Skocz do zawartości

Ratchet and Clank Redux

Featured Replies

Opublikowano

graphic whore mode on

jezusieńku ja chce takie wstawki w reboocie.  :wub::s159:  

small_336577357.jpg

• Odpowiedzi 715
  • Wyświetleń 123,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest też gameplay:  

• Pierwszy Ratchet był na 12 godzin a tu mają być nowe planety, bossowie itp. Nie widzę możliwości by gra miała 6 godzin.   Przy okazji, nowe screeny:            

• Ale dlaczego? Ja też jestem fanem oryginału (który ogrywałem na premierę za czasów PS2) a sam będę grał w PL. Uważam, że takie kreskówkowe tytuły nadają się idealnie pod dubbing. A czy Madagskar i Ep

Opublikowano

oby nie spier.doli, uwielbiam ta serie i do mnie to jeden z 5 glownych must have na 2015

Opublikowano

Czym się różnie re-imagining od reboota?

Opublikowano

Chyba tym, że reboot to jakby wskrzeszenie serii na nowo, czyli stworzenie pierwszej części od podstaw, a re-imagining to zapożyczenia z pierwszej części, rozwiązania z pierwszej części, ale jakoś trochę inaczej podane (rozbudowane, zmienione, doszlifowane, ale będzie czuć, że to "stara, dobra" pierwsza część).

Opublikowano

wiele gier na PS2 i PS3 sprzedałem, ale ratchety sobie zostawiłem,................................dla potomności ^^'

Opublikowano
  • Autor

Ale oni napisali, że to nie remake, a nie nie reboot.

Opublikowano

Nowa część byłaby w pyte. Rebótowalny rimejk zalatuje mi trochę schabowym, który owszem, jest smaczny, ale jadłem go zeszłej Niedzieli.

Opublikowano

Ale oni napisali, że to nie remake, a nie nie reboot.

W jednym napisali, że nie remake, a w drugim, że nie reboot   :reggie:

Opublikowano

Mieszają z tym nazewnictwem. Szkoda też, że zdecydowali się do filmu i do nowej gry na ten design postaci z nowych części, jak dla mnie słabszy niż oryginalny.

Opublikowano

Re-imaginininining.  Dadzą grę jak z PS2i, a my sobie wyobrazimy tą za(pipi)istość :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

graphic whore mode on

jezusieńku ja chce takie wstawki w reboocie.  :wub::s159:  

small_336577357.jpg

Spoko, ja myślę, że osiągną taki poziom.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ciężko coś wywnioskować po tym screenie,jestem ciekaw kiedy dostaniemy jakieś konkretne info na temat tej gry.Pewnie E3

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

film ratchet and clank przesunieto na 2016 rok, przy okazji sylwek stallone dolacza do dubbingowej obsady

chyba nie musze dodawac co to znaczy automatycznie dla gry bo chyba w swietle tego newsa jest to raczej oczywiste...

Opublikowano

Gra jest również przesunięta (i bardzo dobrze, bo oznacza to większy budżet gry, Ratchet zasługuje na to)

Opublikowano

nom. tylko tego by brakowało by na fali filmu wyszedł w tym roku 4-6h tytuł jak spin off z 2008, czy Nexus z 2013. Seria tym bardziej na to zasługuje, bo od 6 lat nie wyszło nic naprawdę godnego uwagi. Liczę na solidne +10h kampanii. 

Opublikowano

Nie przejmuj się z potężnym DLC to osiągną na mięciutko ;-P a tak na serio skoro to ma być remake pełną gębą to skoro będziemy mieli długość rozgrywki taką samą co na PS2, no chyba że zamierzają dorzucić nowe levele, bronie itp. (człowiek by się na pewno nie pogniewał).

Opublikowano

reduxa robi jakis nowy oddzial insomniac w kooperacji z glownym? obilo mi sie o uszy

Opublikowano

ehhh szkoda ze 2016 :( jako fan platformerow nie posiadajacy wiiu cieszylem sie jak glupi na to, ze w tym roku zagram - to byla jedna z moich najbardziej oczekiwanych premier, na e3 pewnie jeszcze podbija moj hype bo ja pierwszy raz zaprezentuja :(