Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

wyszlo ale okazalo sie ze to 2d i nikt w to nie gra

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Artesal a ty spadochroniarz z gameonly czy alter czy jednak ktos nowy? tak sie pytam na zapas bo powoli sie czuje osamotniony w walkach w CW po stronie klaperskiej pomimo tego ze czesto hejtuje ta go.wniana firme z japonii. Ostatnio jakies fatum wisi nad sonowskimi walczakami w cw - albo sie o cos glupiego zakladaja, albo graja na urojonych xboxach albo wstydza sie pokazac psn id, coraz mniej wiarygodnych w naszym obozie

Opublikowano

Ori? Ogram jak dadza w Games with Gold.

Opublikowano

artesal to taki klapek gawędziarz - też nie ma ps4

Opublikowano

No sorry Ficek, tak szczerze, to wolałbym Xbox One. Ale odkąd wszedłem do tego tematu, pomysł mi trochę zbrzydnął. 

Opublikowano

To lepiej wyjdź i jednak kup xbąka. Wtedy wróć i podziękuj.

Opublikowano

i tak aktualizacje zniszczą ci zdrowie

Aktualizacje? Nie wiem, albo masz PC z roku 2002 i Windowsa XP, albo tylko udajesz. 

Opublikowano

:frog:  no powiem ci po chichu zeby zaden bot nie wiedzial ze jakbym mial wybierac konsole na dzien dzisiejszy nie patrzac na zapowiedzi tylko na to co obecnie juz zostalo wydane to tez bez wahania bralbym xone ale ciiii

Opublikowano

No sorry Ficek, tak szczerze, to wolałbym Xbox One. Ale odkąd wszedłem do tego tematu, pomysł mi trochę zbrzydnął.

Kocham ludzi, którzy wybór konsoli jest sprężony z tym co czytają w najbardziej smieciowym temacie na forum xd Chociaż w sumie jak patrze na klapkow to nie chce być z nimi jedną społecznoscią ;/

Artesal a ty spadochroniarz z gameonly czy alter czy jednak ktos nowy?

Przecież to Figaro :dog:

yeabunny załozył alterkonto już w 2005 roku

Opublikowano

Tez nikomu nie mowcie, ciiii, ale tez bym chetnie wzial PS4 :frog: Dobrze jednak ze to ch*jowa konsola wiec problem solved.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Całe szczęście, że moje jedyne growe ciągoty, to te w stronę Nintendo. Tego nie muszę się wstydzić i po cichu przyznawać.

Lem wróć, napisz coś jeszcze, bo nudno się znowu robi... Lem.... Lem.... Leeeem...............

Lem?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Chwalilem sie, ze nvidia dodaje Wiesia 3 do mojego GTXa 970? :banderas:

Opublikowano

Przecież mówileś, że te seria to drewno.

Opublikowano

Pamiętam jak pisałeś, że Wiedźmin to gunwo drewniane.

Opublikowano

Sprzeda wiedźmina i będzie na skórki w Counter Strike'u :banderas:

Opublikowano

to co zostanie jak czezky sie blacha znudzi? chyba tylko ouya 

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Zacznie książki czytać... :dynia:

Opublikowano

ja pier.dole Lem :D ty wiesz ze za kazdym takim tekstem tym bardziej udowadniasz ze albo twoje ps4 jest urojone albo masz liste wstydliwego raka ograna :D jak ktos nie chce ujawnic psn id lub gamertaga to na bank ma jakies czarne tajemnice

a706daa08faad22385820343d3f409f5.png

Opublikowano

ficuś on ci pokazuje faka, nie wiem, moze tak na playstation komjunity sie pozdrawia czy cos

Opublikowano

to jest fak w kierunku ikonki z driveclubem bo podobnie jak iras jara sie dziecko ta gra od zawsze, a nigdy w nia nie zagral

przy okazji to jest miod na moje serce jaki bol du.py z mojego powodu maja tuzy gameonly :D

Opublikowano

Która to wersja PS2?

W ogóle Lem tak srać do własnego gniazda... :facepalmz:

Opublikowano

Wojna domowa w obozie klapów, niebawem sami siebie wykończą i zostaną wreszcie jedyni normalni gracze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.