Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Sonowiec wyścigowiec to by było, jakby Cuphead wychodziło na płycie. Kupić, ograć w weekend i do żyda. A skoro jedynym miejscem na preordera jest chyba marketplace, to na pudełko nie ma co liczyć
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Na blantmana to jest chyba kupić grę na premierę i sprzedać po przejściu w atrakcyjnej cenie zgadza się ale cyfrowo gry nie sprzedam;) taki observer czy get even też na premierę kupowałem ale cebulki z tego nie zrobię :)
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Biorę Day One. Takich gierek nigdy za wiele. Szkoda, że nie będzie pudełkowego wydania jak w przypadku Ori (chociaż podobno w USA gra jest dostępna w detalu).
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l No Ori ma pudełkowe wydanie można zamówić z amazona czy vgp więc w czym problem?
Opublikowano 24 września 20177 l Ta gra już wyszła? Bo w Golden joystick można już głosować na grę z zeszłego roku i podane jest cuphead xd
Opublikowano 24 września 20177 l http://www.gamesradar.com/goldenjoystickawards/ Forzy I Sea of thieves te, jeszcze nie ma.
Opublikowano 24 września 20177 l Z choinki się urwałeś? W takich głosowaniach często umieszcza się gry które nie miały jeszcze premiery. Rozdanie nagród odbędzie się w listopadzie i do tego czasu wyjdą wszystkie gry z listy w tym cuphead.
Opublikowano 25 września 20177 l Sea of thieves wychodzi w 2018. Edytowane 25 września 20177 l przez Kriss_Hietala
Opublikowano 28 września 20177 l Obejrzałem dzisiaj trochę przedpremierowych streamów i muszę przyznać, że gra wygląda i brzmi obłędnie :) Na standardowym poziomie trudności daje mocno w kość, ale na szczęście jest easy mode dla takich platformowych łamag jak ja. Nawet jeśli będzie to przygoda na kilka godzin, to i tak warto wspierać takie perełki. Najtaniej wychodzi preorder w regionie US: 20 dolców opłacone zdrapką ze stronki SEAGM, za którą zapłaciłem łącznie 78 zł.
Opublikowano 29 września 20177 l Wszyscy piszą ze poziom trudności wyje.bany w górę. Świetnie, biorę! Ciekawe jak z długością gry.
Opublikowano 29 września 20177 l Ponoć 20-25 h , awruk, tego to się nie spodziewałem. Liczyłem na max 5-7 h.
Opublikowano 29 września 20177 l też kupiłem ale żony na coopa nie namówię za trudne. Można coopa online ? :)
Opublikowano 29 września 20177 l Kupione. Ubiję jeszcze kilku bossów w FF XV i zanurzam się w ten przepiękny świat. Jakby ktoś się zastanawiał, ACG bardzo sprawnie opisał całość. W skrócie: bardzo dobra, bestialsko trudna (ale w uczciwy sposób) gra, która oferuje jedną z najprzyjemniejszych dla oczu szat graficznych na bieżącej generacji konsol.