Daffy 10 628 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Dubbing PL spoko ale niestety Clank i Quark to kilka poziomów niżej od oryginału. Reszta głosów okey. mendrek nigdy nie gral w zadnego innego ratcheta wiec primo jest zachwycony tym (bo to ogolnie super gierka choc nie najlepsza w serii) secundo nie przeszkadza mu dubbing (ktory jest ok ale do piet nie dorownuje zwlaszcza jak piszesz - clankowi i quarkowi) Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 To jest odnowiona wersja z ps2? Bo jest na promo i nie wiem czy nie kupić, a w sumie wszelkie remastery będę brał cyfrowo. To jest REMAKE, nie "remaster" - to całkowicie nowa wersja części pierwszej, nie myl z zestawem trzech części z PS2, które na PS3 wyszły w formie HD Classic. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Szkoda tylko, że ten remake nie ma pełnej zawartości oryginału i wyższego poziomu trudności (szczególnie w Challenge Mode). Mam nadzieje, że pokuszą się o zrobienie Going Commando i Up Your Arsenal (najlepszy Ratchet <3). Ostatnio obejrzałem film i dodatkowa scena podbiła hype na R&C3. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 No dobra koledzy, widzę, że sporo osób pisze, że nie ma deja vu, ale czy naprawdę dla kogoś kto wycalakował wszystkie części na poprzednich systemach nie będzie nudy i powrotu na stare śmieci? Cena kusi, ale w sumie to znów to co już było (niby). Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Ja wycalakowałem na PS2, potem ostro zmęczyłem remaster na PS3, a z Reduxem nie nudziłem się nic, a nic. Super gierka, świetna seria, genialny remake. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 marca 2017 Opublikowano 6 marca 2017 Wczoraj skończyłem Ratcheta, piękna, wciągająca przygoda, tak powinny wyglądać rimejki, absolutny must have dla każdego posiadacza PS4. Gra chodzi płynnie, i graficznie na PS4P i 4K HDR wyglada obłędnie. Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 17 grudnia 2017 Opublikowano 17 grudnia 2017 Prosiak na wstępie dostał pierwszą platynę. Nie dlatego, że dzbany mnie interesują, ale wymaxowałem wszystkie odsłony na PS2, splatynowałem trylogię na PS3 to i z sentymentu pojechałem remake. Jest wzorem odświeżenia nawiasem mówiąc. Świetna zabawa, choć nie tak długa jak oryginał. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 17 grudnia 2017 Opublikowano 17 grudnia 2017 Fajnie by było, gdyby zrobili też Going Commando i Up Your Arsenal, ale na to raczej nie ma co liczyć. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 17 grudnia 2017 Opublikowano 17 grudnia 2017 absolutnie nie, ja bym chcial zupelnie nowa czesc, fajny byl redux ale jednak dalej to absolutnie nie to samo co pelnoprawna nowa czesc Cytuj
szczudel 146 Opublikowano 18 marca 2018 Opublikowano 18 marca 2018 Hej Skończyłem R&C z plusa. Aktualnie ogrywam z synem 4for1 i już wiem, že będę chciał więcej. Ktore części z ps3 mają pełen polski dubbing? Widziałem, że Nexus. Ale któreś też? Kolejność ma znaczenie w jakiej są ogrywane? Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 18 marca 2018 Opublikowano 18 marca 2018 27 minut temu, szczudel napisał: Aktualnie ogrywam z synem 4for1 A powiedz mi - miałeś nówkę, czy dokupiłeś Network Pass? Bo w sumie ciekawi mnie, ile to kosztuje (i czy w ogóle jest opcja to kupić) - mam używkę i bez online platynki nie wbiję, więc... Cytuj
szczudel 146 Opublikowano 18 marca 2018 Opublikowano 18 marca 2018 Dostałem w plusie - czyli cyfrowka. Widzę, že tylko Nexus i Załoga Q. Szkoda, że nit Tools, Quest i Crack in time :\ Cytuj
zagul 326 Opublikowano 21 marca 2018 Opublikowano 21 marca 2018 Gdzie po zakończeniu mogę dobić lvl ŻUBRA (obecnie mam 7) i KOZONATORA (mam 8)? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 21 marca 2018 Opublikowano 21 marca 2018 Jedyny sensowny sposób to zaczęcie Challenge Mode i przejście jeszcze raz gry. Cytuj
zagul 326 Opublikowano 21 marca 2018 Opublikowano 21 marca 2018 22 minuty temu, Square napisał: Jedyny sensowny sposób to zaczęcie Challenge Mode i przejście jeszcze raz gry. Źle się wyraziłem, ukończyłem już Challenge Mode i nie wiem czy lepiej lecieć trzeci raz Story, czy jest inna metoda. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 21 marca 2018 Opublikowano 21 marca 2018 Najszybciej ulepsza się bronie na ostatnich poziomach. Spróbuj tej metody Albo wcześniejszy poziom Cytuj
zagul 326 Opublikowano 22 marca 2018 Opublikowano 22 marca 2018 (edytowane) Trochę innym, sporo dłuższym, ale się udało. Platyna wpadła Edytowane 22 marca 2018 przez zagul Cytuj
szczudel 146 Opublikowano 22 marca 2018 Opublikowano 22 marca 2018 Może kogoś to zainteresuje. Czytałem, że do Nexusa dodawali w pudelku Quest For Booty. Okazuje się, ze do cyfrówki na PS Store także. Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 22 marca 2018 Opublikowano 22 marca 2018 W pudełku była zdrapka czy wszystko na płycie? Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 28 marca 2018 Opublikowano 28 marca 2018 Gra choć cudowna, to nie siadła mi tak, jak pełnoprawne części, które ogrywałem praktycznie na premierę. Przydałaby się odpicowana do granic możliwości nowa opowieść z Ratchetem i Clankiem,.......................................i Qwarkiem w roli głównej. Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 29 marca 2018 Opublikowano 29 marca 2018 15 godzin temu, kazuyoshi napisał: Gra choć cudowna, to nie siadła mi tak, jak pełnoprawne części, które ogrywałem praktycznie na premierę. A to remake jedynki jest jakimś spin-offem, czy jak? To już bardziej niepełno(s)prawna jest All 4 One. Cytuj
szczudel 146 Opublikowano 29 marca 2018 Opublikowano 29 marca 2018 Nie pojmuje hejtu (nie twierdze, ze ty hejtujesz, ale czesto się spotyka negatywne opinie) na 4for1. Uwielbiam tą cześć. W swoim czasie miala rewelacyjną grafikę, klimat i gagi. Każde posiedzenie w co-opie kończy się istną bitwa o śrubki. Strzela sie fajnie i radosnie, szczególnie, że to nie twin stick shooter przy ustawionej na sztywno kamerze. Czego chcieć więcej od rodzinnej gry co-opowej? Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 29 marca 2018 Opublikowano 29 marca 2018 Nie no masz rację, ja również tego nie hejtuję, bo wiem, że All 4 One jest spoko w tym, czym miało być - po prostu jest to spin-off, a nie pełnoprawna część i do tego się tylko odniosłem (z małą złośliwością w postaci "S" w nawiasie - nie mogłem się powstrzymać) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi