Marczello 23 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 ok, pokonałem go. Jednak nie był tak trudny. Grunt to cierpliwość i odpowiedni dobór broni do przeciwnika Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 1 maja 2016 Opublikowano 1 maja 2016 Nie ma to jak zorientowani fani. - Jesteś fanem serii R&C? - Od dzieciństwa - I która część ulubiona? - albo pierwsza ToD albo trzecia CiT 2:28 https://www.facebook.com/PlayStationPolska/videos/1067832233284267/ Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 Square jakbym był złośliwy to napisałbym, że nie ma jak czytać takie coś. Komentowanie i rozpowszechnianie tego dalej to takie znęcanie siè nad słabszymi. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 Panowie osiągnięcie z kulą disco - to trzeba zrobić za 1 przejściem gry czy wpada też gdy połowe mobków "discujemy" na pierwszym przejściu, a połowe na challengu? W połowie pierwszego przejścia zorientowałem sie z tym trofikiem Jakieś tipy aby nie spalić tego trofika? Mobki łątwe do pominięcia? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 Może być w dwóch podejściach, za pierwszym się nawet chyba nie da. Sprawdź filmik i używaj Groovitrona na każdej nowej grupie, a wpadnie. 1 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 U mnie to trofeum było zglitchowane i wpadło dopiero na ostatnim bossie jak użyłem groovitrona na wszystkich w jednym podejściu. Miej to na uwadze i na wszelki wypadek strzelaj nim w każdego kogo spotkasz, nawet jeśli wiesz że w poprzednim przejściu już go użyłeś na danym przeciwniku. 1 Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 Nie zważając na trofeum, groovitrona i tak się powinno co chwilę używać, szczególnie na trudniejszych wrogów. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 Wpadło mi disco na drugim przejściu przy pierwszym bossie, już teraz chyba z górki Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 skonczylem, cud miod malina ale dalej razi to co w tej czesci bylo najslabsze biorac pod uwage przyszle kontynuacje - fabula, liczylem ze przemieszanie ja z filmem troche ja ozywi i sprawi, ze bedzie ciekawsza, niestety dalej to kaszana (a poziom humoru przerywnikow bedacych fragmentami filmu karze mi wierzyc, ze to serio taki crap jak wskazuja recenzje) Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 skonczylem, cud miod malina ale dalej razi to co w tej czesci bylo najslabsze biorac pod uwage przyszle kontynuacje - fabula, liczylem ze przemieszanie ja z filmem troche ja ozywi i sprawi, ze bedzie ciekawsza, niestety dalej to kaszana (a poziom humoru przerywnikow bedacych fragmentami filmu karze mi wierzyc, ze to serio taki crap jak wskazuja recenzje) Poziom humoru filmu jest skierowany centralnie do nikogo. Nie może to bawić ani dzieciaków, bo ciężko im będzie zrozumieć, ani dorosłych, bo jest to maksymalnie żenujące. Byłem na filmie i o ile po przejściu gry mam za(pipi)iste odczucia i bardzo mi się podobała, tak filmu nie poleciłbym nikomu. W kinie trójka różnych dzieciaków totalnie nie wiedziała o co w nim chodzi i była nim wręcz niezainteresowana, jedna para rodziców wyszła z dzieckiem gdzieś po pół godziny. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Sony i ich dział filmowy to ostatnio taka kaszana, że masakra - porażka z Spidermanem, nowe Ghostbusters i klapa z filmem Ratchet&Clank. Chyba pierwszy przypadek, że gra jest lepsza niż film Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Chyba pierwszy przypadek, że gra jest lepsza niż film Co? Chyba nie było jeszcze przypadku żeby film był lepszy od gry. Mowa oczywiscie o tych wszystkich egranizacjach. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Sony i ich dział filmowy to ostatnio taka kaszana, że masakra - porażka z Spidermanem, nowe Ghostbusters i klapa z filmem Ratchet&Clank. Chyba pierwszy przypadek, że gra jest lepsza niż film Sony nie ma nic wspólnego z filmem. Jedynie użyczyli licencji na Ratcheta. Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Sony i ich dział filmowy to ostatnio taka kaszana, że masakra - porażka z Spidermanem, nowe Ghostbusters i klapa z filmem Ratchet&Clank. Chyba pierwszy przypadek, że gra jest lepsza niż film Jaki pierwszy przypadek? Gra zawsze była lepsza od jej egranizacji, nie kojarzę, żeby kiedykolwiek jakiś film na podstawie gry był choćby dobry. A co dopiero lepszy. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 On raczej powiązał to z grą na podstawie filmu typu Captain America: The First Avenger czy Thor Tam faktycznie gra była gorsza od filmu Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 On raczej powiązał to z grą na podstawie filmu typu Captain America: The First Avenger czy Thor Tam faktycznie gra była gorsza od filmu A no z tej strony rzeczywiście Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 Sorki, od dupy strony to ugryzłem i zamotałem. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 4 maja 2016 Opublikowano 4 maja 2016 (edytowane) Sony i ich dział filmowy to ostatnio taka kaszana, że masakra - porażka z Spidermanem, nowe Ghostbusters i klapa z filmem Ratchet&Clank. Chyba pierwszy przypadek, że gra jest lepsza niż film Jaki pierwszy przypadek? Gra zawsze była lepsza od jej egranizacji, nie kojarzę, żeby kiedykolwiek jakiś film na podstawie gry był choćby dobry. A co dopiero lepszy. pierwszy mortal kombat, na upartego prince of persia, nieco bardziej silent hill i mocno na upartego resident evil tak w przedziale 6-7+/10 Edytowane 4 maja 2016 przez nobody Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 No i nadal potwierdzasz tezę macia, że gra zawsze lepsza niż egranizacja Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Ej wrôciłem na pierwszy lvl czyli Veldin aby zebrać karty i nie mogę wejść ponownie do tego miasteczka gdzie był samouczek. Jakieś rady? Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 No i nadal potwierdzasz tezę macia, że gra zawsze lepsza niż egranizacja ja piłem wyłącznie do tego fragmentu cytatu nie kojarzę, żeby kiedykolwiek jakiś film na podstawie gry był choćby dobry. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Balon, A po co chcesz tam iść? Jedyne karty jakie tam są to komplet randomowych, więc nie potrzebujesz tego. Na NG będziesz mógł je zebrać jakby co. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Pokazuje mi je na mapce i chciałbym wyczyścić całą. Taka nerwica natręctw w platformówkach 3d xD Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 No, ale nie dadzą Ci nic. Jak odpalisz NG to sobie zbierzesz. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 Zostalo mi tylko trophy za kule.disco. I nie wiem na kim go nie uzylem. A 3 ci raz narazie nie chce.mi sie przechodzic Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi