrôciłem na pierwszy lvl czyli Veldin aby zebrać karty i nie mogę wejść ponownie do tego miasteczka gdzie był samouczek. Jakieś rady?

Opublikowano

No i nadal potwierdzasz tezę macia, że gra zawsze lepsza niż egranizacja

ja piłem wyłącznie do tego fragmentu cytatu

nie kojarzę, żeby kiedykolwiek jakiś film na podstawie gry był choćby dobry.

Opublikowano

Balon,

A po co chcesz tam iść? Jedyne karty jakie tam są to komplet randomowych, więc nie potrzebujesz tego. Na NG będziesz mógł je zebrać jakby co.