Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano
Pjonteczka u mnie czeka Earthbound, Super Castlevania IV, Castlevania Dracula X czy Secret of Mana a tutaj ludzie zabijają się żeby kupić konsole na której pograją w driveclub, destiny czy fifę :lol:

No ba, bawi mnie, że ludzie wydają 1699 zł i walczą o kupno pociętego kawałka scasualowanej gry, kiedy pod ręką mają 20 lat już wydanych, pełnych contentowo gier (i zazwyczaj lepszych, nie traktujących cie jak debila)

Ale Castlevanie 4 to Ty już zagraj bo to arcydzieło jest =)

Fajnie, pięknie napisane i w ogóle udajesz ogarniętego, ale potem non stop bronisz Knacka przez rok, albo tak jak teraz, przez łzy stajesz w obronie drajwcrapa.

widzisz, żebym napierdalał w CW co chwilę o Halo 5? Przecież można kilka gifów już wrzucić, a i wiadomo, że gra będzie świetna. No ale tego nie robię. Spokojnie czekam, a nie jak małe dziecko bombarduje forum swoim hajpem.

No bronię Knacka bo to fajna gra. Ty też ją lubisz. A stoję w obronie Drajwklapa, bo boty skrzyżowali tę grę przez recenzje xD Jakby ktoś tutaj brał je jeszcze poważnie. I jeszcze robicie sobie grafitti z liczbą 72, trochę smutne :F

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
Było

:(

Tak sie zagrywam w te forze ze nie nadazam juz za CW, wybacz (pozniej sie odwdziecze ;) ).

Opublikowano

Wygląda na to, że Hotline Miami 2 zostało przesunięte o cały rok. Małe prawdopodobieństwo wyjścia w 1 połowie roku 2015.

Powiedz, że to jakiś słaby żart, proszę. :(

Przecież to miało wyjść tej jesieni.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Wygląda na to, że Hotline Miami 2 zostało przesunięte o cały rok. Małe prawdopodobieństwo wyjścia w 1 połowie roku 2015.

Co oni tam robią ? Gra wygląda jak kalka 1 z kilkoma bonusami i tyle czasu im zajmuje.Ehh...

To dwóch kolesi robi więc czillax. Do tego wydają to na 6 platform jednocześnie więc tym bardziej się tego spodziewałem.

Coś kłamiesz bo z Halo 5 nie ma żadnych gifów.

Jesteś tego pewien ?

yAP91G.gif

Proszę cię.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Kidnappa nie łykaj wszystkiego jak pelikan, bo się potem ludzie śmieją.

Widzę sytuacja napięta jak baranie jaja w obu obozach. Przycisk Raportuj już rozgrzany.

Opublikowano

Proszę cię.

Proś się ile chcesz, myliłeś się po prostu. W sumie można by zrobić też gify z renderków, będą miały z rzeczywistościa tyle samo wspólnego co materiały promocyjne z drajwklapy ;]

Opublikowano

Kiedy będzie chciał ale nie wcześniej jak za 2/3 lata.

No, ale co w tym złego? Figaro nie jest typem gracza, który leci odrazu do nowego sprzętu, ty kupiłeś ps4 potem one wiiu masz w planach i ogrywasz wszystko na bierząco ale nie grasz w stare gry bo dla ciebie to już zamknięty rozdział a dla naszego nintendofaga nie i to jest własnie ta różnica. Nie każdego stać, ma czas itp żeby kupować odrazu nowe konsole, gry. Zresztą z tego co widzę to figaro nie kupuje gier na premiere nie uczestniczy w tym rat race i bardzo dobrze.

Tak, tak. Odkładajmy kupowanie wyjątkowych i innowacyjnych gier co najmniej rok. :) A później dziwmy się dlaczego nie ma dziś gier jak Okami, albo survival horrorów.

Opublikowano

Czyli reasumując: Figaro rak branży ? :)

Opublikowano

No i jest ta druga strona medalu. No, ale co zrobisz bożenko nic nie zrobisz.

Opublikowano

można kupić gierkę na premierę i trzymać zafoliowaną aż najdzie ochota zagrać, zamiast cebulić aż będzie za grosze

grasz sobie w zaległości jednocześnie wspierając finansowo ambitne projekty

Opublikowano

Dla klapkow ktorzy licza na to ze moze od jutra czy dzisiaj wieczorem zacznie byc na serwerach DC lepiej... Zapomnijcie! UK ma premiere o polnocy a to najwiekszy gamingowo Januszowy rynek w EU. Moze koncem przyszlego tygodnia uda sie grac normalnie :D

Drive Club #Failroku #Brakserwerow #Pocoinwestowacjakitakniktwtozamiesiacgralniebedzie

Opublikowano

można kupić gierkę na premierę i trzymać zafoliowaną aż najdzie ochota zagrać, zamiast cebulić aż będzie za grosze

Każdy tam ma prawo zrobić ze swoją kopią co chce. Należy do niego. Ja na ten przykład mam taki oto zestaw.

20140729_134547.jpg

W który już nie gram, ale trzymam, nie sprzedaje, nie wymieniam bo chce mieć. Cebula?? Nie sadzę!  :woot: 

Edytowane przez ussr

Opublikowano

Czyli reasumując: Figaro rak branży ? :)

No niestety. Wygląda na to, że przekładam życie i wydatki na realne rzeczy nad gry video. Mam 1000 pomysłów na lepsze wydanie 249 zł. Nie jestem prawdziwym graczem.

Opublikowano

Przekładasz życie nad gierki, a jednak tyle czasu w wojenkach spędzasz. Jakiś ty dorosły. Ja siedzę i się teraz tu produkuję bo choróbsko mnie rozłożyło, a ty co ? Zaczynasz bzdurzyć jak observer.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Rak branzy to ludzie, którzy mówią, że żenada jest z akcją driveclub lub 900p dla Unity a i tak te gry kupują. To jest własnie rak branży a nie jeden gracz, który nie kupi gierki na premierę :hi:

Opublikowano

Pjonteczka u mnie czeka Earthbound, Super Castlevania IV, Castlevania Dracula X czy Secret of Mana a tutaj ludzie zabijają się żeby kupić konsole na której pograją w driveclub, destiny czy fifę :lol:

Będziesz sprzedawać po przejściu? :)

Edytowane przez Colin

Opublikowano

podbijam. 

mnie też nie stać na każdą gjerkę jaką sobie zapragnę, ale na te 3-5 tytułów w skali roku spokojnie sobie odkładam zawczasu. U4, MGS V, Halo nie wymagają kupienia póki świeże. Reprezentujące bardziej niszowe trendy BloodBorne, czy Bayonetty, to jednak konkretne ryzyko finansowe. 

Opublikowano

Nie kupiłem jeszcze, ale mam na liście must have.

Opublikowano

Jak ludzie grają tylko w to co chcą zagrać a nie w to co im branża narzuca to też źle? 

Rak branży to składanie pre orderów, bo kopii gry może dla mnie zabraknąć. Noż knrwa! Pompowanie kasy w coś czego jeszcze nie widziałem na oczy. 

Opublikowano

Nie spodziewałem się tak ciepłego przyjęcia więc dam wam jeszcze jeden, robaczki wy moje.

https://www.youtube.com/watch?v=8N5stanasVU

Ridge Racer z 2006 w końcu doczekał się konkurencji, wygląda i rusza się podobnie, miał być true next gen wyszło jak zawsze u sonybotów, tyle beki od premiery ps4    :)

Opublikowano

raczej co do grafy Ordera przyczepic sie nie bedzie mozna i giy beda miazdzyc, problemem tej gry jest totalnie dochejany cinematic experience w postaci filmikow i qte co 2min, dretwe strzelanie i tytanowe otoczenie - w ogole ostatnio cos cicho o tej grze, moze wzieli do serca krytyke po e3...choc nie ma co sie ludzic, bo co krok podkreslaja i nawet dali te nieszczesne pasy by bylo filmowo jak tylko sie da :confused:

Teraz kombinują jak zrobić grę w letter box żeby można było uszczerbić kanapę z teksturami piękniejszymi niż rzeczywistość ;)

Opublikowano

Nie kupiłem jeszcze, ale mam na liście must have.

W przypadku Dracula X polecam wciągnięcie wydania na PSP - zawiera trzy gierki, w tym GOTY Symphony of the Night (co prawda trzeba je odblokować, ale wciąż jest to dobry deal).

Opublikowano

Nie spodziewałem się tak ciepłego przyjęcia więc dam wam jeszcze jeden, robaczki wy moje.

Ridge Racer z 2006 w końcu doczekał się konkurencji, wygląda i rusza się podobnie, miał być true next gen wyszło jak zawsze u sonybotów, tyle beki od premiery ps4    :)

Nie stawiaj tego badziewia obok Ridge Racera.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.