Szermac 2 643 Opublikowano 5 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2022 39 minut temu, Bzduras napisał: Za 31zł to ten dodatek brzmi jak kradzież i czuję się brudny, że zapłaciłem za niego tylko tyle. Co dopiero czujesz jak grasz w największe hity z GP Ale bez kitu ten DLC to chyba drugi najlepszy płatny dodatek zaraz po The Old Hunters do Bb. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2022 Niech się ustawią w kolejce za dodatkami do wiedzmina 3 i gta 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 385 Opublikowano 5 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2022 39 minut temu, cotek napisał: Co dopiero czujesz jak grasz w największe hity z GP Wtedy CZUJĘ DUMĘ TYLKO XBOX Nie, no szacunek, w dobie szalejacych cen na w zasadzie wszystko tutaj małe studio za tak duży nakład pracy prosi o skromną kwotę. Klap, klask, czapka z głowy! Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 643 Opublikowano 5 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2022 (edytowane) True, zagrałbym w takiej stylistyce w jakąś Metroidvanie, albo w ogóle w Cupheada z większą ilością platformowania i eksplorowania Edytowane 5 lipca 2022 przez cotek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 829 Opublikowano 5 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2022 20 minut temu, cotek napisał: True, zagrałbym w takiej stylistyce w jakąś Metroidvanie, albo w ogóle w Cupheada z większą ilością platformowania i eksplorowania Taka grę to by chyba nie 5 a 20 lat robili 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 5 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2022 Zastanawiam się co będzie następne u autorów, bo raczej wątpię aby dalej próbowali się w tym stylu. No i czy w ogóle będą jeszcze coś robić, ostatecznie trafili już do panteonu branżuni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 5 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2022 Fajnie ze DLC daje rade. To teraz trzeba wrócić do podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 5 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2022 No ja miałem przejść podstawkę dla fajnej przypominajki przed dodatkiem, tylko kurde to nie będzie takie łatwe przejść podstawkę hehe. Mimo że teraz po premierze to człowiek wie, że niektóre kombinacje broni i akcesoriów czynią Cupheada właściwie inną grą, to nawet z nimi od smoka zaczyna się lekka górka hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 294 Opublikowano 26 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2022 (edytowane) W dniu 5.07.2022 o 16:49, Paolo de Vesir napisał: Zastanawiam się co będzie następne u autorów, bo raczej wątpię aby dalej próbowali się w tym stylu. No i czy w ogóle będą jeszcze coś robić, ostatecznie trafili już do panteonu branżuni. Ja bym nie liczył, że zrobią cokolwiek innego. Grę robiło chyba dosłownie parę osób, nie mówiąc o tym, że założyciele zastawiliśmy cały swój majątek, by w ogóle dokończyć produkcję (zanim jeszcze MS dołożył się do finansowania). Teraz pewnie będą po prostu czerpać profity z gry i DLC. Może kiedyś zrobią kolejny dodatek, ale w zupełnie inną grę nie wierzę biorąc pod uwagę ile robili Cuphead, a później dodatek. Na stronie studia jest 15 osób. Trzeba też pamiętać, że sam dodatek został też opóźniony o całe 2 lata, miał wyjść w 2020 r. Ostatnio kupiłem podstawkę, dodatkowy bonus, że na X'a jest Play Anywhere, więc mogę grać też na PC, dzisiaj mogłem godzinkę pograć i bardzo mi się podoba, zarówno pomysł jak i realizacja. Edytowane 26 lipca 2022 przez SnoD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 28 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2022 To co myślisz, że zwolnią te 15 osób i zamkną biznes? Nie wydaje mi się. Gra przyjęła się bardzo dobrze, studio ma renomę i dobrą opinię u graczy. Spodziewałbym się nowego, zupełnie innego projektu, ale też opartego mocno o animację. Może coś w klimacie anime/kreskówek albo może przygodówkę zrobioną w stylu stop-klatek. Nie wiem, ale nie wierzę w zamknięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 30 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2022 Nie no, w wywiadach producentka mówiła raczej normalnie o tym, że będą robić następną grę i mają różne pomysły. "Na pewno kochamy animację 2D, kochamy rysowanie, ale poza tym, wszystko jest możliwe". Może im to zajmie 10 lat, ale studio się obecnie nie rozwiązuje mdr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 29 września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 września 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 833 Opublikowano 29 września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 września 2022 No w końcu, kupie ponownie w pudle z miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 29 września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 września 2022 Zajebiście. Co prawda na XBOXa już chyba nawet było pudełko (tyle że bez płyty w środku - coś jak z PUBG), ale teraz będzie na serio. Kupuję na PS4, choć do gry wracać juz nie zamierzam - za duży hardkor dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 082 Opublikowano 29 września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 września 2022 Tylko dwa lata opóźnienia Teraz mogę kupić, bo cyfrą to się brzydzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 30 września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 września 2022 to ja już od 5 lat zbieram się, żeby w to zagrać? nieźle Chociaż z Ori mam podobnie, zakochałem się w tych grach od pierwszych zapowiedzi, ale przez brak odwagi nawet nie włączyłem XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 11 października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 października 2022 9 grudnia wychodzi w pudełeczku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 288 Opublikowano 11 października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 października 2022 Tylko nigdzie nie mogę narazie znaleźć pre ordera Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 11 października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 października 2022 @elvis004 tutaj masz np. https://gamefinity.pl/szukaj?s=cuphead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 086 Opublikowano 17 stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 Postawiłem sobie za cel zdobycie platyny w Cuphead więc siłą rzeczy gra siedziała w napędzie konsoli przez jakiś czas. I okazało się, że przez ten właśnie czas ... stworzyłem potwora. Mój ośmioletni syn doszedł do zadziwiającego poziomu, dzięki czemu platyna stała się troszkę łatwiejsza dla mnie -_- Ostatnim trofeum (akurat w dodatku Delicious Last Course) było pokonanie bossa na poziomie expert z rangą S (czyli generalnie najtrudniejsze co da się zrobić w grze). Któregoś dnia wstałem rano i mówię synowi: "Zagraj sobie chwilę póki ja robię kawę a następnie siądę do tego trofeum". A ten co robi ? Wbija ostatnie trofeum na moich oczach O.O a staremu kopara opada. Oczywiście filmik na pamiątkę. Kilku innych bossów też nagrałem jakby ktoś potrzebował. Cuphead 10/10, jak ktoś nie grał to pała. 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 a wiec po to sa te cale "gowniaki' szacun dla mlodego 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 Szacunek, ja się trochę namęczyłem z podstawką, żeby zrobić A+, a DLC wydaje się jeszcze trudniejsze, albo wyszedłem z wprawy Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 829 Opublikowano 17 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2023 4 godziny temu, giger_andrus napisał: Postawiłem sobie za cel zdobycie platyny w Cuphead więc siłą rzeczy gra siedziała w napędzie konsoli przez jakiś czas. I okazało się, że przez ten właśnie czas ... stworzyłem potwora. Mój ośmioletni syn doszedł do zadziwiającego poziomu, dzięki czemu platyna stała się troszkę łatwiejsza dla mnie -_- Ostatnim trofeum (akurat w dodatku Delicious Last Course) było pokonanie bossa na poziomie expert z rangą S (czyli generalnie najtrudniejsze co da się zrobić w grze). Któregoś dnia wstałem rano i mówię synowi: "Zagraj sobie chwilę póki ja robię kawę a następnie siądę do tego trofeum". A ten co robi ? Wbija ostatnie trofeum na moich oczach O.O a staremu kopara opada. Oczywiście filmik na pamiątkę. Kilku innych bossów też nagrałem jakby ktoś potrzebował. Cuphead 10/10, jak ktoś nie grał to pała. Nie ma się czemu dziwić - my w jego wieku graliśmy w nawet trudniejsze gry na co dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 18 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2023 @XM. jest w tym dużo prawdy. Ale teraz fajnie jest to widzieć i doświadczyć z nowej perspektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 829 Opublikowano 18 stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2023 Nie no, pewnie. Ja bym się cieszył jakby mój młody wymiatał w cupheada, a nie grał np. w jakiś psi patrol. Kiedy konto na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi