Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Potrzeba jeszcze wycelować w dobry target i mieć skuteczną politykę, Choć czasami to pierwsze starcza, co pokazało Wii. Wii to był taki CoD konsol.

Sony stosuje polityke osobnych drzew. Każda dywizja musi zarabiać na siebie. Dlatego Sony miast sztucznie trzymać coś przy życiu, tnie to okrutnie. To jednak dobrze dla nas, bo SCE akurat zarabia na siebie dobrze. MS wrzuca wszystko do jednego wora, i z tego potem wora rozdziela. Wòr jest głęboki, i problem zaczyna się gdy nie jest wystarczająco pełny, wtedy akcjonariusze szukają przyczyn i teraz może być gorzej nawet niż za czasòw X360 ktòry przecież był sukcesem, czymś przeciwnym do tego czym jest obecnie XO względem konkurencji chociażby...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@Ficuś

Nie spodziewam się, że hejter Sony ktòrym nie przestałeś być (tylko nauczyłeś się to ukrywać między wierszami) będzie umiał spojrzeć na sytuację szerszym okiem i globalnie. Sytuacja z Driveclubem to efekt ogromnego zainteresowania ludzi, Sony nie jest przygotowane do aż takiego sukcesu rynkowego, gdyż nie spodziewali się że MS rozstrzela swoje platfusy z miniguna. Sony musi owszem podjąć kroki by wykarmić tą generację, i to praktycznie sami. Przewaga już jest drastyczna. Gdyby MS był Segą, to już by zwijał konsolowe żagle. Dajmy Sony czas, kasa spływa, sukcesywnie się to rozpędza ;)

hejter sony, a juz nie ukryty xbot? przypominam, ze posiadalem lub posiadam psx,ps2,psp,vite,ps3 i ps4, po prostu umiem obiektywnie zjechac sony, co z tego ze posiadam ich konsole - krytykuje za ich podejscie do vity, krytykuje teraz za ps4 i sytuacje z ostatnich dni, jak zrobia cos dobrego to tez pochwale. jak widzisz mozna grac przez cala generacje konsol w jednym obozie i nie byc fanbojem i slepym wyznawca jednej marki

mendrek kiedy kupujesz ps4 lub vite?

Opublikowano

Klapersy sa jak narkomani na glodzie, ktorzy dadza dupy za jakakolwiek dzialke, nawet te najbardziej zanieczyszczona, ale na koniec i tak umra na aids.

Zlote mysli od rana,

pozdrawiam,

Dave Czezky

Opublikowano

xbona moga tylko dobre exy uratowac, ale niczego ciekawego nie ma na horyzoncie co by moglo byc system sellerem.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

No tak, bo na ps4 to tyle system sellerow zmierza.

Jeden nawet juz dojechal! Nie do wszystkich, bo sony dzieli graczy na tych dajacych sie ruchac mocno (pudelkowy driveklap) i troche slabiej (driveclub z plusa).

Opublikowano

Sonyowy system seler to jechać na marce. Pozdrawiam

Opublikowano

KLAPY GDZIE GIFY

jak bede mial chwile to wkleje foty, ktore wczoraj robilem podczas jazdy gdzie widac co potrafi engine odpowiedzialny za oswietlenie

gify jak pisalem - dzieki ich rozdzielczosci i swiatlu w tej grze mozna robic identyczne jak te do tej pory

Opublikowano

Driveclub who cares? Gram sobie w shadow of mordor a w weekend aliena odpale:).

Chciałem spróbować wersje z plusa dc ale jak sony nie chce mi tego dać to na pewno nie będę w ciemno kupować aby tylko teraz natychmiast zagrać. Sony liczy na frajerów co kupią bo nie chce im się czekać na wersje z plusa... Dla mnie kijowe zagranie bo nawet plusa o tydzień przenieśli tylko z powodu dc (i po co?).

Szkoda że forzy horizon 2 na ps4 nie ma:( (myśl pozytywnie bloodborn bloodborn. ..)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

KLAPY GDZIE GIFY

łap, tylko się nie udław

forza-horizon-2-hands7eypi.gif

VS

ihrlnPKqVOjHC.gif

i jeszcze

2669699-gamescom-2014-halo-2-anniversary

900p xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Are-you-kidding-me-GIF-5.gif

Opublikowano

wersja z plusa to ponoc zenada:

1- dali najgorsza z mozliwych miejscowek wiec graficznie to bedzie brecht

2- dali tylko kilka eventow do przejechania czyli oczywiscie w teorii masz szanse wbic platyne ale w praktyce oznacza to nudne jezdzenie po milion razy tych samych eventow na tych samych trasach

demo z platyna to jest po prostu

Yeti wklejanie gifa z buildu jaki w chwili obecnej ogrywaja jedynie tworcy gry jest troche strzalem w kolano :P

Opublikowano

To co będzie zawierała wersja z plusa wiadomo od maja.

5 sekund google

Oryginalna wiadomość (08.05.2014): Sony poinformowało, że w darmowej wersji wyścigowego DriveClub, przeznaczonej dla posiadaczy abonamentów PlayStation Plus, znajdziemy 10 samochodów oraz jedną lokację (5 torów i 11 tras).

Zawartość dostępna będzie we wszystkich trybach rozgrywki. Liczby porównać można z pełnym wydaniem, gdzie zobaczymy łącznie 5 lokacji, 55 tras, 50 aut i 50 „wydarzeń”.

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-05-08-sony-ujawnia-zawartosc-driveclub-w-darmowej-wersji-playstation-plus-edition

Edytowane przez YETI

Opublikowano

dc2.jpg

VS

4kcn5d.jpg

Dwa razy mocniejsza konsola

200.gif

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

a gdzie info o ilosci eventow?

Opublikowano

Przykro mi haven, ale xbon przegrywa nawet z ps3

gran_turismo_5_prologue_ps3.jpg

vs

forza-horizon-2-e3-gameplay-video-lambor

jeszcze lepszy screen oddający możliwości konkurenta dla smartfonów

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Oł je, znowu gify. No to jedziemy:

ufvbhm.gif

oshubl.gif

xenerp.gif

2455649-9383696696-pgr4z.gif

Sorry drajwcrap. 2007 rok Cię pokonał.

No ale żeby było sprawiedliwie wrzucę coś z zeszłego roku.

zkxrcv.gif

Opublikowano

i2uoNFvmcuaVK.jpg

vs

iEjsEvZfrGDQ.png

Opublikowano

Ins ale zeby bylo uczciwie wrzuc jakies screeny z DC z Photo Mode, co?

Opublikowano

No, temat wraca na właściwe tory, walka na gify.

DriveClub--5-claves.gif

TjgrxWT_8291.gif
Opublikowano

PGR4, Burnout Paradise i Horizon1 to serio w poprzedniej generacji jakies dodatkowy ram mialy na plycie

Opublikowano

1080p/60fps - gra z zeszłego roku na premiere Xbona

forza56orly.png

1080p/30fps - gra o otwartym światem, zapowiedzana 4 miesiące temu i niedawno wydana

forzahorizon2miqvw.png

1080p/30fps drajwcrap i słynne milion dźef xDDDDD

driveclubj5qcm.png

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Swoja droga na premiere DC mialo byc info kiedy dostaniecie pacza z deszczem. Bylo cos? Czy przewazaly informacje ze servery nie dzialaja? XD

Az mi sie przypomnial post Fanka z wczoraj:

Przyszedlem podladowac tylko pada, servery ciagle nie dzialaja

Kwintesencja grania na nadkonsoli xDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

no ale mozna grac na usb jak pad sie laduje, a wy mozecie grac jak nie macie w padzie baterii? aaaa zapomnialem trzeba kupowac jakies play&charge

Opublikowano

Jesteś tego pewny ? xD Ja jakoś mogę grać na kablu, bez akumulatorków/baterii czy play&charge. 

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.