Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

GTA London 1969

O mój jezu, jak się zagrywałem w tę gierkę. Uwielbiałem tego skur.wysyna: 64px-JugularE-GTAL69.png

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja do tej pory od czasu do czasu odpalam GTA + London i GTA2 GOTY, pamietam do jakiejś gazety było dodawane demko gta co chyba trwało z 2 minuty, grałem w to po kilka godzin dziennie xD

Opublikowano

SZAAAAAAAŁ ZABIJANIA

Opublikowano

No ja jestem bardzo ciekawy czy za max 1000zł 900zł (bo do kompa trzeba jeszcze dokupić pada) można by kupić teraz kompa, który pociągnąłby gry takie jak Uncharted 2,3 czy Halo 4, GoW 3 bez cięcia w grafie.

Ewentualnie czy komp kupiony 10lat temu za 2,5k by je pociągnął.

Śmiem wątpić.

#ping, czemu przeszedłeś black flaga na PS4 jak na kompie wygląda 2x lepiej? :D

Komp kupiony 6 lat temu za 5 kafli z monitorem ( core2duo + 8800GT wtedy za ponad tysiaka ) ma dzisiaj duże problemy z takim Divinity. Ledwo spełnia minimalne wymagania, a gdzie tam dalej. Komp już praktycznie do amigowych indie. I już gdzieś 2 lata po kupnie można było zapomnieć o combo ultra/60klatek.

5k?! oO To ladnie bekles za ten monitor. Mam dokladnie taka sama konfiguracje (c2d  + 8800GTS) i za sama karte dalem 1200zl ale komp wyszedl mnie cos ok 2,5k. Co to byl za monitor? xD

Kupowane pod koniec 2007r. obsluguje 90% tego co pojawia sie na PC z konsol (dzieki UE3). Dzieki dodatkowemu systemowi (XP) - wszystko (PC) od 2000 do 2007. Dosbox zalatwia wszystko (PC) od 2000 w dol.

A wy co? Kolejna iteracja call of pif paf creed 11?

Monitor jakiś LCD LG 20 cali za tysiaka, już go nie mam. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Podniecanie się modem do 5 letniej gierki, który wymaga kompa kupionego dzisiaj za sporo piniondzów jest serio śmieszne.

serio śmieszne to jest ze next gen konsola nie ma takiej grafy jak 5 letnia gierka kilkoma modami zrobionymi przez user-fan base

37a.jpg

Opublikowano

serio śmieszne to jest ze next gen konsola nie ma takiej grafy jak 5 letnia gierka kilkoma modami zrobionymi przez user-fan base

gierka, z którą płynnie nie radzą sobie karty kosztujące tyle co konsola?

Opublikowano

blacharnia już ustaliła, że to jest hardcore gaming. Granie 200h w jedną grę i wyduszanie z niej wszystkiego to każualing, przechodzenie co dziesiątej oraz liźnięcie każdej to czysty hardcore gaming. Ale najlepszy przy biurku oczywiście. A biurko przy ścianie. A ściana z tapetą w deskorolki. YOLO

Nie tylko blacharnia - ostatnio na forum mamy samych hardorowych graczy! Niedlugo wiekszym hardcorem bedzie Czezky sprzedajacy gre po 5 minutach, niz czlowiek, ktory spedzil z nia 200h. 3/4 nigdy nie byla na zadnym turnieju, nie potrafia grac w zaden tytul ponadprzecietnie, ale zawsze ma najwiecej do powiedzenia o mechanice i poziomie trudnosci w opanowaniu. Przypomnialo mi sie jak Donsterydo pisal, ze HALO zaczyna sie od trybu Legendary i to wlasnie odroznia chlopcow od dziewczynek (przy jakiejs tam rozmowie, ze HALO takze mozna bylo przejsc w 6h) - dzisiaj po kolejnych slowach "Casual easyl" z ciekawosci ponownie zerknalem na jego profil (bo Online przeciez nie grywa) i sam nie przeszedl zadnej czesci na tym poziomie trudnisci...

Prawdziwy hardcorowiec, nie jakis tam 'casual' ! Wezcie sobie poukrywajcie GC jak Bluber to moze bedziecie troche bardziej autentyczni...  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Gry, które pojawią się na Gamescomie na PS4:

Battlefield: Hardline
Bloodborne
CounterSpy
Driveclub
Surgeon Simulator
Middle Earth: Shadow of Mordor
Alien: Isolation
Diablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition
Lego Batman 3: Beyond Gotham
Far Cry 4
WWE 2K15
NBA 2K15
Assaulrt Android Cactus
Pix the Cat
Nom Nom Galaxy
Nuclear Throne
Galak-Z
Project Cars
Disney Infinity 2
Hohokum
Helldivers
Destiny
Until Dawn
The Unfinished Swan
The Order: 1886
The Last of Us Remastered
Super Exploding Zoo
SingStar
Minecraft PlayStation 4 Edition
LittleBigPlanet 3
Killzone: Shadow Fall Intercept
Journey
inFamous First Light
Hustle Kings

No i gry, które zobaczymy na Vitę:

Super Exploding Zoo
Soul Sacrifice Delta
Futuridium
Hatsune Miku-Projekt DIVA-F 2
Flame Over
Frozen Synapse Tactics
Final Horizon
Dragon Fin Soup
Lego Ninjago Nindroids
The Sly Trilogy
The Ratchet & Clank Trilogy
PlayStation Vita Pets
Murasaki Baby
Minecraft PS Vita Edition
Invizimals: Das Bündnis
Hotline Miami 2: Wrong Number
Hohokum
Freedom Wars
Entwined
Big Fest
Opublikowano

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-vs-destiny-xbox-one-beta

Eurogamer przeprowadził testy Destiny na obydwu platformach i... Destiny wygląda identycznie na Xboxie One i PS4 (nie licząc niższej rozdzielczości w becie). Liczba klatek, efekty, detale - wszystko na tym samym poziomie. Różnice w kontraście obrazu wynikają z różnicy w API.

All in all, it's a very encouraging scenario. Both next-gen consoles run at the same levels of world detail in this early build, with Xbox One also a match for the PS4's stable frame-rate. The only bug-bear is the 900p versus 1080p differential, where the PS4 benefits from a clearer image. However, based on footage released of the 1080p Xbox One build so far, this is to be corrected with no apparent sacrifices to visuals elsewhere.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Jak podciągną do 1080p to na pewno obetną grafę Maciomaniak hehe xDDD Przecież to niemożliwe, żeby w miesiąc zwiększyli praktycznie dwukrotnie rozdzielczość i gra ciągle działała z taką samą ilością klatek na sekundę i tą samą grafiką, w bajki to ja wierzyłem, jak miałem 5 lat, a nie teraz.

Edytowane przez terror

Opublikowano

DLC do TLoU wprowadza mapki, bronie oraz ... banderasa:

upuejm.gif

kpcbtp.gif

the fuck ? xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Jak podciągną do 1080p to na pewno obetną grafę Maciomaniak hehe xDDD Przecież to niemożliwe, żeby w miesiąc zwiększyli praktycznie dwukrotnie rozdzielczość i gra ciągle działała z taką samą ilością klatek na sekundę i tą samą grafiką, w bajki to ja wierzyłem, jak miałem 5 lat, a nie teraz.

Praktycznie dwukrotnie? Policz lepiej jeszcze raz.

A ta lista grywalnych gier na Vite jest śmieszna :D Chyba 7 z nich już miało premierę. Beka z Ciebie Ficuś :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

A gdzie jest kurde Quantum Break na tej liscie?!!!!!

Opublikowano

Ue nie doczytalem ze to lista na NoGameStation 4. :/

Opublikowano

Dzisiaj wielki triumf X-podludzi. Pojawi się wreszcie jakaś gra, która dorówna graficznie i rozdziałką do PS4. Chwalny wielki MS, chwalmy Destiny.

Opublikowano

Do końca roku praktycznie każda multiplatforma bedzie wyglądać na Xboxie One tak samo jak na PS4 :)

Lepiej myśl, czy chcesz słabsza grafike i 60fps, czy lepsza grafike i 30fps w The Last Of Us.

Opublikowano

Coś czuję, że zaraz jakiś blacharz rzuci tekstem, że na kompie możesz mieć i grafikę i 60fpsów... A nie, nie można mieć TLoU na kompie.

Opublikowano

TLOU to ograłem w dniu premiery na PS3 i nie potrzebuje go znowu na PS4.

Opublikowano

To jest CW a nie temat o homoseksualiźmie. Załóż sobie taki temat i tam wrzucaj te filmiki z Gejlo.

Opublikowano

Skąd wiesz,ze będzie wyglądać tak samo?

Tu nie trzeba być bóg wie kim,żeby stwierdzic,ze ps4 ma więcej powera.

Szkoda tylko,ze destiny nie robi żadnego wrażenia.Single jest nawet ładny,ale multi wygląda jak gra f2p.

Dzisiaj gralem na mapie Mars to myślałem,ze gram na ps3.

Sniper elite 3 przy tym to fotorealizm.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.