Opublikowano 16 marca 20169 l Pierwsza część była ze wszystkich najbardziej platformowa a najmniej strzelankowa. Jak będzie z Reduxem? Bo zdecydowanie wolę tą pierwszą formułę. Nawet w pierwszej części było mnóstwo strzelania mimo wszystko, jak dla mnie balans był OK, niech już nie robią z tego shootera z elementami platformówki
Opublikowano 18 marca 20169 l robi mi się lekki hajp na takie żywo kolorowe popierdółki tylko czemu to nie chodzi w 60 fps jak poprzednicy ;/
Opublikowano 19 marca 20169 l Zaczynam sie cieszyć, ze ominąłem Racheta na PS3. Właściwie to trochę "ograłem" tego z plusa, ale nie od początku i nie do końca. Teraz, jak na to patrze to dostaje rumieńców. Świetny klimat, szczególnie we dwójkę - będzie co-operacja ??? Edytowane 19 marca 20169 l przez iMEVEK
Opublikowano 19 marca 20169 l Zaczynam sie cieszyć, ze ominąłem Racheta na PS3. Właściwie to trochę "ograłem" tego z plusa, ale nie od początku i nie do końca. Teraz, jak na to patrze to dostaje rumieńców. Świetny klimat, szczególnie we dwójkę - będzie co-operacja ??? Nie słyszałem nic o kooperacji...
Opublikowano 19 marca 20169 l Poprzednie czesci mialy coopa, wiec czemu teraz ma byc inaczej? PS4 nie da rady?
Opublikowano 19 marca 20169 l np.: te odłamy gówna - czterech za jednego, o których normalni gracze nie chcą pamiętać.
Opublikowano 19 marca 20169 l Dobra, dobra.. tak tylko glosno myslalem. Nie wprowadzam juz zamieszania. Gra wyglada zacnie i w sumie brak coopa tez napawa, bo maja wiecej czasu na inne aspekty.
Opublikowano 20 marca 20169 l Które części miały co-opa? Chyba tylko All4One i wcześniej na PS2 Ratchet Gladiator.
Opublikowano 21 marca 20169 l To wyglada oblednie. Bede gral do utraty przytomnosci. Ciekawe czy trofki dadza inne.
Opublikowano 24 marca 20169 l Np. Euro Rtv Agd, sam chyba u nich wezmę, zwłaszcza, że mam kupony do nich E: Niestety kupon nie działa z tą grą Edytowane 24 marca 20169 l przez Arkady
Opublikowano 24 marca 20169 l PAnowie..ale gra z pss bedzie miala lektora cnie?? nie mam jak sobie sprawdzic..z gory dziena
Opublikowano 24 marca 20169 l Nie grałem w jedynkę, więc dla mnie to będzie zupełnie nowe doznanie z Ratchetem. Za 150 pudełko albo cyfrówka w premierę. Poezja
Opublikowano 25 marca 20169 l Nie grałem w jedynkęale jak to tak?Hihi...mam tak samo :-P jeszcze z dubbingiem to już wgl petarda tylko na pss nie ma info o wersji językowej a chciałem cebulę wyrwać :-( mógłby ktoś w spiilerze napisać czy dużo pojedynków z bossami było w oryginale??
Opublikowano 25 marca 20169 l Nie grałem w jedynkęale jak to tak?No wiem, ale na PS3 juz była za duża kupka wstydu i nie nadrobiłem.
Opublikowano 25 marca 20169 l Voytec a ty na PS2 nie grałeś? Szymek no w oryginale było trochę bossów (nie pamiętam już dokładni ile). Pamiętam też że jedynka była zdecydowanie najtrudniejszą częścią serii. Mam nadzieję że dadzą teraz wybór trudności aby wteterani Ratcheta nie przechodzili z zamkniętymi oczami (bo na poziom trudności jak z pierwowzoru nie ma co liczyć).
Opublikowano 25 marca 20169 l W pierwowzorze było 6 bossów wg wiki http://ratchet.wikia.com/wiki/Category:Ratchet_%26_Clank_bosses Co do poziomu trudności to ja wybieram najwyższy dostępny. Liczę, ze dadza jakieś wyczesane stroje w tej czesci, mój ulubiony to Aegis Mark V Armor z trójki.
Opublikowano 25 marca 20169 l Nie wiem czy jakieś poziomy trudności będą do wyboru, bo nie przypominam sobie aby taki wybór był w poprzednich częściach. Zresztą to było daaaawno, więc mogę się mylić.