Ludwes 1 682 Opublikowano 24 kwietnia 2021 Opublikowano 24 kwietnia 2021 Tak na początku narzekałem, ale po jakimś czasie wróciłem i tak się wciągnąłem, że gram i nie mogę przestać. I chyba nawet wbiję platynę, bo mam ochotę na drugie przejście. W ogóle gry Insomniac są mega dobre. Pobawię się Ratchetem i sobie wrócę do Sunset Overdrive, bo to też dobra gierka. Aha, jakim chujem minęło 5 lat od premiery, a oni nie udostępnili tego Bouncera, który był dodawany tylko do zamówień przedpremierowych, dla każdego za darmo? No przecież tej broni już nie idzie żadnym sposobem dostać, a wygląda na elegancką rzecz Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Opublikowano 25 kwietnia 2021 A to dlatego w broniach jest 1 pusty slot Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Bouncer bardzo fajna broń, polecam Jak tylko odpalę PS3 i skończę ponownie A Crack in Time to wleci wtedy remake w 60 klatkach przed Rift Apart. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Ja wróciłem do wbicia platyny, co zrobiłem i z tydzień później zapowiedzieli 4K w 60 klatkach Niemniej przed Rift Apart sobie grę powtórzyłem razem z filmem co bardzo dobrze zadziałało, bo RA wjeżdża na premierę i nawet przeżyję ponad 3 stówy. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Ja dzisiaj zacząłem challenge mode i ulepszam sobie wszystkie bronie na maksa. Nie jest to idealna gra, ale nie mogę się oderwać. No cholera jasna - to pierwszy taki przypadek, że skończyłem grę i od razu zacząłem przechodzić ponownie. Tylko nie mogę coś wbić tego trofika za maksymalny mnożnik. Przy 17 czy 18 dostaję obrażenia i trzeba jechać od nowa Aha, tego Bouncera to im nie wybaczę. No co za idiotyczny pomysł. No kurde, byłbym nawet w stanie zapłacić im jakieś 5 zł za tę broń, co to Sony. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Opublikowano 25 kwietnia 2021 5 zł Dzisiaj skórki do Avengersów kosztują 50 zł a Ty chcesz im dać piątaka? Nie te czasy Ale co do mnożnika to się nie przejmuj. Jak Ci nie wpadnie podczas swobodnego grania, a myślisz o platynie to podczas grindowania broni jest kilka miejsc, w których nie da się tego nie wbić 1 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Opublikowano 25 kwietnia 2021 @Ludwes Z tego co pamiętam w tym Ratchecie jest nawet miejscówka gdzie non stop się respawnują przeciwnicy i można nabić spokojnie mnożnik. To jest pierwszy Ratchet w którego grasz? Jak tak to tylko wspomnę że moim zdaniem R&C 2 (na PS2 lub z kolekcji na PS3), Tools of Destruction i Crack in Time są o wiele lepsze od tej części. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Opublikowano 25 kwietnia 2021 DS jest jakoś wykorzystany po patchu? Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Dopiero jestem na Rilgar, to pewnie jeszcze samo wpadnie, a jak nie, to pewnie zrobię to w trzecim podejściu (bo i tak pewnie nie dam rady w tym drugim wszystkiego ulepszyć) na Aridii. To tu już miałem 18x i przez przypadek wpadłem do bagna @łom Nah, nie jest to mój pierwszy Ratchet. Przeszedłem już lata temu właśnie Crack in Time i Tools of Destruction. Obie fajne i za nic w świecie nie mogłem od nich oderwać. Również stawiam je wyżej od tego remake'u, ale i tak dobre gówno. Cytuj
Plugawy 3 682 Opublikowano 12 maja 2021 Opublikowano 12 maja 2021 Średnio mi ten Ratchet podchodzi ze względu na sposób rozwoju broni. Wcześniej przy każdym lvl up guna było od razu widac i czuć różnicę, a tutaj jest to słabo oddane i dopiero jak dopakowałem blaster na maks lvl to odczułem, że inaczej strzela, ale czy wygląda? Nie zauważyłem różnicy za bardzo strasznie mnie to demotywuje do gry bo aspekt lvlowania broni najbardziej mi podchodził w poprzednich częściacha a tutaj jest to skopane. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 12 maja 2021 Opublikowano 12 maja 2021 Hmm... ten system 5 leveli broni i jej zmiany dopiero na poziomie 5 (+upgrade za raritanium) jest już od Tools of Destruction albo i trzeciej części z PS2. Tylko w R&C2 był jeden upgrade który od razu zmieniał broń. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Bouncer jest dostępny za free w sklepie. Wcześniej był tylko dla preorderów chyba. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi