Skocz do zawartości

Ratchet and Clank Redux

Featured Replies

Opublikowano

Przypomni mi ktos ile czasu potrzeba bylo na ukonczenie pierwszej czesci ? Szczerze, juz nie pamietam.

• Odpowiedzi 715
  • Wyświetleń 122,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest też gameplay:  

• Pierwszy Ratchet był na 12 godzin a tu mają być nowe planety, bossowie itp. Nie widzę możliwości by gra miała 6 godzin.   Przy okazji, nowe screeny:            

• Ale dlaczego? Ja też jestem fanem oryginału (który ogrywałem na premierę za czasów PS2) a sam będę grał w PL. Uważam, że takie kreskówkowe tytuły nadają się idealnie pod dubbing. A czy Madagskar i Ep

Opublikowano

Jezusku jak to się rusza i wygląda, totalny must have day one dla mnie i to za fucking 150zl

Opublikowano

W końcu gra na PS4 która stawia na fun w tak wesołych barwach. Tego tej konsoli brakowało, na pewno się skuszę.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Jezusku jak to się rusza i wygląda, totalny must have day one dla mnie i to za fucking 150zl

Gdzie masz taką cene bo z tego co widzę to w sklepach normalną cene trzymają po 249zł preordery

Opublikowano

No to bajka, dzięki.

Opublikowano

Wygląda zacnie, lecz wydaje mi się iż grafa leciutko gorsza? ale to pewnie przez komprechę YT, więc olać to :P. Gameplay wygląda na przyjemny, mam nadzieję, że się nie zawiodę bo będzie to moje pierwsze spotkanie z Ratchetem i Clankiem. A za taką cenę to grzech nie wziąć  ^_^ . Cyfra 145

Opublikowano

No powiem, ze jak nigdy nie przepadalem za klimatem RaC tak ogladajac od niechcenia ten filmik dostalem kilka opadow szczeny.Zapowiada sie cos naprawde konkretnego

Opublikowano

Clanka w wersji PL dubuje ten typ co poprzednio?

Opublikowano

Trzeba przyznać wygląda pięknie :)

Opublikowano

najgorsze jest to, ze taka perelka pewnie zniknie niezauwazona w morzu tytulow ktore wychodza w kwietniu i maju

niewiarygodnie to wyglada, jako wielki fan serii po prostu mam namiot w spodniach

Opublikowano

Jest film, jest niższa cena. Widać, że zależy im na tym, by marka dostała kopa do popularności i przyciągnęła nowych fanów, i mam szczerą nadzieje, że tak się stanie.

Opublikowano

Niższa cena bo to remake, chyba logiczne nie?

Opublikowano

najgorsze jest to, ze taka perelka pewnie zniknie niezauwazona w morzu tytulow ktore wychodza w kwietniu i maju

Na pewno nie, hype jest przecież ogromny i do tego jeszcze film w kinach. Ja myślę, że obok Uncharted to będzie najlepszy tytuł wiosny. No i w końcu PS4 zarządzi.

Opublikowano

Ja kupiłem z PSN - bardzo sie ciesze ,ze  zagram w te znakomita gre. Po tylu latach i w tak fantastycznej oprawie bedzie to prawdziwa przyjemnosc

Opublikowano

Ja szukam pudełko i zostawiam w kolekcji. Za kilka lat syn sobie ogra.

Opublikowano

Niższa cena bo to remake, chyba logiczne nie?

Nie?

To nie jest remaster gdzie pare teksturek doszlifowali, tylko zrobiona od zera gra z nowym contentem. Pełna cena byłaby uzasadniona.

Opublikowano

Cudnie to wygląda.  :fsg:

Jak to będzie z filmem? Tzn. czy film będzie coś rozszerzał, czy też kupując grę na scenkach dostanę to samo, co w kinie?

Opublikowano

Gra jest na podstawie filmu ktory jest na podstawie gry.

Przynajmniej tak to tlumacza tworcy.