Opublikowano 21 listopada 20168 l Dubbing PL spoko ale niestety Clank i Quark to kilka poziomów niżej od oryginału. Reszta głosów okey. mendrek nigdy nie gral w zadnego innego ratcheta wiec primo jest zachwycony tym (bo to ogolnie super gierka choc nie najlepsza w serii) secundo nie przeszkadza mu dubbing (ktory jest ok ale do piet nie dorownuje zwlaszcza jak piszesz - clankowi i quarkowi)
Opublikowano 21 listopada 20168 l To jest odnowiona wersja z ps2? Bo jest na promo i nie wiem czy nie kupić, a w sumie wszelkie remastery będę brał cyfrowo. To jest REMAKE, nie "remaster" - to całkowicie nowa wersja części pierwszej, nie myl z zestawem trzech części z PS2, które na PS3 wyszły w formie HD Classic.
Opublikowano 21 listopada 20168 l Szkoda tylko, że ten remake nie ma pełnej zawartości oryginału i wyższego poziomu trudności (szczególnie w Challenge Mode). Mam nadzieje, że pokuszą się o zrobienie Going Commando i Up Your Arsenal (najlepszy Ratchet <3). Ostatnio obejrzałem film i dodatkowa scena podbiła hype na R&C3.
Opublikowano 6 stycznia 20178 l No dobra koledzy, widzę, że sporo osób pisze, że nie ma deja vu, ale czy naprawdę dla kogoś kto wycalakował wszystkie części na poprzednich systemach nie będzie nudy i powrotu na stare śmieci? Cena kusi, ale w sumie to znów to co już było (niby).
Opublikowano 6 stycznia 20178 l Ja wycalakowałem na PS2, potem ostro zmęczyłem remaster na PS3, a z Reduxem nie nudziłem się nic, a nic. Super gierka, świetna seria, genialny remake.
Opublikowano 6 marca 20178 l Wczoraj skończyłem Ratcheta, piękna, wciągająca przygoda, tak powinny wyglądać rimejki, absolutny must have dla każdego posiadacza PS4. Gra chodzi płynnie, i graficznie na PS4P i 4K HDR wyglada obłędnie.
Opublikowano 17 grudnia 20177 l Prosiak na wstępie dostał pierwszą platynę. Nie dlatego, że dzbany mnie interesują, ale wymaxowałem wszystkie odsłony na PS2, splatynowałem trylogię na PS3 to i z sentymentu pojechałem remake. Jest wzorem odświeżenia nawiasem mówiąc. Świetna zabawa, choć nie tak długa jak oryginał.
Opublikowano 17 grudnia 20177 l Fajnie by było, gdyby zrobili też Going Commando i Up Your Arsenal, ale na to raczej nie ma co liczyć.
Opublikowano 17 grudnia 20177 l absolutnie nie, ja bym chcial zupelnie nowa czesc, fajny byl redux ale jednak dalej to absolutnie nie to samo co pelnoprawna nowa czesc
Opublikowano 18 marca 20187 l Hej Skończyłem R&C z plusa. Aktualnie ogrywam z synem 4for1 i już wiem, že będę chciał więcej. Ktore części z ps3 mają pełen polski dubbing? Widziałem, że Nexus. Ale któreś też? Kolejność ma znaczenie w jakiej są ogrywane?
Opublikowano 18 marca 20187 l 27 minut temu, szczudel napisał: Aktualnie ogrywam z synem 4for1 A powiedz mi - miałeś nówkę, czy dokupiłeś Network Pass? Bo w sumie ciekawi mnie, ile to kosztuje (i czy w ogóle jest opcja to kupić) - mam używkę i bez online platynki nie wbiję, więc...
Opublikowano 18 marca 20187 l Dostałem w plusie - czyli cyfrowka. Widzę, že tylko Nexus i Załoga Q. Szkoda, że nit Tools, Quest i Crack in time :\
Opublikowano 21 marca 20187 l Gdzie po zakończeniu mogę dobić lvl ŻUBRA (obecnie mam 7) i KOZONATORA (mam 8)?
Opublikowano 21 marca 20187 l Jedyny sensowny sposób to zaczęcie Challenge Mode i przejście jeszcze raz gry.
Opublikowano 21 marca 20187 l 22 minuty temu, Square napisał: Jedyny sensowny sposób to zaczęcie Challenge Mode i przejście jeszcze raz gry. Źle się wyraziłem, ukończyłem już Challenge Mode i nie wiem czy lepiej lecieć trzeci raz Story, czy jest inna metoda.
Opublikowano 21 marca 20187 l Najszybciej ulepsza się bronie na ostatnich poziomach. Spróbuj tej metody Albo wcześniejszy poziom
Opublikowano 22 marca 20187 l Trochę innym, sporo dłuższym, ale się udało. Platyna wpadła Edytowane 22 marca 20187 l przez zagul
Opublikowano 22 marca 20187 l Może kogoś to zainteresuje. Czytałem, że do Nexusa dodawali w pudelku Quest For Booty. Okazuje się, ze do cyfrówki na PS Store także.
Opublikowano 28 marca 20187 l Gra choć cudowna, to nie siadła mi tak, jak pełnoprawne części, które ogrywałem praktycznie na premierę. Przydałaby się odpicowana do granic możliwości nowa opowieść z Ratchetem i Clankiem,.......................................i Qwarkiem w roli głównej.
Opublikowano 29 marca 20187 l 15 godzin temu, kazuyoshi napisał: Gra choć cudowna, to nie siadła mi tak, jak pełnoprawne części, które ogrywałem praktycznie na premierę. A to remake jedynki jest jakimś spin-offem, czy jak? To już bardziej niepełno(s)prawna jest All 4 One.
Opublikowano 29 marca 20187 l Nie pojmuje hejtu (nie twierdze, ze ty hejtujesz, ale czesto się spotyka negatywne opinie) na 4for1. Uwielbiam tą cześć. W swoim czasie miala rewelacyjną grafikę, klimat i gagi. Każde posiedzenie w co-opie kończy się istną bitwa o śrubki. Strzela sie fajnie i radosnie, szczególnie, że to nie twin stick shooter przy ustawionej na sztywno kamerze. Czego chcieć więcej od rodzinnej gry co-opowej?
Opublikowano 29 marca 20187 l Nie no masz rację, ja również tego nie hejtuję, bo wiem, że All 4 One jest spoko w tym, czym miało być - po prostu jest to spin-off, a nie pełnoprawna część i do tego się tylko odniosłem (z małą złośliwością w postaci "S" w nawiasie - nie mogłem się powstrzymać)