Opublikowano 10 marca 20169 l Przypomni mi ktos ile czasu potrzeba bylo na ukonczenie pierwszej czesci ? Szczerze, juz nie pamietam.
Opublikowano 10 marca 20169 l Jezusku jak to się rusza i wygląda, totalny must have day one dla mnie i to za fucking 150zl
Opublikowano 10 marca 20169 l W końcu gra na PS4 która stawia na fun w tak wesołych barwach. Tego tej konsoli brakowało, na pewno się skuszę. Edytowane 10 marca 20169 l przez MYSZa7
Opublikowano 10 marca 20169 l Jezusku jak to się rusza i wygląda, totalny must have day one dla mnie i to za fucking 150zl Gdzie masz taką cene bo z tego co widzę to w sklepach normalną cene trzymają po 249zł preordery
Opublikowano 11 marca 20169 l Wygląda zacnie, lecz wydaje mi się iż grafa leciutko gorsza? ale to pewnie przez komprechę YT, więc olać to . Gameplay wygląda na przyjemny, mam nadzieję, że się nie zawiodę bo będzie to moje pierwsze spotkanie z Ratchetem i Clankiem. A za taką cenę to grzech nie wziąć ^_^ . Cyfra 145
Opublikowano 11 marca 20169 l No powiem, ze jak nigdy nie przepadalem za klimatem RaC tak ogladajac od niechcenia ten filmik dostalem kilka opadow szczeny.Zapowiada sie cos naprawde konkretnego
Opublikowano 11 marca 20169 l najgorsze jest to, ze taka perelka pewnie zniknie niezauwazona w morzu tytulow ktore wychodza w kwietniu i maju niewiarygodnie to wyglada, jako wielki fan serii po prostu mam namiot w spodniach
Opublikowano 11 marca 20169 l Jest film, jest niższa cena. Widać, że zależy im na tym, by marka dostała kopa do popularności i przyciągnęła nowych fanów, i mam szczerą nadzieje, że tak się stanie.
Opublikowano 11 marca 20169 l najgorsze jest to, ze taka perelka pewnie zniknie niezauwazona w morzu tytulow ktore wychodza w kwietniu i maju Na pewno nie, hype jest przecież ogromny i do tego jeszcze film w kinach. Ja myślę, że obok Uncharted to będzie najlepszy tytuł wiosny. No i w końcu PS4 zarządzi.
Opublikowano 11 marca 20169 l Twilight Princess HD też jest remakiem, a właściwie portem, bo zmian nie ma żadnych, a kosztuje 169 zł
Opublikowano 11 marca 20169 l Ja kupiłem z PSN - bardzo sie ciesze ,ze zagram w te znakomita gre. Po tylu latach i w tak fantastycznej oprawie bedzie to prawdziwa przyjemnosc
Opublikowano 11 marca 20169 l Niższa cena bo to remake, chyba logiczne nie? Nie? To nie jest remaster gdzie pare teksturek doszlifowali, tylko zrobiona od zera gra z nowym contentem. Pełna cena byłaby uzasadniona.
Opublikowano 11 marca 20169 l Cudnie to wygląda. Jak to będzie z filmem? Tzn. czy film będzie coś rozszerzał, czy też kupując grę na scenkach dostanę to samo, co w kinie?
Opublikowano 11 marca 20169 l Gra jest na podstawie filmu ktory jest na podstawie gry. Przynajmniej tak to tlumacza tworcy.