Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie zapomnijcie tylko dokupic dluzszego kabla USB, ewentualnie laptopa xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dobrze że mi przypomnieliście - muszę zapasy zrobić na weekend :D

Opublikowano

Nie ma to jak dawać zdjęcie z photo mode kontra normalny screen z gry, tak tylko boty potrafią. No ale trzeba jakoś zaginać rzeczywistość. A Ins to chyba połowę dnia spędza na szukaniu gorszych screenów DC, od dwóch dni wkleił ich z 20 xD

Oczywiście kiedyś bekował z takich praktyk, no ale taka sytuacja.

Opublikowano

no ale mozna grac na usb jak pad sie laduje, a wy mozecie grac jak nie macie w padzie baterii? aaaa zapomnialem trzeba kupowac jakies play&charge

Ja miałem na krótko spięty z akumulatorem, a akumulator podłączony był do agregata i wszystko śmigało elegancko.

Opublikowano

Chetnie zobacze jakies screeny z Photo Mode z #DC.

Opublikowano

Nie ma to jak dawać zdjęcie z photo mode kontra normalny screen z gry, tak tylko boty potrafią. No ale trzeba jakoś zaginać rzeczywistość. A Ins to chyba połowę dnia spędza na szukaniu gorszych screenów DC, od dwóch dni wkleił ich z 20 xD

Oczywiście kiedyś bekował z takich praktyk, no ale taka sytuacja.

Pięknie Cię piecze. Bardzo mnie to cieszy. Znalezienie tych screenów zajęło mi całe 2 minuty. Pozdrawiam jeleni co kupili drajwklape.

Opublikowano

Większy twój eksajt od tych screenów niż pieczenie klapków xD

AC: Unity's devs: 60FPS doesn't look real and is less cinematic, 30FPS feels better

[...] Nicolas Guérin, World Level Design Director on Unity, told TechRadar that the decision was partly to give the game more of a cinematic gloss - though did admit that it was also tough to achieve.

"At Ubisoft for a long time we wanted to push 60 fps. I don't think it was a good idea because you don't gain that much from 60 fps and it doesn't look like the real thing. It's a bit like The Hobbit movie, it looked really weird.

"And in other games it's the same - like the Rachet and Clank series [where it was dropped]. So I think collectively in the video game industry we're dropping that standard because it's hard to achieve, it's twice as hard as 30fps, and its not really that great in terms of rendering quality of the picture and the image."

Alex Amancio, the game's Creative Director, reiterated this point: "30 was our goal, it feels more cinematic. 60 is really good for a shooter, action adventure not so much. It actually feels better for people when it's at that 30fps. It also lets us push the limits of everything to the maximum.
"It's like when people start asking about resolution. Is it the number of the quality of the pixels that you want? If the game looks gorgeous, who cares about the number?"

http://www.techradar.com/news/gaming/viva-la-resoluci-n-assassin-s-creed-dev-thinks-industry-is-dropping-60-fps-standard-1268241

will-smith-the-fuck.gif

Opublikowano

Szkoda ze nie ma Irasa, on by nam wytlumaczyl.

Opublikowano

Figaro nie bądź dauuunem. Dobrze wiesz, że klapy same sobie winne. Dzień w dzień wrzucanie gifów i hajpowanie pod niebiosa tego kupska to i teraz beka musi być.

Opublikowano

Jedyne co ja widzę to bekowanie botów przez rok, że klapki wklejają gify ładnej gry (taki był powód ich wklejania). A teraz, gdy boty mają powód wklejania gifów, to już wszystko ok i nie widzą problemu xD

No ale nieważne. Nie bronię DC, sam bym tej gry nie kupił za chiny (interesuje mnie tylko czysty arcade).

Opublikowano

akurat o zrobienie brzydkiego screena w driveclub nie trudno, otoczenie zdecydowanie zbyt czesto to era ps3 :/ do tego ten nieszczesny antyalliasing, te screeny nie sa takie super czyste jak u konkurencji

Opublikowano

wybuchów jest wg. mnie odpowiednia ilość (mam na myśli te fajerwerki na końcu). no ale żeby xbot się jarał to musi samolot przelecieć albo netsky dla ludzi bez gustu i wiedzy o dnb przygrywać.

ale jestes zabawny, kupic ci czapke z dzwoneczkami czy juz masz?

Opublikowano

1080p/60fps - gra z zeszłego roku na premiere Xbona

forza56orly.png

1080p/30fps - gra o otwartym światem, zapowiedzana 4 miesiące temu i niedawno wydana

forzahorizon2miqvw.png

1080p/30fps drajwcrap i słynne milion dźef xDDDDD

driveclubj5qcm.png

BEKAAAA

Jak można sobie heada takiego sprzedać XD

Popatrz sobie teraz na ilość detali na feldze,oponie, tarczy hamulcowej w DriveClubie i porównaj to ze swoimi screenami z Forzy

XD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ty tak na serio ? xD Jaka desperacja.

Opublikowano

uspokoić was czy po dobroci?

Opublikowano

Jak mogłem wyjść na debila skoro twojego mesjasza porównuje do rocznej gry z dwa razy większym frameratem i gry z otwartym światem xD Znalazłeś jedno miejsce na screenie gdzie coś lepiej wygląda i teraz robisz z siebie idiotę do kwadratu, jak zwykle zresztą <facepalm>

To po co porównujesz, żeby na debila wyjść? 

Poziom detali na samochodzie w DriveClubie możesz sobie porównać do garażu w Forzie 5, tak, wliczając fakturę lakieru.

Forza 5 oświetlenia nie ma

Forza Horizon 2 to gra z otwartym światem, porównując ją z zamkniętymi trasami, których zresztą zasięg wzroku sięga dalej niż wielkość mapy w Horizonie 2 wychodzisz tylko na kompletnego debila.

zapomniałem napisać, jak zawsze zresztą

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nawet nie wiem czy komentować te brednie. FM5 nie ma oświetlenia. Detali pewnie też nie. FH2 to nie otwarty świat, bo w DC masz widoczek daleko sięgający xD No leżę po prostu stotfl :)

Exact, 4/10, graficznie nie miazga jaka miała być, pogódź się z tym, a nie obrażaj na lewo i prawo.

A teraz kolejne screeny, uwaga, exactowi może piana z pyska lecieć.

forza5wheel2zonz.png

forzahorizon2wheel0uofh.png

driveclubwheel2fqyo.png

Różnica generacji normalnie ;)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

odpowie za 8 dni.

ktoś następny skoro już tu jestem?

Opublikowano

Klapki chyba źle znoszą to, że FH2 zmiotła DC ;]

Opublikowano

odpowie za 8 dni.

Akurat na premierę DC w plusie!

Opublikowano

Forza Horizon 2: Az klapki spadaja.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ostro pocinam teraz w MTG na X360 i na początku wywalało mi, że już końcówka baterii - od tamtej pory przegrałem 14h :P No ale to karcianka bez rumble, więc da się wycisnąć ostatnie soki ;)

Opublikowano

Ostro pocinam teraz w MTG na X360 i na początku wywalało mi, że już końcówka baterii - od tamtej pory przegrałem 14h :P No ale to karcianka bez rumble, więc da się wycisnąć ostatnie soki ;)

Na PS4 bez rumble pograłbyś 5h z w pełni naładowanym padem. No ale jest bajeranckie światełko.

Opublikowano

Forza Horizon 2: Az klapki spadaja.

ZTntsnw.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.