Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

nie fikaj bo wrzuce zdjecie lub gifa z drivecluba

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Panowie (mowie o graczach nie kazulach), czy jestescie na to gotowi? CZY JESTESCIE GOTOWI? Fanom Soulsow radze wypic melise przed kliknieciem w spoiler. Rak z przerzutami do sasiadow gwarantowany!

2gPCKL5.png

v9qEPZ.gif

Opublikowano

ty lepiej sie wytlumacz sie Bansai czemu dzialasz aktywnie na dwoch forach i nasze kochane psx extreme cie nie zadowala w pelni :dog:

Opublikowano

Co te Sony robi z ludźmi, to ja nie wiem...

- horror ?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

@Fiś

2 posty na miesiac nie nazwalbym aktywnym udzielaniem sie. xD Ale kiedys faktycznie tam siedzialem, pozniej na szczescie odkrylem forumka. Teraz tylko lubie tam wchodzic i znajdywac rodzynki, wiesz, taka internetowa wyprawa na lowy, ale zamiast na zwierzyny czy ryby, poluje na rodzynki.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

To tak jakby spać z dwiema kobietami

inni mogą zazdrościć

Opublikowano

inni mogą zazdrościć

photo-54510.png?_r=1424046513

Opublikowano

ex4ct, no nie do konca, jak wchodzi na te dwa fora i widzi takiego posta jak powyzej, to tak jakby wzial do lozka 2 kobiety, a jedna okazala sie facetem :(

Edytowane przez Copper

Opublikowano

No, czasem trafi sie taki grubszy rodzyn jak ten wyzej i trzeba sie z onkologiem na wizyte umawiac.

Opublikowano

ja tam od lat lurkuje (konta nie mam) tematy o roznych odlonach pesa bo u nas na forumku w tych tematach od lat jest echo, a tam kazda oslona ma po 100 stron i od niektorych uzytkownikow to mozna raka dostac, powaga to forum ze srednia wieku under7

Opublikowano

ex4ct, no nie do konca, jak wchodzi na te dwa fora i widzi takiego posta jak powyzej, to tak jakby wzial do lozka 2 kobiety, a jedna okazala sie facetem :(

XD

Fakt

Opublikowano

Panowie (mowie o graczach nie kazulach), czy jestescie na to gotowi? CZY JESTESCIE GOTOWI? Fanom Soulsow radze wypic melise przed kliknieciem w spoiler. Rak z przerzutami do sasiadow gwarantowany!

2gPCKL5.png

v9qEPZ.gif

:dafuq: :dafuq: :dafuq:

Opublikowano

Już rozgrzewam walec.

Opublikowano

Ciag dalszy:

wd0cKmW.png

Obywatelu, czyn swoja powinnosc, jego psn to mieszko82, wyslij mu wiadomosc i napisz co o nim sadzisz. Szkoda ze waglika przez psn nie mozna wysylac.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

2gPCKL5.png

:mog:  :obama: Tyle januszostwa w jednym poście

Opublikowano

Yeti to zrobil jakis falstart z opuszczeniem forum po ostatnich njusach z the order, czy jest na piwie z kolegami? :kaz:

Opublikowano

Zakaldzik bedzie ciekawy, Colin napisal wczoraj w statusie ze da im szanse wyjsc z tego po mesku a jak nie to 2 dusze do hadesu :obama:

Opublikowano

YETI pewnie coś przeskrobał i ma zakaz pisania.

Z FB PS PL:

W te wakacje świat stanie w płomieniach! Do wielkich premier na PS4 w tym roku dodajemy kolejny tytuł - zobaczcie pierwszy trailer Just Cause 3!

Oni chyba nie ogarniają, że Holiday to są Święta Bożego Narodzenia.

Gdyby miało wyjść w wakacje to byłoby po prostu Summer 2015.

Opublikowano

Zakaldzik bedzie ciekawy, Colin napisal wczoraj w statusie ze da im szanse wyjsc z tego po mesku a jak nie to 2 dusze do hadesu :obama:

1899-emperor-palpatine-good-good-let-the

Opublikowano

Mazzeo podj,ebał za coś jetiego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.