Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Forza Horizon 2: Az klapki spadaja.

ZTntsnw.jpg

Biedny od dwóch dni szukałem czegoś  takiego. 

Opublikowano

Ale to czasem nie jest z wersji na X360?

Opublikowano

Drive Klap to premierowy fail na poziomie SimCity i DiabloIII dobrze ze mnie to tylko 24 funty kosztowalo wiec jak pogram z 10h to i tak wyjdzie taniej niz kino ;f

Da sie w Dust ustawic pelny ekran? Czy nawet indyk z PC ma dodana ramke i pasy dla Cinematic Experience ?

Opublikowano

a skąd to observer może wiedzieć

Opublikowano

ze co? wczoraj gralem chwile w dust i byl przeciez pelny full screen

Opublikowano

Da sie w Dust ustawic pelny ekran? Czy nawet indyk z PC ma dodana ramke i pasy dla Cinematic Experience ?

To jest indyk z 360 pózniej wyszedł na PC

Opublikowano

reha-fund-poduszka-do-siedzenia-z-otwore

polecam na ból siedzenia, u mnie w sklepie za 80zł jak coś na hasło driveklap dam 5% zniżki.

natychmiastowa wysyłka, fv na życzenie

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Ja nie mam Pelnego ekranu jest obciety z kazdej strony na Sony KDL-47W805A i w ustawieniach nie da sie tej (pipi)anej ramki wylaczyc ><

Opublikowano

Ale to czasem nie jest z wersji na X360?

nie byłbym zaskoczony gdyby to nawet było z H1 :D

Opublikowano
Popatrz sobie teraz na ilość detali na feldze,oponie, tarczy hamulcowej w DriveClubie i porównaj to ze swoimi screenami z Forzy

Super, rok czasu czekania na lepsze detale na feldze i tarcze hamulcowe, czepianie się, że FH5 to FH 4.5 bo kontentu mało, to czym w takim razie jest DC?

Opublikowano

Ja nie mam Pelnego ekranu jest obciety z kazdej strony na Sony KDL-47W805A i w ustawieniach nie da sie tej (pipi)anej ramki wylaczyc ><

Na x360 miałem full screen na steamie też wieczorem sprawdzę ps4. Ale to raczej dziwne ...

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-31459-digitalfoundry_przeanalizowalo_oprawe_wizualna_driveclub.html

Ekipa potwierdziła, że gra działa w natywnej rozdzielczości 1080p oraz, ze wyposażona jest w"rozbudowany system anty-aliasingu". Oprócz paru małych potknięć anty-aliasing w grze oceniano jako lepszy, niż w większości innych tytułów z PS4 i XONE.

Jeśli chodzi o framerate deweloperom udało się uzyskać całkowicie stabilne 30 klatek na sekundę - niezależnie od tego, ile wozów znajduje się na ekranie. DigitalFoundry podkreśla, że to znacząca poprawa sytuacji z wczesnych wersji DriveClub, które udostępniane były w 2013 roku.

Zespół zauważył w swoim teście, że świetnie wykonano efekty światłocienia, które renderowane są w czasie rzeczywistym. Zmiany pory dnia i nocy wyglądają bardzo dobrze i realistycznie. DigitalFoundry chwali również bardzo dobre wykonanie dostępnych w grze samochodów.

W takiej sytuacji werdykt może być tylko jeden - to jedne z najładniejszych wyścigów, jakie pojawiły się dotychczas na konsolach. Zespół podkreślił w tekście, że gra stanie się zapewne jeszcze bardziej efektowna po wprowadzeniu zapowiadanych aktualizacji (m.in. dynamiczne warunki atmosferyczne, moduł fotograficzny i replaye).

Pięknie się ten dzień zapowiada, nikogo nie obchodzą żenujące wpisy botków (oj piecze mocarnie dupsko, że znów PS4 ma coś ładniejszego), liczy się fachowa opinia DF :D

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-31459-digitalfoundry_przeanalizowalo_oprawe_wizualna_driveclub.html

Zespół podkreślił w tekście, że gra stanie się zapewne jeszcze bardziej efektowna po wprowadzeniu zapowiadanych aktualizacji (m.in. dynamiczne warunki atmosferyczne, moduł fotograficzny i replaye).

Pięknie się ten dzień zapowiada, nikogo nie obchodzą żenujące wpisy botków (oj piecze mocarnie dupsko, że znów PS4 ma coś ładniejszego), liczy się fachowa opinia DF :D

Podnieta niepełną grą. Ta logika...

Klapkers gonna klap.

Opublikowano

Ekipa potwierdziła, że gra działa w natywnej rozdzielczości 1080p oraz, ze wyposażona jest w"rozbudowany system anty-aliasingu". Oprócz paru małych potknięć anty-aliasing w grze oceniano jako lepszy, niż w większości innych tytułów z PS4 i XONE.

Jeśli chodzi o framerate deweloperom udało się uzyskać całkowicie stabilne 30 klatek na sekundę - niezależnie od tego, ile wozów znajduje się na ekranie. DigitalFoundry podkreśla, że to znacząca poprawa sytuacji z wczesnych wersji DriveClub, które udostępniane były w 2013 roku.

Zespół zauważył w swoim teście, że świetnie wykonano efekty światłocienia, które renderowane są w czasie rzeczywistym. Zmiany pory dnia i nocy wyglądają bardzo dobrze i realistycznie. DigitalFoundry chwali również bardzo dobre wykonanie dostępnych w grze samochodów.

W takiej sytuacji werdykt może być tylko jeden - to jedne z najładniejszych wyścigów, jakie pojawiły się dotychczas na konsolach. Zespół podkreślił w tekście, że gra stanie się zapewne jeszcze bardziej efektowna po wprowadzeniu zapowiadanych aktualizacji (m.in. dynamiczne warunki atmosferyczne, moduł fotograficzny i replaye).

a ile może być maksymalnie samochodów naraz na torze podczas jazdy? więcej niż sześć? bo jak tak, to nie wiem co musieli by spieprzyć by leciał drop przy 6 samochodach przy zamkniętych torach.

Opublikowano

to jedne z najładniejszych wyścigów, jakie pojawiły się dotychczas na konsolach

PS4 ma coś ładniejszego

Klapy same wystawiają się na pośmiewisko xD

Opublikowano

Panowie, na chwile powazna sprawa - ile do k**wy nedzy sony placi PE za usuwanie nieprzychylnych statusow, postow, opinii na forum i portalu?

Masakra.

Opublikowano

Szkoda, że reszty cytatu nie wrzuciłeś

Zmieniając trochę temat – niestety gracze nadal mają duży problem z połączeniem się z serwerami obsługującymi DriveClub. Miejmy nadzieję, że te niedogodności zostaną jak najszybciej wyeliminowane.

:hi:

also ppe.pl serio?

Opublikowano

Panowie, na chwile powazna sprawa - ile do k**wy nedzy sony placi PE za usuwanie nieprzychylnych statusow, postow, opinii na forum i portalu?

Masakra.

Nic. Robimy to dla przyjemności :sorcerer:
Opublikowano

a ile może być maksymalnie samochodów naraz na torze podczas jazdy? więcej niż sześć? bo jak tak, to nie wiem co musieli by spieprzyć by leciał drop przy 6 samochodach przy zamkniętych torach.

12

Opublikowano

Nowa podstrona, a Ins nie wrzucił jeszcze żadnego gifu. Co się dzieje? ;o

Opublikowano

Odpieranie 'ataku' klapka > Nowe gify.

Opublikowano

Oj boli Cię Figaro i to bardzo. Ostatnio wiejski klap z Ciebie wychodzi coraz częściej.

Opublikowano

Oj boli Cię Figaro i to bardzo. Ostatnio wiejski klap z Ciebie wychodzi coraz częściej.

No trochę mnie boli, że akurat z Ciebie wychodzi rasowy gifowiec :D

Potem będzie powtórka, klapki zaczną wklejać ładne i efektowne gify Ordera, Insaczek i jego drużyna będą bekować, że jak to tak, wklejać gify ładnych momentów i że beka z klapków. Aż nagle nadejdzie premiera, a Ins w pocie czoła będzie nurkował w całym internecie, żeby wychwycić jakiś niepochlebne gify, stając się osobą, z której sam bekował xD I w koło macieju.

Edytowane przez Figaro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.