messer88 6 436 Opublikowano 28 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2020 Łeee to bez dlc teraz? A sam trailer taki dość średni jest bym powiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 29 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2020 Gierka wyszła już na 3 platformę, a wersji pudełkowej na Xboxa/Switcha/PS4 nadal nie ma czy czegoś nie wiem? Od dawna obiecuję sobie zagrać, ale czekam na to pudełko, czekam, czekam i chyba muszę się już poddać i wziąć wersję cyfrową. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2020 Pudełkowcy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 29 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Rozi napisał: Pudełkowcy? Skąd ten hejt? Niektórzy lubią pokazywać gościom swoją kolekcję kolorwych pudełeczek z grami dla dzieci. Coś jak domowa biblioteczka stulei. Edytowane 29 lipca 2020 przez Paolo de Vesir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 829 Opublikowano 29 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2020 21 minut temu, marcinwks napisał: Gierka wyszła już na 3 platformę, a wersji pudełkowej na Xboxa/Switcha/PS4 nadal nie ma czy czegoś nie wiem? Od dawna obiecuję sobie zagrać, ale czekam na to pudełko, czekam, czekam i chyba muszę się już poddać i wziąć wersję cyfrową. Będzie jak wyjdzie dlc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2020 Teraz, Paolo de Vesir napisał: Skąd ten hejt? Niektórzy lubią pokazywać gościom swoją kolekcję kolorwych pudełeczek z grami dla dzieci. Niezagranie w zayebistą grę, bo nie wyszła w pudełku - na to jest hejt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 29 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2020 9 minut temu, Rozi napisał: Niezagranie w zayebistą grę, bo nie wyszła w pudełku - na to jest hejt. Komentarz miał charakter humorystyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 29 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2020 5 godzin temu, marcinwks napisał: Gierka wyszła już na 3 platformę, a wersji pudełkowej na Xboxa/Switcha/PS4 nadal nie ma czy czegoś nie wiem? Od dawna obiecuję sobie zagrać, ale czekam na to pudełko, czekam, czekam i chyba muszę się już poddać i wziąć wersję cyfrową. Ja pewnie wezmę cyfrówkę, a jak LRG wypuści pudełko (taka mam nadzieję) to i tak kupię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 29 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2020 (edytowane) 6 godzin temu, Rozi napisał: Niezagranie w zayebistą grę, bo nie wyszła w pudełku - na to jest hejt. A to widzisz ja robię jeszcze inaczej. Kupuje grę w cyfrze plus pudełko w folii nóweczka nieśmigana. Ogrywam sobie cyfrę a pudełeczko w folii ląduje na półeczce Jestem team cyfra czy team pudełka? A może team chory poyeb :o Oczywiście nie dotyczy to wszystkich gier ale w zasadzie każdy indyk plus trochę giereczek AAA Czekam na hejt! Edytowane 29 lipca 2020 przez Ryo-San 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 29 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2020 3 godziny temu, Wredny napisał: Ja pewnie wezmę cyfrówkę, a jak LRG wypuści pudełko (taka mam nadzieję) to i tak kupię Wydaję mi się, a wręcz jestem pewny, że to nie ukaże się wydawnictwem LRG, a normalnym, sklepowym drukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 30 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2020 12 godzin temu, Ryo-San napisał: A to widzisz ja robię jeszcze inaczej. Kupuje grę w cyfrze plus pudełko w folii nóweczka nieśmigana. Ogrywam sobie cyfrę a pudełeczko w folii ląduje na półeczce Jestem team cyfra czy team pudełka? A może team chory poyeb :o Oczywiście nie dotyczy to wszystkich gier ale w zasadzie każdy indyk plus trochę giereczek AAA Czekam na hejt! Zdecydowanie 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 752 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 nara 4 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 Tyle zgonów to ja chyba na pierwszym Run & Gun zaliczę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 Pierwsze jest łatwe. Najgorsze było bez wątpienia to z rybami, krewetkami i ośmiornicami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 Cudownie, że jest ruch, ale człowiek i tak się łudzi że któryś z nowych postów to będzie potwierdzenie DLC :(( Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 Szkoda, że ten death count zjebany jest i nie zalicza retry Więc wyniki nic nie warte są. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 752 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 Spoko, to nie kompetiszyn. Retry czesto uzywalem po np. jednym trafieniu na poczatku levela, no ale to nie zgon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 Spokojnie, typ wbił platynę w Cupheadzie. To jest coś. Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 (edytowane) No wiem, wiem. Retry to i tak konieczność jak chcesz maksować rangi na bossach. edit: No, ale mogli dodać osobny counter do tego. Edytowane 5 sierpnia 2020 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 (edytowane) 24 minuty temu, Voytec napisał: Spokojnie, typ wbił platynę w Cupheadzie. To jest coś. Szacun Szacun oczywiście za platynke w tej hardcorowej gierce ale jednak z @Nyusię do końca nie zgodzę bo jednak retry to mimo wszystko zgon. Tak jak wipe w grach online (bo tam nie ma retry) Po jakimkolwiek whipe'ie drużyny żadna aktywność nie zostanie zaliczona jako flawless. Dlaczego? bo nastąpił zgon Edytowane 5 sierpnia 2020 przez Ryo-San 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 752 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 No spoko, mnie to rybka. Retry uzywane i tak na samym poczatku levela, a zgony zazwyczaj pod koniec. Ale wrzucilem jako ciekawostke, nie zeby sie masturbowac nad soba, moze lekko pochwalic. W kazdym razie wspaniala gra i czekam na dlc, wiadomo jak dlugie powinno byc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 (edytowane) 15 minut temu, Nyu napisał: Retry uzywane i tak na samym poczatku levela, a zgony zazwyczaj pod koniec. Wiesz chodzi mi o to że takie retry to po prostu wcześniejszy zgon bo szkoda czasu czekać do końca levelu. Gdybyś nie zrobił retry na początku to i tak byś zginął na końcu. Oczywiście napiszę to jeszcze raz - mega szacun za zcalakowanie tej chorej gry. Ja też będę walczył ale pewnie się odbije od któregoś bossa co do DLC to jak widzisz każdy czeka a tu po prostu temat odżył bo gra wyszła na PS4. Myślę że jak już wydali to na wszystko co się dało to pewnie teraz będzie focus nad DLC a może i wjadą od razu z dwójką. Edytowane 5 sierpnia 2020 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 Tak jak napisał ryo. Retry powinno być liczone jako zgon. Po prostu zjebali ten licznik i tyle. Mogli zrobić counter na wzór celeste i wszytko czarno na białym by było. Anyway, jestem ciekawy jak u mnie będzie to wyglądać po calaku. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi