Square 8 710 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 No to słaby zabieg, bo ja się automatycznie zniechęcam jak to widzę. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 października 2015 Opublikowano 28 października 2015 Wygląda cudownie i grać pewnie będzie się tak samo. Must have się szykuje, szkoda, że to nie jakiś nowy tytuł tylko remake, ale i tak już nie pamietam jedynki sprzed 13 lat więc ok. Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 28 października 2015 Opublikowano 28 października 2015 Dobrze widziałem pod koniec nurkowanie ? Czy to tylko filmik ? Fakt faktem, że nie pamiętam nawet przerywniku związanego z nurkowaniem w pierwowzorze. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 28 października 2015 Opublikowano 28 października 2015 Było nurkowanie, nawet specjalny gadżet przeznaczony do tego. 1 Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 28 października 2015 Opublikowano 28 października 2015 Przechodziłem wersję na PS2 i PS3. Zabij mnie ale nie pamiętam tego w jedynce Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 Ale nawet jeśli by nie było nurkowania to co z tego skoro robią reboot całego uniwersum (stąd Nefarious) i np w jedynce nie bylo sekcji w których chodziliśmy Clankiem a teraz są. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 kuvaaa jacy znawcy, nie bylo plywania, teraz bluber, ze nie bylo sekcji z clankiem xDDDDDDDDDDDDDDD oczywiscie, ze w jedynce bylo plywanie i byly sekcje gdzie sterowalismy clankiem Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 kuvaaa jacy znawcy, nie bylo plywania, teraz bluber, ze nie bylo sekcji z clankiem xDDDDDDDDDDDDDDD oczywiscie, ze w jedynce bylo plywanie i byly sekcje gdzie sterowalismy clankiem Aż się wytłumaczę. Drogi Ficusiu to nie brak w obeznaniu Ratcheta ale słaba pamięć i przede wszystkim zbyt duża ilość gier na różnych platformach czego mój drogi nigdy nie doświadczysz. Nie rozumiem tej złośliwości ! Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 29 października 2015 Opublikowano 29 października 2015 ojj baloniku popusc powietrza bo dobrze wiesz, ze glownie chodzilo mi o blubera bo ten sie zawsze za wszechwiedzacego uwaza i ma szydere jak czegos ktos nie wie lub sie pomyli na razie glowna zmiana jest nefarious, gameplaye to na razie przemodelowane miejscowki ale niczego diametralnie nowego nie widzialem Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 (edytowane) no ale na uj się napinasz, tak jak mówi balon lat 12 temu grałem w pierwszego Ratcheta i zabij ale sekcji chodzenia małym Clankiem nie pamietam (bo nei chodzi mi o dużego clanka) pokaże mnie jakieś wideo bo jestem jak nie wierny tomasz teraz. Dla pełnego zrozumienia, chodzi mi o kawałek gameplayu od 0:49 w tym trailerze, nie przypominam sobie, żeby w jedynce była taka sekcja. Edytowane 30 października 2015 przez _Be_ Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 Tego z trailera nie pamiętam, ale były sekwencje z małym Clankiem Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 Cie ch,uj nie pamietam tego, anyway skleroza nie boli Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 duzy clank byl w dwojce, tam tez byly te wyscigi jak wipoeut, w trojce za nimi gre dali ta platformowke 2d z quarkiem fragment z malym clankiem z trailera reduxa to albo jakas nowa miejscowka albo ostro przemodelowali cos juz znanego Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 No mówie nie pamietam tego za ciul, ale też wydawało mi się, że małym clankiem w ogole się nie chodziło w jedynce ale jak widać zapomniałem o tym. Ficuś duży clank był też w jedynce Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Bardzo fajnie się to prezentuje, pomimo wielokrotnego ogrania jedynki na Czarnuli, potem wersji HD na Chlebaku, szykuje się zakup day one. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Kupujemy na potęgę zwłaszcza, że jest to mega produkcja z miodem wylewającym się z każdej strony. Wtedy może Sony pójdzie po rozum do głowy i zleci psom kolejnego Jaka i Daxtera, Sakerom Punchom prawowitego Slaja i zainteresuje się licencją na Bandicota, który jest najlepszą maskotką jaką Sony miało w ogóle. Crash to postać, którą w swej kultowości maskotkowej stawiam koło Mario i Sonica. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Z perspektywy Sony nie byłoby to "rozumne", bo dużo lepiej sprzedają się inne gry od Naughty Dog i Sucker Punch. Ale jest szansa na Sly Coopera od Sanzaru Games lub kogoś innego w okolicach premiery filmu kinowego (2017). W temacie Crasha Bandicoota coś się święci od dłuższego czasu. E3 2016. Wierzę. Cytuj
tomzacz 202 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Nie zapomnijcie o Spyro... i o Medievil! Jeśli się uda, to może zacznie się boom na platformówki? :O :o :o Cytuj
Gość Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Jak dla mnie "must have" 2016. Brakuje mi wyśmienitych platformówek. Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Must have! Też brakuje mi platformerów, remake MediEvil? Oddał bym wszystko. Takie tytuły jak crash,spyro,sly,ratchet,jak przechodziło się multum razy i fajnie byłoby aby ta generacja nie zapomniała o takich grach, dorzucam jeszcze takie perły jak Croc, Gex, ape escape Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Z perspektywy Sony nie byłoby to "rozumne", bo dużo lepiej sprzedają się inne gry od Naughty Dog i Sucker Punch. Ale jest szansa na Sly Coopera od Sanzaru Games lub kogoś innego w okolicach premiery filmu kinowego (2017). W temacie Crasha Bandicoota coś się święci od dłuższego czasu. E3 2016. Wierzę. Akurat ostatni Sly był bardzo dobry i mocno nawiązywał gameplayem do części z PS2. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi