Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Przed chwilą trafiłem, słyszliście o tym wcześniej? wiemy coś kiedy premiera?

jak to fajnie wygląda

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie widze tutaj grafiki? Dojdzie w paczu?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

dokładnie bo za 10 lat będzie uzbierana duża kolekcja gier

wymieńcie mi te wszystkie niesamowite killery jakie wychodziły w pierwszym roku poprzednich generacji?

pamięta ktoś? były jakieś kiellry?

no właśnie...

zdarzało sie że była 1-2 dobre gry w pierwszym roku funkcjonowania danej konsoli, ale przecież nawiększe hity i większa ich ilość pojawiały sie zawsze dopiero po paru latach

przypominam że np PS2 która była jedną z lepszych konsol ever i miała ogromną biblioteke świetnych gier na premiere dostała coś takiego

fantavision-ps2+fireworks+game+puzzler.j

oczywiście graficznie to robiło wrażenie po przesiadce z PSX, ale gameplayowo to były jakieś strasznie proste puzzle, prostrze niż tetris

i co czy ludzie krzyczeli "o boże co za syf! dla nich tylko grafika sie liczy! gameplayowo padaka! co za gówno obesrane!"

nie krzyczeli bo nie mieli tak nasrane we łbach jak dziś

ogarnijcie sie i nie oceniajcie generacji po roku od premiery

Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innych sprzętów (Dead or Alive 2, Crazy Taxi...), ale nie było sytuacji typu ślinienie się do Trine 2 konwertowanego z PC czy innego szrotu dostępnego od lat na innych platformach. Gdyby takie indyki zaserwowano w 2000 roku w pudełkach, byłoby zgrzytanie zębami, a teraz wszyscy dają się dymać koncertowo.

Insynuowanie jakoby PS2 miało kiepski launch jest słabe - dopiero przy PS3 i PS4 ktoś upuścił piłeczkę. Co z retaili było na PS4? Gry od EA, Ubi, a z 1st party Knack i Killzone? Świetnie! Gdzie czasy supportu Namco, Konami i Capcomu na starcie? Tekken Tag, Street Fighter, Dead or Alive 2, Guilty Gear, Kengo praktycznie na start konsoli - raj dla miłośników bijatyk. Co jest teraz? Injustice? Guilty Gear tylko w Japonii? O genialnych grach takich jak Onimusha nie wspominam nawet.

PS2 było konsolą, o której się marzyło. PS4 to modny gadżet.

Opublikowano

Paweł zeszmacił konsolowców. Pierwszy rok kloca tez świetny. Prey, Grears of War, Dark Messiah, Condemned, Call of Duty 2. Czuć było przeskok z pierwszego Xboxa. Obecne konsole, to porażka.

A PS2 oprócz gier wymienionył przez Pinga, miało też killery pokroju MGS2, Devil May Cry czy Silent Hill 2. Piszę tu o pierwszym roku generacji. Patrzę teraz na obecną sytuację i dostaję raka.

Edytowane przez Majin Buu

Opublikowano

Beka jak ktoś grał w Sunseta i dalej twierdzi, że to gra dla której warto kupić xboxa. Takie upieranie się na siłę, że coś jest fajnego na tę konsolę oprócz Forzy xD

Edytowane przez Stunik

Opublikowano

Sunset  to gra dla której warto kupić xboxa.

Zdecydowanie.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

10682196_788442747889885_878258711747776

A wiec to sa ci wasi baroni gamingu? :reggie:

A czy baroni, którzy nadkonsolę mają w salonie, chodzą pograć do centrum handlowego?

Nie, to xboty przyszły popatrzeć, jak wygląda nowa generacja.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Sunset to gra dla której warto kupić xboxa.

Zdecydowanie.
Potwierdzam.

@Lem - to na pewno nie boty, nie maja ze soba poduszek. Przy tej plejstejszynowej plyciznie gameplayu mozna co najwyzej latwo zasnac :reggie:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Sunset  to gra dla której warto kupić xboxa.

Zdecydowanie.

Potwierdzam.

To jest nas juz trzech.

Opublikowano

Właśnie ogrywam po raz pierwszy najlepszą grę video lat 90., pozdrawiam ludzi grających w szroty na, jak to powiedział PINGOVIRON, gadżecie PS4.

Opublikowano

W sensie jaką Etam5?

Opublikowano

W sensie jaką Etam5?

To chyba oczywiste. :reggie:

Stwierdziłem, że skoro zarówno ja, jak i ta gra mają 20 lat w tym roku, to wreszcie muszę zagrać. No i teraz nie moge się oderwać.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Może w styczniu zapowiedzą SO na peceta. Taka gra w 60 fpsach... Oh my.

Opublikowano

Ping pięknie Wam to wszystko wytłumaczył. Plusiki od teraz do konca roku.

Opublikowano

ping konsolowy testo, czekam na więcej

Opublikowano

ping na(pipi)ia bomby prawdy , obecnie te szroty nie maja prawa nosic miana konsoli , to jakies pcty dla ubogich z podzespolami z srodkowej Ugandy na ktore rzucaja chlam

Opublikowano

W sensie jaką Etam5?

To chyba oczywiste. :reggie:

Stwierdziłem, że skoro zarówno ja, jak i ta gra mają 20 lat w tym roku, to wreszcie muszę zagrać. No i teraz nie moge się oderwać.

Level design daje radę co nie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.