YETI 11 042 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca Jak się ma poziom trudność w dlc do podstawki? Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca Jest zdecydowanie trudniej. Ostatnio maksowalem acziwmenty w coopie i mialem o wiele wiekszy problem. Bossowie są podkręceni na maksa, mnóstwo przeszkadzają, chaos, trzeba miec oczy dookoła głowy i sporo refleksu. Tak, grałem Chalice (łatwiejsza postać). Świeżo po przejściu podstawki może być na pewno łatwiej. Poziom trudności to taki 3 wyspa, ale na extreme. Cytuj
Rozi 642 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca E no już nie przesadzajmy aż tak, jest trudniej, ale nie powiedziałbym, że zdecydowanie trudniej. A grałem Cupheadem. Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca Mój dziewięcioletni syn przeszedł, więc do ogarnięcia Cytuj
giger_andrus 3 144 Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca (edytowane) Jeden boss z dodatku jest wyraźnie trudniejszy od reszty (expert). Poza tym poziom trudności jest podobny / troszkę wyższy, ale za to masz Chalice. Edytowane 18 lipca przez giger_andrus Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 18 lipca Opublikowano 18 lipca Mnie zrobienie S wymęczyło bardziej niż jakikolwiek Boss w podstawce. PS. Emotka clowna za wyrażenie swojej - nieinwazyjnej - opinii? Kłaniam się nisko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi