Figuś 21 173 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Co do ulepszenia broni na max lvl to w Challenge Mode też są poziomy i dopiero wtedy wpadnie. No chyba, że wystarczy max ze zwykłego trybu. E: patrząc po trofeach to dopiero w Challenge Mode wpadnie ten dzban. Takie buty. Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 (edytowane) Pany to jest sens zbierać śrubki na potęgę i maksować bronie ile się da czy poczekać do challenge mode? To będzie taki new game+? Zostaną upgrade z normalnego przejścia? A co do trofi to potwierdzam, każda broń ma jeszcze opcję "omega" i wtedy jest ostateczny upgrade Edytowane 22 kwietnia 2016 przez Wesker Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Im bardziej będziesz miał ulepszone bronie to tym łatwiej będzie pod koniec gry. Challenge Mode to powiedzmy wyższy poziom gdzie można zakupić ulepszenia do broni (Omega), ale żeby tego dokonać to najpierw trzeba wbić maksa na broni (5?). Tam śrubki lecą jak szalone, bo jest mnożnik do zdobycia (brak obrażeń), ale ceny też są dużo wyższe. Jak dla mnie warto ulepszać sprzęt od razu, a nadmiar śrubek będzie na amunicję. Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Mam takie pytanko - widział ktoś już film? Bo jestem ciekaw ile wykorzystano cut-scenek z gry. A poza tym - świetna gra. Tego brakuje dzisiejszej branży - takich właśnie tytułów. Ciągle tylko zabijanie, smutne tematy, wojny itd. Tutaj jest platformówka, jest fajnie zrealizowana akcja z humorem, świetna narracja i sympatyczni bohaterowie. Co do oprawy graficznej to jest świetna (choć widać parę uproszczeń), natomiast pamiętajcie, że już NEXUS wyglądał bardzo dobrze i ten nowy to jest ewolucja graficzna a nie rewolucja. Cytuj
tomek1906 18 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Wspaniała gra! W starym dobrym stylu, aż nie chce się wyłączać! Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Mam takie pytanko - widział ktoś już film? Bo jestem ciekaw ile wykorzystano cut-scenek z gry. A poza tym - świetna gra. Tego brakuje dzisiejszej branży - takich właśnie tytułów. Ciągle tylko zabijanie, smutne tematy, wojny itd. Tutaj jest platformówka, jest fajnie zrealizowana akcja z humorem, świetna narracja i sympatyczni bohaterowie. Co do oprawy graficznej to jest świetna (choć widać parę uproszczeń), natomiast pamiętajcie, że już NEXUS wyglądał bardzo dobrze i ten nowy to jest ewolucja graficzna a nie rewolucja. Też tak sądziłem do momentu jak nie odpaliłem równocześnie Nexusa i nowego Ratcheta. Ogromna przepaść w jakości. Co jest dość zabawne bo tak jak mówisz - ItN wyglądał bardzo dobrze, choć przeszkadzało mi, że pozbawiony był tego "pixarowego" oświetlenia w cutscenkach, ktore miało Crack in Time. Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Voytec - przepaść to może ja bym tam nie powiedział, ale na pewno skok jest . Natomiast dalej to jest ewolucja. Dużo daje jakość samego obrazu, jednej klatki, która dopieszczona jest w 100% Tak czy owak - oby się fajnie sprzedało Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Teraz Ratchet a potem poproszę Crasha, Spyro, Sly'a i Jak'a w takiej formie jak ten tytuł Nie rozumiem jak szybko już niektórzy ukończyli grę, to trzeba dawkować! Ja wczoraj zacząłem i godzinę grałem intro obracając kamerę i oglądając widoczki i szczegóły. Liżę ściany (także te niewidoczne ) na maxa. Coś pięknego i tylko 60 klatek brakuje. 1 Cytuj
YETI 10 997 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 (edytowane) Crasha zapowiedzą na E3 zobaczycie, ostatnio kolejny raz oddział PS z jakiegoś kraju wrzucił na twitta grafikę z Crashem. Wczoraj był plan popykać w R&C i DSIII, skończyło się na tym, że prawie do 2 w nocy zbierałem śrubki, miód, miód i jeszcze raz miód. Ciekawe czy jest szanse na kolejną część R&C. PS. A co do tego wyścigu, wpadło tam wczoraj dużżżżżoooo srubek, po powtarzałem ten wyścig kilkakrotnie, ale mam tylko srebro. Edytowane 22 kwietnia 2016 przez YETI Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Mówicie o wyscigu na hoverboardzie? Zrobiłem wszystkie z marszu nie wiem co w nich było trudnego. No chyba, że są inne jeszcze oprócz tych pierwszych. Cytuj
YETI 10 997 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Innych chyba nie ma, mowa o tym co pisze Square, prawie zawsze jestem sekunde za pierwszym miejscem, a najlepsze jest to, że pierwsze czy drugie okrążenie mogę przejechać średnio, a w trzecim zawsze dojeżdżam do pierwszego. Przypomina to trochę oszukiwanie w pierwszym MotorStorm. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 No to przecież jakiś banał te wyścigi. Skacz z ramp i rób tricki wtedy masz więcej boosta i jechane. Czytałem, że w patchu mają obniżyć poziom trudności tych wyścigów lol. Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Wyścigi są łatwe, za pierwszym razem wpadły wszystkie, trzeba właśnie pamiętać o czesaniu tricków i o przyspieszeniach. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 A jakie macie czasy? Jak wspomniałem, do trofika jest 1:35 co na PS2/3 dawało pierwsze miejsce z tego co pamiętam, a tutaj mając 1:30 to drugie na pudle i tak kilka razy. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 (edytowane) Tu trzeba trafić. Ja też skończyłem często drugi z czasem poniżej 1:35. Ale wkońcu wpadło. Scinajcie zakręty skokiem na przyspieszeniu. Zrobiłem 1:28. I pamiętajcie aby po tym dużym skoku na ostatnim kółku mieć 2 boosty naładowane. Jeden odpalacie i zkaczenie z hopka w prawym zakręcie. Potem w powietrzu odpalacie 2 gi i lecicie aż do tej platformy po prawej stronie. Przyspieszenie na niej i do mety Edytowane 22 kwietnia 2016 przez Welna 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 @Square Nie wiem bo nigdy za pierwszym razem jak gram w grę nie zaglądam w pucharki. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 A jak ze sprzedażą? Poszło wsio? Widzę że patch już wydany i zassany. Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Jakieś niedobitki jeszcze zostały Duży ten patch? Bo dopiero w domu sprawdzę po 21 Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Do 30 klatek można szybko się przyzwyczaić, bajeczna grafika Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 O rządzeniu....z humorem Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 kwietnia 2016 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Kurczę czemu w tej grze jest tyle strzelania a tak mało platoformówkowania? A jak już to jest to banalne. Ehhhh Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Bo to gra Ratchet and Clank, a nie Giana Sisters? Z drugiej strony bez przesady, jest "trochę" skakania. Szczegôlnie w początkowych 3-4 światach gdzie jeszcze nie ma się wypasionych i dopasionych bronii. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 kwietnia 2016 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Bo to gra Ratchet and Clank, a nie Giana Sisters? Z drugiej strony bez przesady, jest "trochę" skakania. Szczegôlnie w początkowych 3-4 światach gdzie jeszcze nie ma się wypasionych i dopasionych bronii. Remake pierwszej części mogli coś pozmieniać. Ehhh Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Opublikowano 23 kwietnia 2016 Dzięki takim grom pokochałem konsole. W ogóle dziwne uczucie jak wrzucasz grę do PS4 i nie ma pierdyliard giga day one patcha. A jak już wyszedł patch to 80 MB. Chcę więcej takich gier, bo to kiedyś była esencja konsolowego grania. Chyba kupię sobie Nintendo 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi