Skocz do zawartości

Cuphead

Daddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tutaj nie masz co liczyć na dopakowywanie postaci, tylko na nauczenie się ruchów przeciwników i czyste zdolności manualne. Coś jak w Hotline Miami. Nie no, każdy szanujący się gracz powinien ograć Cupheada, bo to jest gra jedyna w swoim rodzaju.

Edytowane przez Rozi
  • 5 miesięcy temu...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Dobry nius, reakcje mi się skończyły wiec dam zaległego plusa później. Jak już wyjdzie na ps4 to zrobię saprajs Młodemu i też kupię mu tą gierkę. Lubi kreskówki, jakieś Robloxy, Brawl Starsy i pewnie wkurzy się poziomem trudności. Ale co tam, stary kiedyś przechodził Dizzy'ego ze Złotej Piątki bez straty życia to niech nowe pokolenie pozna co to hardkor.

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Czy gra wyszła w jakiejkolwiek fizycznej formie? Nie mogę znaleźć żadnego info na ten temat.

a DLC to fantastyczna wiadomość :fsg:

Ma wyjść na switcha, od razu z dlc.

Opublikowano

Przez brak innych platform nigdy nie ogralem cupheada i gdzies juz sie dawno pogodzilem z braku tego tytulu ps4. Czekalem na sequel (ktory jesli wyjdzie to pewnie na kolejna generacje) i ta dzisiejsza plotka jest dla mnie zupelnie niespodziewana i swietna informacja. Poleci nawet cyfra (pomimo tego ze jestem zdecydowanym zwolennikiem fizykow). Niestety jestem w trakcie domowego "wyzwania" gdzie za kazde przeklenstwo wplaca sie 5 ziko. Chyba musze juz powoli rozgladac sie za jakims malym kredytem :D

Opublikowano

Jakby jutro wyszedł ten dodatek, to :obama: Będzie powód, aby odpalić Xgnoja.

Opublikowano

No niestety fhoia przygraliscie i nici na razie z dlc... "wyjdzie jak bedzie gotowe". Natomiast trailer wersji PS4 - out now

20 baksow